חדר חדשות : עדכוני מצב הפיגועים

סנטה

New member
חדר חדשות : עדכוני מצב הפיגועים ../images/Emo124.gif

1] 51 פצועים בפיגוע ההתאבדות הערב בבית הקפה מומנט בירושלים. 10 מהם במצב קשה, 18 במצב בינוני והיתר במצב קל. 2] הפיגוע היום בנתניה בוצע על ידי שני מחבלים ולא שלושה. השוטרים שהגיעו למקום ירו למוות בשניים, וכן באזרח ישראלי, עקב טעות בזיהוי. בכך עולה מספר ההרוגים בפיגוע לשניים. 3] הזרוע הצבאית של החמאס לקחה אף היא אחריות לפיגוע ההתאבדות הערב בירושלים. מוקדם יותר לקחה אחריות הזרוע הצבאית של הפתח. אם יהיו עוד עדכונים אנחנו נדווח !

סנטה

New member
חדר חדשות 2 : עוד עדכונים ../images/Emo124.gif

1 ] מספר הטלפון של מוקד החירום של עיריית ירושלים: 1255023106. 2] המשטרה פתחה במצוד בגבעה הצרפתית אחר אדם שכנראה הסיע את המחבל המתאבד לבית הקפה מומנט בירושלים. 3] החמאס מסר כי המחבל שביצע את הפיגוע בירושלים הוא פואד איסמעיל חראני, תושב מחנה הפליטים אלערוב שליד חברון. 4] ראש עיריית ירושלים, אהוד אולמרט, אמר הערב לקול ישראל: "זה עוד ערב קשה לירושלים. מעולם לא ניסיתי ליצור תמונה ורודה לגבי מה שעלול להיות. הבהרתי ואני מבהיר גם הערב, זה לא מסתיים. אין שום דרך להבטיח חסימה טוטאלית של כל דרכי הגישה לעיר עוד עדכוני חדשות למצב זה בהמשך ...

סנטה

New member
עדכון נוסף : ../images/Emo124.gif חדר המיון של

בית החולים שערי צדק פונה בגלל חשש למטען נפץ כך דווח לקול ישראל

סנטה

New member
עדכון נוסף: ../images/Emo124.gif מספר ההרוגים 11

פצוע נוסף מהפיגוע בירושלים נפטר בבית החולים, ובכך עלה מספר ההרוגים בפיגוע זה ל-11.

סנטה

New member
לילה שקט לכולם !

אני יפסיק לדווח בשעה זו על המצב . לילה שקט לכולם ... לי יהיה קשה להרדם המצב קשה , אנשים אומרים שחייבים להמשיך ... איך אפשר ?

סנטה

New member
עדכון אחרון , פיגוע ירי במודיעין

לפי דיווח ראשוני אירע הערב פיגוע ירי באזור מודיעין, עדיין לא ידועים פרטים נוספים. משטרת מחוז תל אביב ומשטרץ מחוז המרכז הודיעו הלילה כי כוחות המשטרה נערכים מעתה בכוחות מתוגברים "עקב התרעות רבות לפיגועים". מהמשטרה נמסר כי החל משעה זו מופעלים סיורים גלויים וסמויים, וכן מחסומים.

סנטה

New member
הפיגוע במודיעין הוא דיווח ראשוני ../images/Emo124.gif

אין עדיין פרטים !

למעלה