חדר בסגנון סיני

green eyes69

New member
חדר בסגנון סיני

הייי בבקשה תקראו אני חייבת את עזרתכם! טוב אז יש לי חדר יחסית קטן... אבל המון המון רעיונות איך לגרום לו להפוך להיות מקום נעים ורגוע. בגדול חשבתי על סגנון סיני.. הרבה קטורת, עציצים של במבוק, נרות, ציורים של דרקונים על הקירות. אני חולה על זה... ואני לא יודעת איך לצבוע!!! או יותר נכון, איך להתאים את הצבע לרהיטים... אז את הארון בגדים אין לי אפשרות לצבוע.. אבל את הארונית ואת שולחן הלילה שלצד המיטה אני מתכוונת לצבוע (יש למישו רעיון איך? חשבתי על צבע עץ כהה.) וחשבתי שהקירות יהיו בצבע בורדו.. או איזשהו סוג של אדום כהה, אולי ארגמן כזה... אני מסתכלת באתר של טמבור ומחפשת את הצבע המושלם..אבל קשה לי. התלבטות נוספת שיש לי היא לגבי הקיר שבו נמצא החלון. חשבתי לכתוב לצד החלון מן 4 אותיות סיניות בצורה אנכית. ו...... שוב אותה בעיה. באיזה צבע??!?! חשבתי לקנות ווילון בצבע בז' שקוף כזה. נראה לכם הולך ביחד עם האדום שיהיה בקירות? יש למישו רעיון איך לשלב בין האותיות לבין הצבע של הקיר והווילון? אני מאוד אשמח לעזרה... !! אני מתה כבר לצבוע ולסיים עם זה..כי זה הזמן היחיד שיש לי להשקיע בזה. תודה :)

uvls

New member
יפני?

אם את מתכוונת לסגנון הזה שאת רואה בכל מקום, אז מדובר ביפן. סין יהיה עוד כמה שנים, בטח לקראת האולימפיאדה בבייג'ין 2007. אבל אני בעד להתחיל כבר עכשיו, מה גם שזה כבר קורה. בכל מקרה, אם את רוצה חדר רגוע אז קירות באדום/בורדו לגווניהם זה לא רעיון טוב. היטבת למנות את הייצוגים הקלישאיים של הסגנון היפני, רק שכדאי להמעיט באדום (אולי רהיטים, וילון ומקסימום קיר אחד), להרבות בלבן (קירות) ואת האותיות (היפניות) בשחור. גם עץ יהיה לעניין, רצוי דובדבן. חפשי ברשת תמונות של עיצוב יפני על מנת להבין מי נגד מי, רק תזכרי שעיצוב "בסגנון יפני" נדון מראש לנפילה בפח הקלישאיות השטחית, במיוחד עם התקציב מוגבל.

שמופית

New member
לפי מה שהיא תיארה, היא מדברת

על סגנון סיני ולא יפני (דרקונים, צבע אדום) אני לא הייתי ממליצה לצבוע את כל החדר באדום, כי את אומרת שהוא קטן והאדום יקטין אותו יותר. נראה לי לצבוע קיר אחד באדום אש ואת שאר הקירות בבג'. אפשר לקחת מקרן (לשכור או לחפש בסביבתך) ולהקרין על הקיר תמונה של דרקונים ולצייר אותה. אפשר לדעתי לצייר על אחד הקירות בבג' או להתחיל אותו בקיר האדום ולסיים בבג'. בחנויות של מיסטיקה, יש לך כל מיני מוביילים של פעמונים בסגנון סיני (אדום וזהב) ואפשר לתלות אותם על קיר בג' או מהחלון. אם החלון נמצא על אחד מהקירות בבג', אפשר לשים עליו וילון אדום ואולי לשלב עיטורי זהב
העץ של הריהוט יכול להיות צבוע בצבע כהה (ואגב, את יכולה גם לצבוע את הארון ע"י צביעתו קודם בצבע מקשר...)

green eyes69

New member
צודקת.. אני לא ממש התכוונתי ליפני..

אז וואלה תודה על הרעיונות... המקרן באמת יכול להיות רעיון נחמד.. למרות שאני גם מציירת בעצמי, אבל אני אקח את זה לתשומת ליבי. ובקשר לקיר שבו נמצא החלון... אני מתלבטת אם דווקא אותו לצבוע באדום ולא בז'... אני אנסה להעלות לכאן תמונה של החדר בהזדמנות ואז אני בטוחה שיהיה לכם יותר קל לעזור לי. ואגב, גם זהב באמת נשמע לי שילוב מעניין עם האדום. תודה רבה על העצה :)

green eyes69

New member
היי זה בסדר :) למרות ש...

עכשיו כשהסתכלתי על הקישור ששלחת לי, יש שם דברים מדהימים!!! הוספתי ציור שהכנתי בצייר של החדר שלי (חח אם אפשר לקרוא לזה ציור בכלל... עשיתי את זה ב2 דקות כי אני ממהרת ושונאת את הצייר... והצבעים גם סתם תקועים שם..פשוט לא היה לי כוח וזמן למצוא את הגוון הנכון...) אז הצעות לצביעה , ווילונות, והכל יתקבלו בשמחה!!! :)

gabilevy

New member
הזמנה לערב פתוח

הזמנה אישית לערב פתוח ברצוננו להזמינכם לערב פתוח שיתקיים ביום א בתאריך 27-12-2004 בשעה 19:00 בסטודיו ברחוב אחד העם 39 תל-אביב ערב זה יוקדש לנושא הקונספט החדש בעיצוב פנים מבט והסברים כללים ופרטניים והסבר על מסלולי הלימוד השונים. בערב זה ישולבו צוותים מקצועיים ואדריכלים המלמדים בסדנא .תינתן אפשרות לשאלות מקצועיות בתחומי העיצוב השונים שיענינו את הקהל.כמו כן ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט שלנו לפי הכתובת או בטלפון 1-800-360-366 www.6bstudio.co.il

למעלה