חדר כושר במרכז ראשלון לציון

tooloola

New member
חדר כושר במרכז ראשלון לציון

שלום רב, רציתי לדעת האם מישהו פה יודע על חדר כושר פרטי במרכז ראשון לציון (לא חלק מרשת).. נדמה לי בהנהלת חיים משהו.. קיבלתי המלצות ואשמח לפרטים אם מישהו יודע תודה, חנה

cobainos

New member
ספרינט...

החיים הזה הוא אחת הסיבות שעזבתי. המחיר זול, המכון סביר...פה ושם מכונות טיפה חלודות שמקשות על האימון אבל סה"כ לא נורא, במיוחד לא אם עובדים במשקל חופשי (למרות שאת בחורה אז בטח יותר רלוונטי לך החוגים והמכשירים המוגבלים) ממש לא אהבתי שם את היחס. לא אהבתי להתווכח עם חיים, קרה איזה פעמיים שציינתי משהו והוא פשוט התווכח ועשה ממני שקרן. לא אהבתי את זה שכשאני פונה לאחד המאמנים אני מרגיש כאילו אני מפריע או מטריד והם רק רוצים להיפטר ממני לא אהבתי את זה שבשעות הערב צריך לחכות בתור למכשירים, אבל זה יש בכל מקום שצובר קצת ותק ושם ואין מה לעשות אני אישית מתאמן בשייפ. מבסוט מהיחס, מבסוט מהאוירה ומבסוט מהמכשירים...רק שגם שם באמצע השבוע בערב די לחוץ ומעצבן, אבל אין מה לעשות...בכל מכון טוב זה ככה. בקיצור, לא הכי אהבתי את ספרינט אבל זה הרבה יותר זול וזה סביר.

הממ...

שתדע שדווקא את המדריכים בספרינט מאוד אהבתי! לפני ספרינט הייתי רשומה לחד"כ בקאנטרי הסתדרות ושם באמת אתה מרגיש שאם אתה פונה למדריכים (שיושבים כל הזמן בדלפק שלהם) אתה מפריע להם בשעת המנוחה, אבל דווקא בספרינט תמיד היתה לי הרגשה טובה עם המדריכים שמסתובבים כל הזמן ועוזרים לאנשים וכ'ו... ובקשר לחיים... נו, הוא טיפוס שכזה. לי דווקא לא היו איתו התקלויות רעות שכאלה, אבל לא מפתיע אותי לשמוע על כאלה שכן...

tooloola

New member
תודה רבה לכולכם!!

היי, ממש שמחתי לקרוא את כל התגובות!! רק על מנת להיות בטוחה, האם אתם יודעים מה שם המשפחה שלו? שמעתי שהוא מטפל מאוד מוצלח, האם אתם יודעים על כך משהו? תודה טולולה

כן זה אחלה מקום..

כמה חברים שלי התאמנו שם והיו מרוצים מהמקום... בת כמה את ??? ומאיזה שכונה את מגיעה לחדר כושר ?

bhmi100

New member
לא צריך מכון כושר

אפשר ללכת בחוץ אפשר גם לרוץ אפשר לשחות בים או בבריכה חבל על הכסף לכל מי שהוא לא ספורטאי.

cobainos

New member
לא מסכים בכלל.

ללכת בחוץ, לרוץ...הכל טוב ויפה עד שחם\קר מידי, לשחות בים? רוב הזמן הים לא ממש בטוח לשחיה. בריכה זה לוקסוס בדיוק כמו מכון כושר. שחיה זה אחלה ספורט ומחזק הרבה שרירים ויציבה...אבל לא את כולם. במכון כושר אתה יכול להתאמן 365 ימים בשנה (כמובן שלא מומלץ כדי לא לשרוף לעצמך את הגוף, אבל הבנת את הרעיון) אתה עובד עם תכנית מסודרת על כל השרירים, מחזק את כל השרירים שצריך בצורה בריאה ומאוזנת עם פיקוח והדרכה ויש גם את כל החוגים האלה שעוזרים לעשות כושר אירובי ולשרוף קלוריות ולפתח סיבולת בצורה קצת מגוונת ולא רק ריצות. בכללי זה יותר נעים ויותר קל להקפיד על מכון כושר מאשר על ללכת לרוץ, מנסיון אישי
. רק ספורטאים צריכים לטפח את עצמם ולהיראות חזקים? לא נכון.

liors72

New member
לא ספרינט!!!

הכל טוב ונחמד שם... עד שנפצעים... אתם לא רוצים לדעת מה היחס שלהם לכאלו. אתם לא רוצים להגיע לרגע שאין להם מושג מה לעשות איתך במצב הזה.

למעלה