חדרי Lordi

AngelicPaige

New member
חדרי Lordi

שרשור שהתחלתי גם בקומונה שלי =) איך החדרים שלכם נראים? עם קירות לבנים וריקים? או מלאים בפוסטרים של המפלצות? (זה לא בושה אם אתם בני 20 ועדיין מדביקים פוסטרים על הקירות >.> בחורות בנות 19 ו-24 עוד עושות את זה >.>)

קירות לבנים (חוץ מאחד צבוע תכלת).

אם הייתי בנאדם של פוסטרים אז אחד הקירות לפחות היה מכוסה בפוסטרים של אירועי MMA, פייטרים, להקות מטאל שונות, עטיפות לאלבומים ועוד.

TillsWIFE

New member
יאי

הקירות לא צבועים (למרות שאני כל שנה בראש-השנה אומרת, הפעם אני אצבע אותם בכחול כהה). אבל עליהם יש פוסטרים של להקות שונות, הים, אוונסנס, סיסטם אוף א דאון, דה רסמוס, רמשטיין, לורדי... אלו שקל להשיג ולא עולות הרבה. זו בהחלט לא בושה להתלות פוסטרים, ולהסתכל עליהם לפני השינה
מצד שני, יש לי גם פוסטרים של גושקטיף, לא נשכח ולא נסלח, ועוד אבנך ונבנית. חוץ מזה יש לי פוסטר של איינשטיין (משו מדליק ביותר
) ובד בצבע ירוק כהה (אבל יפה) תלוי על קיר שלם. ככה בערך נראה החדר שלי, פלוס שטיח, אורגנית, שולחן כתיבה וארון.

AngelicPaige

New member
רוצה לחלוק תמונות איתנו? =)

זה החדר שלי. לא לורדי, אבל יותר מדי AFI XD (מה זה יותר מדי? אין דבר כזה יותר מדי!)

נראה כי יש לך חדר יפה

לא מכירה את הלהקה שהתמונות שלה על קירות חדרך, אבל המדף בתמונה זו קורץ מאוד. נראה שאין לך הרבה דברים בחדר, נכון?

יש לי חדר קטן

זו מרפסת סגורה למעשה. ועל הקירות יש לי תמונות של מפלצות! בין אם אנימה או מסרטים הוליוודיים. אין לי פוסטרים של לורדי, אך הדפסתי מספר תמונות מהמחשב ותליתי אותן.

MONSTERMAN

New member
לי בחדר אין פוסטרים שלהם....

אבל יש לי פוסטר גדול של פרארי F50 ואופנוע DUKATI 996... וגם על הדלת יש לי מלא תמונות של מכוניות משופרות... את של לורדי עדיין לא הדפסתי- מקווה להדפיס בקרוב....

MR Lordi

New member
לי יש-

פוסטר של שודדי הקאריביים 2 מגרמניה פוסטר של סימס חיות וציור של קיטה

למעלה