חדר בבית מלון עם ג'קוזי בחדר... יש למישהו מושג מחירים פחות או יותר?? (באילת או בים המלח)
V veredvered New member 27/12/05 #1 חדר בבית מלון עם ג'קוזי בחדר... יש למישהו מושג מחירים פחות או יותר?? (באילת או בים המלח)
V veredvered New member 27/12/05 #3 מתישהו בינואר, אין בעיה אפילו בסיס של לינה וארוחת בוקר.. לא הצלחתי לברר בשום אתר בערך מחירים
ה האמא של אור New member 27/12/05 #4 למשל: באילת 5* שרתון מוריה (הג'קוזי בחדר) העלות לזוג באמצע שבוע 750 שח ללילה. המלך שלמה (הג'קוזי במרפסת) בסויטה לזוג לינה וארוחת בוקר 758 שח ללילה. מג'יק פאלס (הג'קוזי במרפסת) לזוג חצי פנסיון 870 ללילה. בים המלח 5* מג'יק נירוונה (הג'קוזי במרפסת) 1000 "הכל כלול" (=הכוונה לפנסיון מלא)
למשל: באילת 5* שרתון מוריה (הג'קוזי בחדר) העלות לזוג באמצע שבוע 750 שח ללילה. המלך שלמה (הג'קוזי במרפסת) בסויטה לזוג לינה וארוחת בוקר 758 שח ללילה. מג'יק פאלס (הג'קוזי במרפסת) לזוג חצי פנסיון 870 ללילה. בים המלח 5* מג'יק נירוונה (הג'קוזי במרפסת) 1000 "הכל כלול" (=הכוונה לפנסיון מלא)
V veredvered New member 27/12/05 #5 תודה רבהההההההה אם אפשר רק הסבר איך הצלחת למצוא מחירים אני אשמח (קישור אולי יעזור)
ש שמר2 New member 28/12/05 #6 בים המלח זה ממש פשוט רוב הסוויטות שנמכרות שמחירים סבירים, נמצאות במרידיאן, גולדן טוליפ ונירוונה, וכולם מלונות של רשת פתאל. www.fattal.co.il הסוויטות הכי נחמדות הן במרידיאן וגם תוספת התשלום סבירה יחסית.
בים המלח זה ממש פשוט רוב הסוויטות שנמכרות שמחירים סבירים, נמצאות במרידיאן, גולדן טוליפ ונירוונה, וכולם מלונות של רשת פתאל. www.fattal.co.il הסוויטות הכי נחמדות הן במרידיאן וגם תוספת התשלום סבירה יחסית.
ה האמא של אור New member 28/12/05 #7 יש לי נגישות מהירה למחירים ... כי זאת עבודתי. ( אני סוכנת נסיעות) כמו ששמר אמר כנס לאתר של הרשתות הגדולות פאתל,ישרוטל,שרתון תמצא שם את התוספת לכל סוג חדר רצויי.
יש לי נגישות מהירה למחירים ... כי זאת עבודתי. ( אני סוכנת נסיעות) כמו ששמר אמר כנס לאתר של הרשתות הגדולות פאתל,ישרוטל,שרתון תמצא שם את התוספת לכל סוג חדר רצויי.