חדר בדירה מקסימה לתקופת המשחקים האולימפיים :)

katan25

New member
חדר בדירה מקסימה לתקופת המשחקים האולימפיים :)

היי חברים, אחי ואחותי שניהם מתחנתנים בארץ באוגוסט ואני ובן זוגי נוסעים לארץ לשבועיים וחשבנו למה לא נשכיר את החדר שלנו לתקופת המשחקים האולימפיים? אז החדר הוא חדר זוגי מקסים, גדול, עם מקלחת ושירותים פרטית ופטיו קטן ומקסים. הדירה ממוקמת באיזור ליוורפול סטריט, ממש על בריק ליין, בדירה גרים איתנו חברים קרובים שאנחנו מכירים שנים. הדירה מלאת אופי, מרוהטת בסגנון בוהמי של המאה הקודמת, יפייפיה, יש טרסת גג גדולה, מטבח מאובזר, אינטרנט, מכונת כביסה ועוד.. תחבורת ציבורית למרכז העיר ולכפר האולימפי מרחק דקה הליכה מהבית. אם אתם מכירים מישהו שמעוניין או אם אתם מעוניינים צרו איתנו קשר :) דרך אגב, המחיר נשאר המחיר אותו אנחנו משלמים על הדירה כל חודש.. לא העלנו את המחיר רק בגלל המשחקים.. שגם אנשים לא הכי עשירים יוכלו להנות מהעיר בקיץ! :)
המחיר לשבועיים כ500 פאונד כולל הכל
תאריגכם מה30 ליולי עד ה13 לאוגוסט

nitsansh

New member
כל הכבוד לכם שאתם לא מתפתים לרווח קל...

גיא: עזוב את איסתא... זה המחיר ל-2 לילות במלון 3 כוכבים בשוק החופשי... אני והשותף שלי השגנו חדר ל-2 לילות במחיר מציאה של 410 פאונד...

410 זה ממש ממש לא מציאה

כמו שכבר אמרתי כאן ברשת טראבל לודג' שהיא רשת של מלונות משפחתיים נקיים ומסודרים ועם חדרים מרווחים מאוד אפשר למצוא חדרים בפחות ממאה פאונד ללילה גם במרכז לונדון בתקופת האולימפיאדה.

katan25

New member
תודה...

לונדון הזויה בימים אלו מבחינת בתי מלון ומגורים.... לא נראה לנו הגיוני לבקש איזה סכום הזוי רק בגלל המשחקים ולעשות רווח עך אנשים שהם כמונו.. שרוצים לטייל ולראות עולם... להיפך... בגלל שאנשים כל כך רוצים לבוא מרגיש הרבה יותר נכון לא לגבות מחיר משוגע, כדי לתת הזדמנות לאנשים שלא יכולים להרשות לעצמם... בכל מקרה מקווים שמישהו נחמד יקח את החדר ויעשה חיים בעיר המטורפת הזו- כיף כאן :)

katan25

New member
היי נועם!

היי נועם, סליחה על התשובה המאוחרת! החדר עדיין רלוונטי בהחלט!
צור איתי בהקדם
שיהיה יום מקסים!
שקמה

למעלה