חדר דיון.....פינה חדשה...

חדר דיון.....פינה חדשה...

אז ככה כול פעם נביא נושא, ועל הנושא נתחיל לדון,,, עכשיו הנושא לא חייב להיות רק קשור למוזיקה, לפעמיים הוא יהיה על נושא שלא קשור במוזיקה .(מקווה שהמנהל מסכים,בפעם הבאה דרך המוזיקה בהבטחה
) היום שאלתי שאלות פה בפורום, והיו תשובות על עולם שמעבר, שזה הביא אותי לנושא הזה בטבעיות,לדבר על הדברים האלה, ואולי נצליח להגיע להבנה משותפת. קודם כול למה יש שני עולמות? ולמה אנו צריכים לעבור תהליך מסוים בשביל להגיע למקום מושלם? איפה טעינו? והאם אנחנו טועים עד היום? האם נוכל להגיע לעולם הזה בדור הזה? לדעתי הטעות שלנו, בזה שאנחנו לא מבינים את המעשים שלנו, וכמובן יש עוד מלא טעוית.(אבל גם אתם צריכים לדבר על זה קצת לא? חח) ומה אנו צריכים לעשות בשביל להגיע לשם? (שזה בעצם פה, לדעתי) מאמינם שיום אחד יבוא משיח? אפרופו משיח לי יש תאוריה על ילדי משיח,זה לא יהיה משיח אחד, זה יהיה דור ילדי משיח, ילדי הדיאגו,איך שלא תרצו תקראו לזה, בקיצור אני אספר על התאורייה שלי, אז יבוא דור ילדי משיח, והדור הזה הוא אנחנו,(לדעתי) זה יהיה דור של ילדים יותר משוחררים במחשבתם, מבינים את העולם הזה מנקודת מבט הרבה יותר משוחררת, מסתכלים על הכול, בצורה שונה, ומסתכלים על הכול, לרוב מהצד, ככה שהבנה באה לא מתוך הוויה, החלומות שלהם הם כבר לא לחבוש שטחחים, החלמות שלהם לחיות באהבה, עם החצי השני שלהם, שיהיו מאושרים, שיהנו כמה שיותר, זה כול החלומות שלהם, להיות אנשים פשוטים עם חיים מאושרים. קודם כול האם נראה לכם שהדור הזה הוא אנחנו? האם אנחנו כבר מספיק משוחררים לדבר על הכול, לעשות כול מה שאנחנו באמת רוצים,האם אנחנו כבר מסוגלים לא לראות אף אחד,ולעשות כול מה שבא לנו? והאם אנחנו מבדילים בין רע לטוב? בקיצור את הנושא הזה אפשר לדבר עליו שעות,(לדעתי שוב חח) בואו נראה לאיפה נגיע עם הנושא הזה. יאללה שיהיה לנו דיון נעים. ולא לשכוח זו רק דעתי.

בא לי להוסיף עוד משהו אחד ,,,

בנוגע לתחרויות, לאיזה נקודה שאתה צריך לנצח, ודברים כאלה בסיגנון. אז לדעתי פה בדיוק יש את הבעיה של נעילה במח, ברגע שאתה מתחרה במישהו, אתה מנסה להוכיח לעצמכה שאתה שווה משהו, אבל אם אתה יודע את כול מה שאתה שווה, האם אתה עדין צריך להוכיח למישהו, אני אישית מזמן עזבתי את כול התחרויות האלו,(והתחרות הזו ספציפי, מעולם לא נכנסתי אליה.)ככה שאני לא צריכה להתחרות באף אחד, אם בא לי לפעמים אני מספרת לאנשים, דברים מהצד, אז ככה שהתחרות היא ביני לבין עצמי נטו. יאללה צאו מהסרט, של מישהו צריך לנצח, כולנו צריכים לנצח, ולחיות באושר עם עצמנו, לא? ואני כבר יודעת מה אני שווה, אין צורך בלהתחרות, כי נצחון זה רק בהרגשה שלי.(אמרתי את זה כבר לא?)חח טוב חמודים שיהיה לילה דבש לכולם אוהבת מלא

אני רואה שהפינה לא הולכת משהו,,,../images/Emo7.gif

בא לי להוסיף עוד כמה דברים בשביל חדר דיון, ואם תרצו דדנו על זה, ואם לא בשבילי זה אותו דבר. אז זה שכולם מכירים את הסיפור, כבר כולם מכירים, אני לא אנסה לדבר בהקיפין! אני מניחה לכול הסיפור הזה באמת,נמאס לי להתנהג כמו איזה שוטרת, לעמוד על המשמר, זו אני זו לא אני,(באופן כללי אני רק על הכינוי הזה!אבל גם זה נגמר מעכשיו,אני סיימתי את הסיפור הזה.) לדעתי: אנחנו צריכים להיות באמת אמיתים, ולפעמיים זה מפחיד, אני יודעת מנסיון, אבל שבאמת אמתיים, ומאמינים במה שאנו עושים, דרך זה אפשר להגיע לאיפה שנרצה. אנחנו צריכים לצעוק חזק חזק שישמע אותנו, ושיראה שאנחנו באמת רוצים ומנסים להגיע למשהו באמת טוב. היה איזה מישהו שאמר: אם אלוהים עדין לא כאן, זה בגלל שהוא עדין לא שמע את קול צעקתנו. ואם הוא עדיין לא כאן, כי עוד לא הבנו את עצמנו, הוא צריך לראות שאנחנו באמת רוצים לחיות בטוב אמיתי, ושאנחנו מתכוונים ומתימרים לחיות בשקט, בשלווה ,באהבה, עם עצמנו ועם כול הסובבים לנו.(מבלי להיות אנטרסנטים) תראו לדעתי אנחנו מדברים, ומתרצים מעולה את המצבים להם אנו נקלעים. אנחנו צריכים להבין,,,שאנחנו מתכוונים באמת לזה, ואנחנו באמת רוצים לחיות רק בכייף, ובאהבה. בדיבורים כולנו אלופים, אבל במעשיים לא משהו תודו. הרי בין אם נשים מסכה, לבין אם לא, הוא רואה את הכול באמת,(וגם אנחנו רואים בדיוק מה אנחנו עושים, אבל בוחרים לסגור עניים,בשביל להגיע"למטרה שלנו"(אני חושבת שבכלל אנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים באמת.)) ואולי הצעקה שלנו חזקה, והמעשיים שלו ממש הפוכים מהדיבורים שלנו. בכדאי להגיע לאור צריך להיות אמיתיים, (האור של כול אחד ואחד) אולי בעצם אנחנו צריכים להגיע לבראשית, שהינו ערומים, ושם לראות איפה טעינו (למרות שכול יום אנחנו בבראשית, והכי מצחיק שאנחנו לא באמת, מצלחים לתקן את הטעות שלנו, אולי גם לא ממש מנסים, כי אם היינו מנסים באמת, עכשיו כבר הינו שם. ואולי בעצם אנחנו עדיין לא מבינים מה הטעות שלנו, הרי אם נתקן בתוך עצמנו, את כול מה שאנחנו מרגישים שלא עושים נכון, ונבין מה שאנחנו לא עושים נכון,ואז נתחיל לבטל את הלא נכון, ומה שישאר בתוכנו זה רק נכון, וכך יהיה לנו הרבה יותר קל לחיות בשיחרור עם עצמנו. זה שכול העולם מושלם, את זה אתם כבר יודעים, אבל אנחנו אלה שהורסים עןם מושלם.(פשוט סוגריים עיניים,חבל!) בכול אופן: אני מקווה בשביל כולם שנצליח להשתחרר, אני מקווה בשבילכםשיום יבוא וכול אחד ימצא את מנוחתו האמיתית, ושלא נלחם עם עצמנו, ובשביל מה,,,,כבוד, אגו מטופשים,זו אשלייה אחת גדולה, תבינו. אני מקווה ומאמינה שיום מן הימים הוא יושעה אותנו (למרות שזה בידיים שלנו.)אני באמת מקווה שיושעה אותנו בטהרה, שכולנו ניהיה טוהרים עם עצמנו, ונחייה בשיחרור מלא, בכייף ובאהבה עם עצמנו, ועם כול הסוביבים אותנו,(שהם בעצם המראה שלנו, לראות איך אני מתנהג לעצמי.) אני מקווה באמת שכולם, יפסיקו לחפש את האושר (כי כול אחד יקבל את האושר שלו.) אמן אמן ואמן וכלנו ננוח בעולם המושלם הזה. אמן אמן ואמן שנזכה לראות ולהבין שהעולם מושלם, וזה אנחנו כול הזמן! טוב שיהיה אחלה לכולם אמן אמן ואמן ונזכה לשיר שיר חדש אז בואו נשיר שיר חדש

טוב אני רואה שחדר דיון לא הולך משהו

חחח אז החלטתי להתחיל לדון עם עצמי (חחח) (וכפי שאתם רואים אני דנה עם עצמי חח דווקא כייף,,,חח
) קודם כול אני רוצה להוסיף למה שאמרתי אתמול,,, אמרתי שאם ניהיה אמיתים נצליח להיות אור, אז אני רוצה להסביר יותר טוב את כוונתי, הרי כול פעם שאנחנו משקרים, אנחנו שמים עלינו מסכה מסוימת, ודרך זה שאנו שמים עלינו מסכה, ככה גם האור האמיתי שלנו נחסם, אם נאפשר לאור לצאת באמת, ואם רק נאהב את כולם נצליח להיות מאורים.לדגול באהבתה לרעך כמוך, לא רק להגיד את המשפט הנ"ל,פשוט ליישם אותו.כמו שאמרתי כול הזמן, פשוט לבצע את הידע הנרחב שיש לנו! ועכשיו נעבור לחלק של היום: תראו באמת אני מאמינה שיום יבוא (והאמת שאני יודעת, שהיום הזה ממש קרוב) וכולם ידעו את האמת הפשוטה שלו,כול אפסי הארץ,וכול גדוליה, אשר הבן אדם שיבין למה נוצרו מצוות השם, ולמה הם כול כך טובים לנו, (_כול מצוות השם נועדו בכדאי, שהוא יבין שאנחנו יודעים ומבינים את מעשנו, ושאנחנו באמת רוצים להגיע למקום טהור,למקום טוב, אבל כול זה יקרה אם נתחיל באמת להיות טובים כלפי כולם, נאהב את כולם, ונאהב את עצמנו, ואני יכולה לדבר עוד שעות על מצוות, ולמה הן טובות. אבל לא רק על זה אני רוצה לדבר.) את האמת אנחנו מנסים לפעמים, אנחנו רוצים לשלוט על מצבים מסוימים, אבל למה אנחנו רוצים לשלוט? אני אגיד לכם את האמת, אני לא חושבת, שאנחנו צריכים לשלוט בכול המצבים אני חושבת שאנחנו צריכים לזרו עם המצבים, להנות במצבים שבהם אנחנו נמצאים. ולא לחשוב איך אני שולטת, כי רצון לשלוט, זה איזה רגש שאומר לנו, תאהבו אותי, תתגעו בי, בשביל מה? בגלל שאני עדיין לא אוהב את עצמי, ולא חי עם עצמי בשחרור, אולי? אז ברמת העיקרון, רק הוא יכול להשיעה אותנו, אנחנו זה רק איזה צינורות שלו, בכדאי שהוא ואנחנו נחייה ביחד בעולם טוב וטהור, הוא רק מראה לנו מה קורה שאנחנו לא מקשבים לו, הוא הוציא אותנו ממצרים, אמר לעם שלנו יש לכם שנתיים מסע לארץ ישראל,תלכו בדרך שאני אומר וכך אני אקבל הוכחה, שמגיע לנו כבר עולם מושלם, אז התחלנו ללכת, נתן למשה מקל ואמר לו, תדבר אל המקל, והמקל יעשה ניסים, אבל משה לא דיבר הוא היכה בסלע,אבל אלוהים שתק ואמר, אני נותן עוד הזדמנות, ומשה שלח מרגלים לארץ ישראל, חזרו המרגלים ואמרו למשה הארץ ממש על הפנים,מה זה הארץ שהוא מביא אותנו. ומשה הלך לאלוהים ואמר לו, ארץ המובטחת לא טובה, אלוהים כעס,אתה והעם הזה לא מאמינים לי, תקבלו עונש : הוסיף לנו עוד 38 שנים הליכה במדבר, ממצרים לארץ ישראל ואמר למשה אתה לא נכנס לארץ המובטחת, ועד שלא יגמר הדור הזה לא יהיה חרות אמיתית. אז הדור הזה נגמר ממזמן, אבל לדעתי דור הוא במחשבה, עד שהמחשבה של הדור לא תשתנה. בכול אופן אני סתם אוהבת לדבר על ימי קדם, ואני גם משתפת את כולם, כאילו זה מעניין מישהו
עכשיו אני מבינה למה אף אחד לא מגיב פה חחחח
אבל בכול זאת המשיך לדבר על זה חח
אז לדעתי אנחנו צריכים לא להיות תחמנים, שקרנים, רודפי בצע, אנטרסנטים, שאנחנו בכלל לא מבינים שאנחנו לא צריכים את האנטרס האישי, לדעתי אנחנו צריכים: לאהוב את כולם, ישרים, ואהבת לרעך כמוך, אסור לשמור טינה, לקבל, לאהוב את קיומי ועל ידי זה מאפשר לנו לאהוב את כולם(כמה אני אומרת את זה
חח) ותאמינו לי אם רק נתנהג כך, נבטל את האגו המטופש, תאימנו לי יהיו פה ניסים שלא תצליחו לתאר במילים, תחשות לא מובנות, שווה לנסות לא? בכול אופן בטח הרבה שאלו מי זו מה היא רוצה, אני הגעתי לפה לגמרי במקרה (שזה לא באמת מקרי, בחיים הכול ידוע) ותפקידי פה להראות לאנשים להיות אמיתים, איך לפתוח את נשמתנו, וכמה מיוחדת כול נשמה ונשמה שהיא אמיתית, האמת היא פשוטה, ומועדפת על כול שקר, כי שקר סופו להתגלות, וחוץ מזה, ככול שאנחנו מורדים יותר מסכות, כך אנחנו יותר משוחררים, לא צריך לעשות פוזות על אף אחד, צריך להיות פשוטים, ופייס לאב זה סוד העולם, ולא לשכוח להיות מאושרים, לשמוח רק לשמוח, לעזור לאנשים, לפתוח את הלב, וברגע שעושים דברים טובים, מתמלאים בטוב ולא מפחדים. וברגע שעושים דברים רעים מתמלאים ברוע, ואז מתחילים לפחד, אולי מישהו יתפוס אותנו, וכן הלאה. בקיצור לי אין שום דבר לחדש , רק להראות איך צריך ליישם, ולאהוב למאלות את כול נשמתנו במלא אהבה גדולה, ולחלוק אותה עם כולם, אז אני אוהבת מזה הרבה את כולם
לחיות כמלכים,

לפני הכול אומר כמה דברים פה,,,,,,

אז עד עכשיו, המלחמה הכי גדולה שלי היא, לא להלחם,(להוריד את כול החרבות, אין אויבים, יש רק אויבים שזה אנחנו, האויבים של עצמנו.) עד עכשיו לא ממש נלחמתי כי אני מאמינה,ויודעת שהמלחמה היא רק בראש. אין באמת חוקים, ודרך מסוימת שצריך ללכת בה, הדבר היחיד שאנחנו צריכים להבין הוא: להיות טובים בנינו לבין עצמנו, בלי לנסות לנצח את היריב, כי אין יריב, היריב הזה הוא אני לבין עצמי. אני יודעת מראש ששוב תצחקו על הדברים שאני אומרת, אבל כזו אני, "אוהבת להצחיק"
תראו הרבה בטוח מצפים ממני, שאני הגיב על כול מה שנאמר, והנצח, אבל אין לי רצון לנצח, אני כבר ניצחתי (כמה אפשר להגיד את זה אה חח) תראו בדרך שאני הולכת בוודאי, שאינכם לא מבינים מה אני עושה, אבל בסוף כככככככולם יבינו. תראו בא לי להוסיף משהו לא כול כך "קשור" נגיד המתנלים רבים עם הערבים מנסים להעיף אותם,מנסים להראות להם שהם שולטים,משפילים אותם, מתגרים בהם,,,,וכן הלאה. (והמתנלים הכי מאמינים שיש לא? אבל לזה הם קוראים אמונה?) במקום להכניס אותם לביתם, ולהגיד להם בואו נשלים, בואו ננסה לאהוב אחד את השני, בואו ננסה להבין באמת למה הכול קרה ככה,ובמקום איך הם מתנהגים.(אתם יודעים איך הם מתנהגים לא? רוצחים ראש ממשלה, מאימים,,, וכן הלאה.) למרות המחלוקות,(שהם לא באמת מחלוקות, הרי מוסלמי בשביל להיות מוסלמי, צריך לומר,אילה להלה להאילללה מוחמד רסול להעיללה=אלוהים יש רק אחד ומוחמד רסול הוא רק השליח שלו, אז אתם מבינים למה זה לא מחלוקת, המתנחלים אומרים אתם צריכים להאמין באלוהים שלנו, והם מאמינים, הם מאמינים בכול הנביאים שלנו, פשוט אנחנו לא באמת מוכנים להקשיב לצד השני לא?) אז אם נקשיב באמת, ניהיה טובים בנינו לבין עצמנו, נקבל את היתנו, ונבין את מעשינו, נשמח ,נאהב אהבה אמיתית, ונאהב את כולם, לא נדחוף אף אחד לפינה בגלל שהוא ממש דומה לי, (ואנחנו פוחדים מעצמנו.) אז מעיפים אותו לפינה בשביל שלא נתמודד עם עצמנו, ונגיד זה מפגר, הרי אתם יודעים את כול הדברים, בשביל להגיע למקום מושלם, אבל משום מה אתם לא מסתכלים על הידע הנרחב שלכם, ועסוקים באיך לעשות פוזות בשביל להיות שולט, צר לי אבל אני לא אעצום עיניים, ואעשה פוזות בשביל שיהיה שולטת, אז בואו נקשיב אחד לשני באמת, בואו נאהב אחד את השני, בואו נצעק חזק חזק לאלוהים שיושיע אותנו, ושיגיד לנו, שניהנו טובים בנינו לבין עצמנו, הרי אנחנו עוברים סיבוב עם עצמנו, בשביל להגיע לעולם מושלם, ואיך באמת נגיע, שאנחנו נהפוך את העולם הזה למושלם. מזכיר לי קטע מהספר של פאולו קואלו,"יומנו של מכשף",, "הקרב הטוב, הוא הקרב שאנחנו יוצאים אליו בשמם של חלומתנו.כשהם מתפוצצים בקרבנו במלוא עוצמתם,בנעורינו, יש לנו אומץ רב, אך עדיין איננו יודעים להלחם. לסוף, לאחר מאמצים רבים, אנחנו לומדים להלחם, אך כבר אין לנו האומץ הדרוש לכך. בשל כך אנחנו פונים להלחם נגד עצמנו, ונהפכים לאויב הקשה ביותר שלנו." בכול אופן המלחמה היא עם עצמנו, ומי שלא נלחמם, אומרים אליו שהוא חלש, (אבל באמת מי יותר חלש, זה שמנסה להראות שהוא חזק, הוא זה שיודע שהוא חזק, ואין לו את הצורך בלהלחם באף אחד. בכול אופן אני מקווה שנצליח להשתחרר ולהבין, שכולנו שווים, וכולנו רוצים לחיות באהבה, בשלום, ברעות, ובכול הטוב שיש בעולם, למען הטוב שיש בתוך כול אחד ואחד,בואו נאהב , נשמח, ונקבל את כולם, בעיקר את עצמנו, לא נפחד מעצמנו, ונתחיל להוריד כול מסכה שיש עלינו. אוהבת את כולם מלא מלא מלא
שיהיה שבוע טוב, שבוע של אהבה, ואמן שבוע של שחרור, ושמחה אמיתית בנינו לבין עצמנו. אז רק טוב לכולם, ואמן שאלוהים ישמע אותנו כבר,ויושיע אותנו, בעזרת המעשיים שלנו, אז בואו נאהב את כולם, נקבל את כולם, ולא ננסה להלחם בעצמנו, בגלל הפחדים שלנו. "המלחמה הכי חזקה שלי, היא חוסר המלחמה"
אז שוב אגיד שבוע של אהבה ושמחה הכי גדולה שיש לכולם
ולא לשכוח תצעקו חזק חזק שישמע את כול תפלתנו, והוא ישמע את קול תפלתנו בעזרת המעשיים שלנו, אז לא לשכוח להיות אנשים טובים אה חח
חח תראו את הכותרת שלי אומר כמה דברים, אמרתי ממש כמה דברים אה חחחחחחח רשמתי ספר חחחחחחחחחחחחחחח יאללה עכשיו באמת ביי

אז גם ככה אף אחד לא מסתכל פה../images/Emo163.gif

אז אני אגיד סתם מה שבא לי להגיד
חחח אמן ויום אחד כולנו נתערבב ביחד, בלי גזענות, הרי כול מה שאני יודעת, כולם יודעים, אבל המח עדיין מפחד, לעשות באמת מה שהבן אדם מרגיש. (פעם כתבתי ביומן שלי, איזה חוכמה יש לי שאין לאחרים, איז ידע יש לי שאין פה למישהו? וענינתי לעצמי דרך כתיבה, "הם כול כך חכמים, אבל עדין כול כך סוגורים, ובכול זאת מה יש לי שאין לאחרים?" באותו רגע שכתבתי, את מה שכתבתי, לא הבנתי, אבל לאחר שסימתי לכתוב, התחלתי לקרוא את מה שכתבתי, ופתאום הבנתי, שעלי אין מסכות, אני לא מפחדת להגיד את מה שאני מרגישה, וחושבת.) ולדעתי,,,,ככול שאני עושה יותר מרגש, ופחות ממוח, ככה אני מצליחה לחיות יותר בשחרור, (אחרי דור העומק, יבוא דור שטחי לגמרי,=כי הוא סיים להבין את עצמו, ויתחיל לחיות חיים אמתיים, שהחיים האמתיים זה רגשות בלתי מובנות, כול מחשבה שיש בתוכי,פחד, מלחמה, מעצור לרגש, גורם לרגש להחסם, לא?) אז ביום ההוא, לנשבות ממלכה, נתהנג לאחר העבודה הקשה, שהייתה לנו עם עצמנו. ואז כול נר ונר ידלק, והנרות הללו זה אנחנו, כול אחד יש בתוכו אור, וניקח את האור הזה כמו,מנורת אלוגן עם הסיבוב הזה, ואתה בוחר על איזה רמה אתה בוחר להיות דולק. עכשיו לגבי מה שאמרתי אתמול, עם הערבים והמתנחלים, (וסתם לא קשור לנושא בכלל, היה האיזה פורום מישהו כתב דברים בערבית אאאאאאאווייייייי אתם לא מאמינים חזרתי מהעבודה ופשוט נפלתי,,,,, מ,,צ,,ח,,ו,,ק,,
האמת שמזה אהבתי
אבל זה סתם לא קשור לנושא.) בכול אופן רציתי להוסיף לזה, עוד כמה דברים (אל תדאגו לא בערבית, אבל למי אני פונה? גם ככה אין פה אף אחד
) אוקי עוד הפעם סתרתי,,, מאון לאון היהודים שהם העם """""הנבחר"""""אמורים להיות יותר אצילים, לקרב את כולם לאותה הבנה, ומה הם עושים, נלחמים. תראו הייתי עובדת עם איזה איטלקי, שעלה לארץ, ושנא את האנטישמיות שיש, וראההמון אנטישמיות, הוא נלחם בכולם, אם מישהו היה מדבר לידו על היהודים, הוא היה אפילו מרביץ להם, עד שיום אחד עלה לארץ, חשב לעצמו פה כולם ציונים, פה יש אנשים טובים, שרק רוצים לפגוע בהם בעולם, ואז התחיל להבין למה בעצם יש אנטישמיות בעולם, האמת שזה לא קשה להבנה, יש לי בדיחה טובה:(ויש סיכוי שרק אני חושבת שהיא טובה חח
) "היה צייף של שבט קניבלים, יום אחד נפל מטוס של 450 אנשים על המטוס, כולם היו גרמניים. כול אנשי השבט שמחו,אמרו יהיה לנו אוכל טוב. הצייף של השבט אמר תנו להם שבוע לאכול, עוד שבוע נהרוג את כולם ונאכל אותם, כול אנשי השבט הסכימו עם הציף, אמרו לעצמם כך הבשר יהיה יותר טוב. לאחר שבוע של אוכל, הרגו את כולם עשו חפלה גדולה, הייתה ארוחה נהדרת אמרו. למחרת שוב נפל מטוס בשטחי השבט, (כול הנוסעים היו אמרקיים) הצייף אמר שוב את אותו דבר, תאכילו שבוע אותם, ועוד שבוע תיהיה ארוחה טובה, וחפלה גדולה, שמחו כול ארנשי השבט, האכילו אותם, ולאחר שבוע הרגו, אכלו, ועשו חפלה ממש גדולה. למחרת שוב פעם אותו דבר, מטוס נפל, אבל הפעם מטוס עם ישראלים, התאספו כול אנשי השבט ואמרו לצייף, שוב פעם אותו דבר שבוע להאכיל שבוע, ואז לאכול אותם? הצייף בשום פנים ואופן, עכשיו להרוג לאכול. כולם היו בהלם, למה? הצייף ענה:אם ניתן להם שבוע, הם יתחילו לאכול אחד את השני," אז מה אני מנסה להגיד בבדיחה הזו, שבאמת בנינו לבין עצמנו, אנחנו לא יכולים להסתדר, לאהוב, לכבד, נימוסים אין לנו, אז במה בדיוק אנחנו נבחרים, (למרות שאני מודה כול בוקר שנוצרתי יהודייה.) המדינה הקטנה הזו יכולה לתת כול כך הרבה, המדינה הקטנה הזו מסוגלת להאיר את כול העולם! אבל אנחנו כול כך שחצניים,(קחו למשל את יצאת מצרים, היהודים הציאו אותם מעבדות לחרות, פתחו בשבילנו את הים, הביאו לנו מדינה, ואנחנו עוד אומרים לא המדינה הזו לא טובה,רק מתלוננים כול היום, ולא מסתכלים שנייה על מה שיש, רק רוצים עוד ועוד, הכול בזמנו יגיע, ובנתיים אנחנו צריכים להיות טובים בנינו לבין עצמנו, להיות אצילים, לנסות להדליק את האור שלנו, ביחד, אבל ביחד נוכל לתת אור שלא יאומן עוצמתו. כול הצעקות, וכול הבקשות לא שווים כולם ללא מעשיים, אז רק צריך להיות אמיתים, להוריד שכבות מעלינו, לפתוח את נשמתינו בלי לפחד שיצחקו אליי, להיות אצילים, לפתוח את הלב לכולם,. אז צריך להמשיך לצעוק, אני יודעת שהוא כבר שומע את תפלתנו, "ברוך אתה יהוה, אלהינו מלך העולם, שהחיינו, וקימנו, והגיענו, לזמן הזה!!!" אוהבת את כולם

איך התגעגעתי להצחיק אותכם../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif

אתם יודעים כמה אני אוהבת לדבר על דברים שלא כולם מדברים עליהם בפרסיים,,,נכון שאתם יודעים? (אז קבלו עוד קצת!) אנחנו דור שרוצים את חופש הביטוי לא? שלא יגידו לנו מה לעשות, שניהיה בדיוק מי שאנחנו,אבל איך נוכל להיות מי שאנחנו, אם מישהו אומר משהו חכם,משהו שלא מכירים, צוחקים על אותו בן אדם.(כך לעולם לא נקבל את רצוננו,לפחות תנסו להיות אמיתים, אבל באמת,ואם מישהו יש לו את האומף לצחוק על אותו בן אדם, מאחורי הגב,נראה כמה אומץ, יש לו לצחוק על אותו בן אדם בפנים.) תראו בטוח שלפי מה שמלמדים פה, זה על תתנהגו כמו שאתם רוצים, אלא כמו שמראה העדר, תלכו בדרך שכבר הלכו בה,(הדרך הזו לא הצליחה, וזה בדוק!ומה מעניין דשרך שכבר הלכו בה, איפה הדרך המיוחדת שלי?) ואז הדרך של אותו בן אדם כבר לא תיהיה מיוחדת, ולמה? בגלל שאותו בן אדם, מפחד שיעיפו אותו לצד, שיצחקו אליו,הרי כול ילד כול בן אדם הכי לא רוצה שיצחקו אליו. הכי רוצה להיות מקובל, ומגננניב כזה. אתם המראות אחד של השני והמראה עדיין לא מאפשרת לכול בן אדם ואדם,להתנהג בשחרור.אני לא חכמה, אבל אתם אלה שחכמים, אני רק באתי לזרעות אור לחכמים, אם תדברו פה ביחד, בלי לפחד על כול מה שאתם באמת חושבים, ומבינים,אם רק תחברו את כול המחשבות תקבלו תמונה שלמה.מישהו פעם שאל אותי מאיפה את?עניתי:מעיר של חכמים, ושל סופרים, ושל יוצרים. אבל ככה בניעלה אי אפשר ליצור יצירה אמיתי, הרי אנחנו חיים בקונספרציות מטורפות. ואנחנו בוחרים להיות בתוך הקונספרציה הזו, הרי אם נסתכל טוב נדע מתי קונספרציה, ומתי זה אמיתי, אנחנו רואים את הכול בתת מודע, אנחנו צריכים להגיע למצב שאנחנו חיים במודע את התת מודע. (ולא שחדשתי משהו, אבל ככה זה אנשים פחדנים, שפוחדים להראות את עצמם באמת,לעולם לא יצליחו להשתחרר!)אז הם חיים בתך חושך, חוסר וודעות,וכול מה שהם לא רוצים,ושוב זה מבחירה! טוב לי להשאר נשמה טובה, מאשר למכור את נשמתי, לדרוך, להלחם, ולמה?????? בשביל כבוד מחורבן,הרי פה המבחן הכי גדול שיש,לככולם! פה נראה באמת אם מגיע לנו או לא. יש אנשים שאומרים, לזה יש מזל, לזה אין, אין דבר כזה זה אשלייה, זה המבחן,(בין אם נשים לב לבין אם לא.) לראות כמה כבר הצלחנו להתגבר על האויבים הפנימים,,(ובקטע הזה, גם אם נשים לב וגם אם לא יש לנהו אויבים פנימים, יצרים, וכאלה.) כול הסיבוב הוא ביני לבין עצמי, בדיוק כמו שהלכנו במדבר, והסתבבנו סביב עצמנו, ולמה אני הולכת רחוק, תראו מה קורה היום, הסיבוב הוא ביני לבין עצמי,למי שעדיין לא שם לב. כול המזל תלוי בידיים שלנו, בסוף נדע אם באמת היה לנו מזל, או סתם נדע מי היה הדמות המרכזית, ומי היה רק ניצב. בשביל המכשה! אמונה: אמונה בעצמי,,, ואמונה בו,,,, האמונה מתחלקת לכול כך הרבה קטגוריות, אבל בא לי לדבר על שני הדברים הנ"ל. אמונה בעצמי:אני מאמין שאני יכול להצליח, אני שולח לתת מודע, אתת מודע משננן חזק חזק, ואז אני מתחיל להאמיו בעצמי. אני מאמין שאני יכול להיות בן אדם טוב, שולט, ומגיע לכול הערכה והכבוד, שאני חושב שמגיע לי, ואז שוב העבודה עם התת מודע והמודע, ולאחר מכאן אחרי שהבנתי את הכול, עכשיו אני צריך לממש את ההבנה שקיבלתי,קודם כול בוחנים, ומנסים את הידע שנרכש,(דרך הרגש לרוב.) ואז אחרי שמבינים שהכול מתנהל בדיוק כמו שאתה רוצה ממש מתחילים לחיות ככה. אמונה בו:אני יצירה של האמן הגדול, האמן היה לו משעמם אז הוא התחיל,ליצור,(ובנוסף לזה שהיהיה לו משעמם הוא רצה להבין איך הוא הגיע.) ודרכנו הוא מתחיל להבין. עכשיו הוא יצר בחוכמה אותנו, ויש לנו יצרים רעים, והעולם יכול להיות רע עם לא יקשיבו לו, ולא הקשבנו, אז העביר אותנו סיבוב בשביל להבין, איך מתנהגים, שלא נקטין יותר ראש,בשביל שיהיה לכולם טוב, לא אחד כן ולשני לא, הוא טוב הוא רוצה שלכולם יהיה טוב. אז אני מקווה שיום מן הימים נצליח להבין את עצמנו. טוב את שלי להיום אמרתי, נכון שמופע סנטדאפ טוב היה
חח בכול אופן רציתי להגיד סתם בלי קשר לכלום אני בחיים לא התייחס למישהי, חסר חיים שמנסה לפגוע באנשים, שלא מוכנים להכנס לתוך מגעל כזה, למה אם אני אדבר איתה, זה יראה לי שהיא מראה שלי, והיא לא!!!! טוב שיהיה אחלה לכולם.

למעלה