חדירת מים מקיר חיצוני

alm985

Member
יש חדירת מי גשם דרך סדקים מקיר חיצוני לתקרה כמצ"ב , חשבתי לאטום בעצמי דרך מעקה הגג מדובר על מעקה כ- 1 מטר האם ניתן באמצעות מוט עם חומר אטימה לבצע זאת ?

alm985

Member
במצ"ב צילומים

קבצים מצורפים

• איטום א.jpg
    איטום א.jpg
    KB 52.2 · צפיות: 11
  • איטם ב.jpg
    איטם ב.jpg
    KB 112.9 · צפיות: 11
  • איטום ג.jpg
    איטום ג.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 11

רוני1955

Active member
כבר עשו שם איטום בעבר. אם תאטום, זה יפתח שוב. טיפול נכון יותר יהיה להרכיב שם "אף מים". זה יהיה פתרון מושלם לנצח למניעת חדירת מים משם. אני מציע לך לא לעשות א זה לבד, כי זה גבוה ומסוכן. תוודא שמי שעשה את זה, גם אם זה אתה, ירתם עם ריתמה מתאימה למניעת נפילה מגובה.

alm985

Member
כבר עשו שם איטום בעבר. אם תאטום, זה יפתח שוב. טיפול נכון יותר יהיה להרכיב שם "אף מים". זה יהיה פתרון מושלם לנצח למניעת חדירת מים משם. אני מציע לך לא לעשות א זה לבד, כי זה גבוה ומסוכן. תוודא שמי שעשה את זה, גם אם זה אתה, ירתם עם ריתמה מתאימה למניעת נפילה מגובה.
תודה רוני..אכן לפני 10 שנים נעשה איטום במסגרת שיפוץ הבנין, הבנין בן 4 הקומות מיועד להתחדשות תמא 38/1 בזמן הקרוב..ולכן האיטום לא צ"ל לתווך ארוך ושוב חזרה לשאלתי אפשרות לאיטום עם מוט מאריך חג שמח

רוני1955

Active member
תודה רוני..אכן לפני 10 שנים נעשה איטום במסגרת שיפוץ הבנין, הבנין בן 4 הקומות מיועד להתחדשות תמא 38/1 בזמן הקרוב..ולכן האיטום לא צ"ל לתווך ארוך ושוב חזרה לשאלתי אפשרות לאיטום עם מוט מאריך חג שמח
אני לא מצליח לדמיין את האפשרות לאיטום עם מוט מאריך. צריך להסתכל בזמן העבודה, ולוודא שכל הרווח נאטם. צריך לאטום עם חומר בסגנון מסטיק אקרילי או סיליקון, שמגיעים בטיובות ומיושמים עם אקדח סיליקון.

למעלה