חדר כושר במרכז העיר

mem99

New member
חדר כושר במרכז העיר

הי, לכבוד החום והלחות שלא מאפשרים לרוץ בחוץ אני מחפש חדר כושר. אני גר בשכונת אברמוביץ. ומחפש רק לשלושה חודשים (עד הסתיו). חשוב לי בעיקר האירובי שיהיו מסילות נורמליות ושעות פתיחה נוחות. בכבר הייתי מנוי תקופה בחדר הכושר ברחוב תרמ"ב מול המשטרה אבל לא התלהבתי מהמקום. אישתי היתה מנויה ב"קצב הגוף" בפינת רוטשילד והרצל והאירובי שם ממש על הפנים. יש המלצות אחרות?

The Flash

New member
אמממ

חוץ מספרינט שהיית וקצב הגוף שאישתך הייתה יש את סטייל הייתי שם אבל זה כזה דיי חשוף לרחוב אז אני לא אוהב...אבל סביר שם...

The Flash

New member
אוקיי

נכון המדרחוב? אז עולים למעלה לכיוון הבית כנסת הגדול ובצד ימין אתה תראה את זה זה דיי בולט

dilan angel

New member
אני יכולה להמליץ לך על אחד במערב..

"מכון טל" באחוזת ראשונים. אני מנוייה בו כבר כמעט שנה הוא אחלה מקום..לא גדול מדי לא קטן מדי,יחסית חדש ואתה מקבל שם יחס אישי. שעות פתיחה 6:00-22:00 בשישי 6:00-16:00 בשבת 19:30-22:00 לדעתי שווה לסוע אליו מהמרכז.

cobainos

New member
לי יש אחד..

מכון איתן,ברניצקי31 ליד ביצפר עין-הקורא אחלה מקום,קטן יחסית עם הרבה יחס אישי והשקעה ונותנים לך שם גם יעוץ תזונתי.אבל שעות הפתיחה לא הכי נוחות פתוח מ10:00-14:00 ו16:00-23:00 יום שישי 10:00-16:00

cobainos

New member
זה לא אותו אחד

יש מכון של קרטה ועוד חוגים צמוד לשם(ושם הייתי גם כן בחוג קראטה!) ויש מכון איתן עם חוגים אבל הוא בשקם

cobainos

New member
כן אני יודע

140 לחודש כשאת נרשמת לחצי שנה,170 לחודש ל4 חודשים,ופחות מזה זה 180 לחודש.אהה ו110 לחודש כשנרשמים לשנה אין לחץ חוץ ממכשיר אחד ורק בימי ראשון אח"צ. אחלה מקום.

למעלה