לישר את הקיר/משקוףהחלפתי תריסים בבית והמתקין עשה עבודה לא טובה. ישנה חדירת אור מכל התריסים בחדרים.
הוא טוען שלא ניתן לסדר את זה ולהחליף את הגומי.
מה ניתן לעשות?
הצילום הוא בזווית.לישר את הקיר/משקוף
תחליט מי עקום השיש או התריס וטפל בהתאםהצילום הוא בזווית.
האור שרואים יוצא מהסגירה בין בשלב תריס לבין השיש של החלון (רצפת התריס)
קרא מחדש את שם הפורום,התריס עקום
מאיפה אני רוכש את הפס גמיש אטום לאור?
עם ההתקנה, זה לא יוסיף מעין "גובה" לתריס כך שיפגע בתריס/מנוע/גלגל?
התריס עקום
מאיפה אני רוכש את הפס גמיש אטום לאור?
עם ההתקנה, זה לא יוסיף מעין "גובה" לתריס כך שיפגע בתריס/מנוע/גלגל?
יוכלו
איך אני מודד את העובי המתאים לגומי?
לא התעמקתי בפרוט של פסי האיטום האלו. תוודא שהם עשויים גומי רך, אחרת הבעיה לא תיפתר.איך אני מודד את העובי המתאים לגומי?
אני מבין שההתקנה של הגומי היא לא כמו הגומי שהגיע בתריס (בתוך החריץ של השלב תריס האחרון) אלא מעל השלב ומעל הגומי. במקרה כזה, זה לא יצור לי בעיות בתפעול של התריס? באורך שלו?
בלי קשר לכך, האם התקנה כזאת, מעידה על עבודה ירודה של המתקין תריסים (התריסים חדשים)
הפרש של כמה מילימטרים לא יעשה כלום למנוע. מדידה של העובי הכי נכון לעשות עם מד-זחיח (קליבר). אם אין, מדידה זהירה עם מטר גם יכולה לתת פתרון.
תודה רוניהפרש של כמה מילימטרים לא יעשה כלום למנוע. מדידה של העובי הכי נכון לעשות עם מד-זחיח (קליבר). אם אין, מדידה זהירה עם מטר גם יכולה לתת פתרון.
לגבי ההתקנה, הבעיה היא לא בשלב של התריס, אלא בבסיס אליו הוא מגיע. גם בצילום רואים שהשלבים ישרים.
יכול להיות שהתריס יורד עכשיו לא באותו מקום כמו קודם, אלא קרוב יותר לקצה החיצוני של השיש, ולכן יש חדירה גדולה יותר של אור.תודה רוני
מוזר כי בתריס הקודם לא הייתה בכלל בעיה ופה מדובר בשיש שמחוץ לחלון. לא וטרינה שמונח על רצפה לכן אין סיבה שהוא פתאום "יתעקם".
ניסיתי להבין מאיפה הבעיה ונראה כי הבעיה דווקא מהגומי שבשלב תריס
מבחינת רעש, אין לי תשובה בשבילך. אני לא נמצא קרוב לתריס, ואין לי אפשרות להביע דעה על זה.היה תריס רגיל, עכשיו תריס אור.
אנסה לבדוק את הגומי הזה.
מבחינת רעש של מנוע תריס אור, נאמר שזה רעש תקין לתריס עם שלבי אור.
פנימית ישנה של אופניים פרוסה לאורך ומודבקת לתחתית התריס,קרא מחדש את תגובתי.
לא ברורה לי ההודעה שלך.
שאלתי פשוט מהיכן ניתן לרכוש את הפס הגמיש שאטום לאור כפי שהצעת ואם ההתקנה של הפס הזה לא תוסיף גובה לתחתית התריס כך שהמנוע/גלגל יפגע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.