חדר ארונות

אמיר חן

New member
חדר ארונות

שלום לכולם. יש לי חדר בגודל של 1.5 מטר על 1.5 מטר. הוא ישמש כחדר ארונות. בדלל מיקום הדלת אני יכול לבנות ארון בצורה "ר". שמתחיל בצד שמאל של החדר. למישהו יש רעיונות לחלוקת הארון? תמונות של חדרי ארונות? קישור לאתרים רלוונטים? תודה מראש

חלוקה מוכרים בסנטרים פירזול לחדרי ארונות עשוי מרשת .הפרזול הזה מכיל :מדפים,מגרות ,וסידור לתליה. אני לא מתכון שתקנה את הפירזול הזה,אבל יש להם דפי התקנה לכל מיני מצבים וסידורים של חדרים.תוכל לשאוב משם רעיונות .

Wainshtein Lev

New member
אמיר

יש אפשרות לקנות פרזול כמו שחובב תיאר יש אפשרות לקנות מדפי מתכת של "הארגז" יש אפשרות לעשות מדפי עץ תלויים על קיר ויש אפשרות לעשות ארונות עץ פתוחים מה שלא תעשה, אתה צריך להביא בחשבון שבארון (או מערכת מדפים) בצורת "ר" תיווצר לך פינה "מתה" שאליה יהיה קשה להגיע. הקושי זהז יעמוד ביחס ישר לרוחב המדפים. שקול היטב מה אתה הולך לשים שם ותכנן את רוחב המדפים בהתאם. בהצלחה.

prizmant

New member
לאמיר, שולחת לך אתר לארונות..

http://www.doorset.co.il/ אתר עם כל האפשרויות לארונות... תהנה!!!

prizmant

New member
לאמיר חן -- "תודה" היא מילה גדולה.

שמתי לב שקיבלת לשאלתך כמה תגובות כאשר כל תגובה הייתה של כמה שורות לפחות. ולכולם הגבת במילה אחת "תודה" אני מוצאת בזה זילזול.. אספר לך כמה טרחתי על מנת למצוא עבורך את האתר לארונות-- ניכנסתי להתחל, מועדפים, ואצלי במועדפים יש לפחות 50 אתרים.. לקח לי 15 דקות למצוא את האתר, למזער, העתק, הדבק, ולשלוח.. ולבסוף אני מקבלת רק "תודה" אילו היה הפוך, הייתי כותבת לפחות כמה מילים כגון- תודה על האתר הניפלא עוזר לי מאוד... כנ"ל לשאר התגובות שהתייחסו בכובד ראש לשאלתך.. ומה קיבלו??? תודה!!! נ.ב. 7 שורות כתבתי לך כעת..

אמיר חן

New member
אם נפגעת מזה אני מתנצל.

בתור מנהל פורום אני מכיר את הצד של העונה/כותב ובסוף לפעמים גם "תודה" לא מקבל. לא יצא לי לפרט יותר מסיבות הקשורות לעבודה, כמו כן לא יצא לי עד הבוקר לגלוש לאתר שציינת. האתר מעולה ומלא רעיונות. שוב תודה רבה על ההשקעה והעזרה. ולא צריך לקחת כל דבר כל כך קשה בחיים. תודה , תודה , תודה.

סליחה שאני מתערבת אבל לא הבנתי כ"כ

מה הבעיה... אמיר אמר תודה אחרי כל תשובה שמישהו נתן לו... (מה שבדר"כ נדיר למשתתפי פורומים - בדר"כ עונים בסוף ההודעות תודה לכולם).... אני לא חושבת שמישהו כותב תגובה ומנסה לעזור רק כדי שאח"כ שואל השאלה יהלל אותו ויכתוב לו את כמות השורות שהוא כתב... העזרה בפורום באה מתוך רצון לעזור ולא מתוך רצון לקבל על כל תשובה שיר הלל... סליחה שאני כותבת את התגובה, אך פשוט התפלאתי מטון הכתיבה שלך... ודרך אגב- אני כתבתי לך 9 שורות כעת.

Wainshtein Lev

New member
למה את חותמת בשם אחרים?

אני למשל מוצא שכשאדם מודה לי מספיקה מילה אחת. "תודה". לא צריך להשתפך ולהתחיל לספור מיחים שורות ואותיות בסיגנון "הנ"ל כתב לי 8 שורות על כן אני חייב לענות בלפחות שש עשרה מילים וחצי" האשי הודה על העזרה שהצענו לו ולדעתי זה מספיק בהחלט. שלם כך בדיוק קיים הפורום, ולא כדי שנוכל להשוויץ ולקבל מכתבי תודה מכל דכפין.

למעלה