חדרה ובילויים..

חדרה ובילויים..

כידוע לכולנו,חדרה לא נתברכה במקומות בילוי לצעירים... גם את הקולנוע הקטן שהיה לנו בקניון סגרו. מה דעתכם על הנושא? האם צריכים לפתוח לנו שוב את בתי הקולנוע או שלא? האם עדיף לצאת ולבלות מחוץ לעיר?

perrinat

New member
ת'אמת, מתי לאחרונה היית בקולנוע לב?

בשנתיים האחרונות הייתי נוסעת לסינמה סיטי, הרצליה, ת"א וכו'. לנוער- מאז ומתמיד לא היה מה לעשות בעיר. נו, לא סתם המציאו את הבדיחה- בחדרה הולכים לישון ב-18:00

זהו,אז אולי אפשר לנפץ את המיתוס...

ולפתוח בחדרה משהו שימשוך צעירים מחדרה והסביבה כדי שחדרה תהיה יותר פעילה חברתית. מה,בסינמה אפשר לראות קולנוע ובחדרה לא?

nik name

New member
גם ככה העיר רדומה

אין כבר מה להרדים בה חדרה עיר רפאים!!

על איזה סוג של מקום בילוי

את מדברת? יש את הסנטיני, שוני והאינדיקה בבנימינה ואת הקיוג'ה בכפר ויתקין שהם מועדוני הופעות.

iEyal

New member
שים לב שהכל סובב את חדרה

ונראה שעסקים מהסוג הזה מפחדים להיכנס לחדרה (אוכלוסיה? פרוטקשיין?) מה שגם, אין המון אופציות לחתכי גילאים שונים או שהמקומות פתוחים לכולם (כלומר גילאים של 18/19 וזוה) או מ-24 ומעלה

AeroSlash

New member
לא ידעתי אם לבכות או לצחוק על

הקולנוע.. וזה שלא נתברכנו במקומות בילוי הולמים אני חווה על בשרי מדי יום שישי ומדי יום בכלל.. בכל אופן, לדעתי אפשר וצריך להשקיע קצת יותר במקומות שהקהל היותר צעיר כמונו יכול לבלות שם מדי פעם [רמז, קולנוע למשל]

../images/Emo112.gif../images/Emo45.gifלא רק קולנוע.

מה עם אולי איזה אומנים מדי פעם? חוץ ממסיקה ומרוני סופרסטאר? משגע אותי שלרעננה לדוגמא מגיעים אמנים. כאילו, לעזאזל, אני מרחמת על שאר בני הנוער, שאני אחת מהם, שהם גרים בחדרה.

E K O

New member
אני לא כזה איש של סרטים

אבל הקולנוע מוכיח את היותו חסר, ביקרתי שם בערך פעמיים בשנה אבל עכשיו גם את זה אין וכתוצאה מכך הקניון עצמו נסגר שעתיים קודם.... אבל היי, מוצאים דברים לעשות, לא הרחק יש פאבים וכו', יש את שמרלינג יש כמה פיצריות בחדרה עצמה, דווקא לא חסרים בילויים בחדרה.... אפשר לעשות משחק הישרדות, להיכנס לשיכון פאר ולרוץ לאורכו ולרוחבו עד שיהרגו אותך, בידור לכל המשפחה.... אכן חסרים מקומות לצעירי העיר והסביבה להפיג בה את השעמום ואשר מקומות אלו יוכלו להיות מקומות שיהיו ידועים ויבואו אליהם מהסביבה, לא סתם עיר-חור כזו....

iEyal

New member
../images/Emo6.gif משחק הישרדות

אפשר לשחק אותו בכל כך הרבה אתרים בעיר
אהמ... הכיכר ובתי העסק "המפוארים" שלה...

shahamgur

New member
בתגובה על ההערה שלך

צ'מע בנאדם.... בתור מישו שעבר ב"צומת המפורסמת" של חדרה... כיכר המשטרה הידועה לשמצה... תצחק תצחק אבל כרגע זה מקום ה"בילוי" היחידי שיש לאנשים, עובדה מוגמרת שמסבירה את אחוז הפשע המטורף בעיר המסריחה הזו.... כי כשאין לצעירים איפה להיות ולשחק ולהסתובב כמו שצריך, אז זה מה שהם עושים ותאמין לי - ראיתי כמה דברים בזמן העבודה שלי שם, שבחיים לא חשבתי שאני אראה, כולל רצח בכיכר... אני לא סתם מדבר.. אני יודע על מה אני מדבר העיר הזו מסריחה את הצומת הזו צריכים לפוצץ עם איזו פצצת מימן...

בואו נודה בזה!../images/Emo105.gif

בחדרה אין לאן לצאת חוץ מגנים....לא מטופחים שאפשר רק לשתות ולעשן בהם! הכיכר מלאה ערבים! יש פה רק סנוקר (באזור התעשיה למש לא יודע) ובאולינג! בשביל בלוי צריך לנסוע לאנשהו! ותודה לאל שיש פה חוף בכלל שגם כן מתמלא שיכורים! ושצריך לחדש פה את רוב השכונות! ובכלל אם היו עושים מחדקה משהו ומטפחים אותה! היונו יכולים להיות המ-ר-כ-ז של האזור!

purple rain2

New member
אני יכולה להגיד ש...

בתור שינשינית זה ממש מפריע... המון פעמים רוצים לצאת בערב ואין לאן בתוך העיר... ולאנשים שתלויים בתחבורה ציבורית זה בכלל נורא.

למעלה