חג שני שמח

gabrielle

New member
חג שני שמח../images/Emo70.gif../images/Emo155.gif../images/Emo158.gif../images/Emo8.gif

חזרתי מסבתא עכשיו והיה דיי משעשע... אני רוצה לציין שחיכתי המון זמן בשביל לכתוב לכם על פולין, כי אתם האנשים היחידים שאני נהנת לכתוב להם... אבל זה לא לעכשיו- אבל אני עוד אכתוב. אני רוצה להמלץ לכם ( למי שעוד לא ראה ) על הסרט מולאן רוז'- שלפני 3 ימים קניתי את הפסקול שלו... פשוט מדהים.... כמה שהוא ציורי ולא אמיתי... הוא פשוט קסום והסרט מכניס אותך לעולם של פנטזיות ומוזיקה ושירים פשוט מדהימים... כיף. אז, אני אמשיך לי בשירשור הלא קשור הזה בשאלה שיש לי.... האם יש פה אוהדי כדורגל? ואם כן אז של איזה קבוצה? אני מבטיחה שאני לא אעשה אפליות

shanyz

New member
...../images/Emo13.gif

אהה.. אני אישית לא אוהדת אף קבוצה, אבל אני ידועת שמשפחתי אוהדת הפועל ת"א נראה לי... :S

*neta*

New member
חג שני שמח ../images/Emo161.gif../images/Emo48.gif

מדהים כמה נושאים את יכולה להכניס בתוך הודעה...

shiri_b

New member
../images/Emo161.gifחג שני שמח!../images/Emo161.gif

ואם כבר ממליצים עם פסי קול אז הפס קול של שיקגו! ממש טוב

חג שני שמח!../images/Emo39.gif

אם כבר אופ-טופיק... יש עכשיו בערוץ עשר סרט שנקרא "קליאופטרה" - זאת בעצם מיני סדרה עם שני פרקים <התחיל לפני חצי שעה>. סרט מאוד יפה, לצערי אין לי קלטת להקליט אותו, אבל כל מי שיכול לראות עכשיו- מאוד מומלץ. בהתחלה היה קטע משעשע...קליאופטרה שלחה לקיסר <עדיין לא הבנתי איזה קיסר...לא חושבת שזה ג'וליוס...> מתנה- שטיח מגולגל והיא יצאה ממנו...אבל בניגוד לזינה, היא הייתה לבושה

gabrielle

New member
חחחחח כנראה שהבמאיים שלנו

אוהבים להוסיף אפקטים למיניהם...
אהמ, לא שמעתי אף אחד שמתנגד לזה ככה ש...

shanyz

New member
חחההה../images/Emo13.gif

איזה חמודים המפיקים...
(כותבים!?)
חחהה

טוב, נגמר החלק הראשון...

מסתבר שהקיסר הוא אכן ג'וליוס, רק שפה הוא הרבה יותר נחמד
אוקטביוס, האחיין שלו, הרבה פחות נחמד ממה שמראים לנו בזינה, וברוטוס בגד בסיזר כמה פעמים עוד לפני שהוא רצח אותו... אנתוני גם מופיע כאן, והוא ממש חמוד
השחקן ממש מוכר לי, נראה לי שהוא שיחק בטיטניק
טוב, החלק השני מתחיל...

shanyz

New member
אוקטביוס לא היה הבן המאומץ שלו?

כאילו, הוא היה אחיין שלו ואז הוא אימץ אותו?

זינה הייתה בסרט!

באיזשהו שלב, שמעתי מכיוון הטלויזיה קריאת קרב מוכרת... חשבתי שאני חולמת, אבל לא! הנה זה בא שוב... "ליליליליליליליליליייי!!!" נשבעת לכן! ושני, לשאלתך, אוקטביוס הוא האחיין והבן המאומץ של סיזר...

למעלה