חדר כושר או מאמן אישי

My Identity

New member
חדר כושר או מאמן אישי

אז יום אחד גם אני הגעתי למסקנה שאי אפשר יותר עם הצמיג המתפתח לו בבטן התחתונה. אני נראה רזה (שוקל 63 על גובה 172) אבל יש צמיג מאוד מרשים. המטרה הברורה: להיפטר ממנו ואולי גם בניית מסת שריר קלה בכל הגוף (לא יותר מידי). השאלה היא איך? אני יודע שאני חייב מאמן אישי. אין לי ידע ונחישות מספיקים בשביל להצליח בלי מישהו שידחוף ו"יכריח" אותי. הההתלבטות היא אם להרשם לחדר כושר ואז לקחת את אחד המאמנים שעובד שם או לחפש מאמן שיעבוד איתי מחוץ לחדר כושר (בפארק, בים וכו'). השיקול המרכזי שלי הוא הכלכלי - לשלם גם לחדר כושר וגם למאמן אישי זה סכום מטורף. מה דעתכם?

renegade21

New member
הצעתי לך

מנוי לחדר כושר שמתאים ליכולת הכלכלית ולשעות שנוחות לך לעבוד עם תוכנית עבודה מסודרת של מדריך מהמכון ולא להשקיע במאמן כרגע

My Identity

New member
איך זה בעצם עובד?

המדריכים בחדר כושר ישקיעו בכל מתאמן ויעזרו לו לבנות תכנית אימונים או שהם שם רק כדי לראות שהעסק מתפקד?

renegade21

New member
תלוי בחדר כושר עצמו

אבל המדיניות המקובלת ברוב חדרי הכושר היא לבנות לכל מתאמן תוכנית אימונים מסודרת שתתאים לו ולהחליף אותה כל תקופה של חודש וחצי עד שלושה חודשים.

oridoron77

New member
מסכים עם renegade

למרות שאני מודע כל היתרונות של אימון אישי, שכבר עייפתי מלהזכיר, אני ממליץ על האופציה הראשונה. זאת כמובן עם תוכנית חודשית\דו חודשית שתבנה לך על ידי מדריך מוסמך. בהצלחה אורי

למעלה