חדר היועצת

Miss Lavet

New member
חדר היועצת

אחרי שיחה ארוכה עם היועצת של השכבה (היא ממש נחמדה, עוזרת, כנראה ראתה סווויני טוד ובעיקר חושבת שהלנה בונהם קרטר אדירה אז אל תאשימו אותי), חשבתי על הרעיון הזה: בשביל מה הדמויות במשחקי הרעב היו הולכות ליועצת, האם על ענייני האהבה, על מחסור כלשהו, למצוא פתור משיעור, תפסו את אחת הדמויות מבריזה או מעשנת בתחום בית הספר וכו'
אז כדי שאני אבין אתן פה

המשחק הולך ככה: אני כותבת שם של דמות והבאה אחרי תכתוב למה היא הולכת להתיעצות, למי היא פונה ומה היועץ אומר לאותה דמות, הבאה אחרי כותבת את הבעיה של הדמות שהייתה היועצת, אל מי היא פונה, מה התשובה וכך הלאה (אני מקווה)

הדמות הראשונה ליעוץ: פיטה (כי לג'ושי יש יום הולדת)

E l S i

New member
לפיטה יש סיוטים בלילה

והוא מרטיב במיטה

הוא פונה למאדג' כי הוא יודע שגם היא הייתה פעם, כי זו בעיה של ילדים מפונקים (הכל יחסי...)
היא מזמינה אותו למרתון סרטי אימה- הוא יפחד מדברים דמיוניים במקום מציאותיים ואז גם שאר הדברים שנובעים מהפחד שלו יהיו דמיוניים

(זה מה שקורה כשהפינה נשמעת מגניבה אבל אין לי רעיון טוב.)

אז... מה מעיק על מאדג' ומי יעזור לה?

N o R i K o

New member
טוב, אז האמת היא...

שאבא של מאדג' בדיאטה והוא שונא תותים כבר שנים, אבל גייל כל כך חתיך שהיא ממשיכה לקנות ממנו תותים רק כדי להסתכל עליו!!!1

העניין הוא שהמשפחה שלה מתחילה להיכנס לבעיות כלכליות. אז היועצת תעזור לה להתנגד ליצרייה הפנימיים, תאמר לה לנפנף את גייל וכדי לדכא את חושיה לקרוא FISH

למה פרים תלך ליועצת?

זה קל ממש

פרים שכל כך אוהבת בע"ח היא בעצם צימחונית בסתר.. היא לא באמת אוכלת את הבשר שקטניס צדה .. היא מדברת על זה עם אבא של פיטה שאומר לה שהוא יכין לה סנדביצים ועוגות מזינות כי הם פרקטקלי משפחה ..

למה אבא של פיטה ילך ליועצת?!

גם זה קל

הוא ירצה להתמודד עם הרצון שלו להתגרש מאמא מלארק... הוא ידבר על זה עם סיי כשהם יפגשו בשוק.

אוקי סיי זה כבר יותר מסובך

הממפ היא תלך לדבר עם סינה ! כי היא גילתה שהיעוד שלה בחיים הוא לא לבשל דברים דוחים שאנשים אוכלים רק כדי לא למות, היא רוצה להיות מעצבת אופנה!

ולמה סינה ילך ליעוץ?!

pennylane11

New member
הוא מפחד מדם,

ואיכשהו כל פעם שהוא תופר הוא נדקר ומדמם! הוא לא מצליח לעשות שום דבר אחר שהוא לא תפירה אבל הוא לא מסוגל! (אני לא מאוד טובה בזה)
קייטו?

No Reply

New member
קייטו

הוא קניבל. בגלל זה הוא חייב לדעת איך רוצחים בשישים צורות שונות, כי זה פרקטיקלי ללכת למכולת בשבילו.

אבל הוא גם רקדן רגיש - וממש קשה לו עם זה, כי ברור שהוא מדמיין שיחות עם האוכל של עצמו, וזה מלחיץ אותו, כי אמא תמיד אמרה שלא משחקים עם האוכל - אבל היא גם אמרה לגמור הכל מהצלחת!
מיותר לציין שהוא גם פיתח הפרעת אכילה.
לכן הוא מפטפט בזמנו החופשי עם הנשיא סנואו, (שחולק איתו משחת שיניים אדמדמה משהו, מייד אחרי הסלואו הקבוע שלהם בשש) עקב שאיפתם המשותפת לחירות תזונתית חפה מדעות קדומות.

למעלה