חדר כושר+דיאטה במטרה לרדת במשקל.

חדר כושר+דיאטה במטרה לרדת במשקל.

שלום, לפני שלושה שבועות שקלתי 121 ק"ג בגובה: 1.81 מטר ובגיל 16.4. כיום, לאחר שלושה שבועות, אני שוקל 116.5 ויש לי 48.5% שומן בגוף (אני מתכנן להגיע ל-11% שומן). אני גם מגביל אוכל (כ-1500 ק"ל וגם הולך יום כן יום לא-לסירוגין, לחדר כושר!). אמרו לי שהתפריט שלי לא טוב בכדי להוריד רקמת שומן ולפתח ריקמת שריר משום שאין מספיק חלבון ואין מספיק קלוריות. אני כן מטופל אצל תזונאית! התפריט: לפני ארוחת הבוקר: תה/נס ללא סוכר. ארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם שחור עם 2 תחליפי חלבון: קופסת טונה/חצי קופסה קוטג' או גבינה/כף חומוס/2 פרוסות פסטרמה/ביתה (מותר פעמיים בשבוע). משום שאמרו לי שאני אוכל מעט מידי חלבון, אני אוכל כל בוקר, חוץ מהחומוס, לבן של שלוש בייצים. הרבה ירקות. שתייה לפני ואחרי הארוחה. ביניים: פרי-תפוח/אפרסק וכדומה.... צהריים: 2 כפות הגשה של פחמימות, מנת בשר/דג/הודו וכדומה (לא איברים פנימיים), מרק והמון ירקות. שתייה לפני ואחרי הארוחה. ביניים: פרי. ערב/אחרי חדר כושר: ממש כמו בבוקר בתוספת, אם לאחר חדר כושר, יוגורט BIO 1.5% שומן. לילה: פרי. השאלות:1. כמה קלוריות כל התפריט הזה? 2. האם יש מספיק חלבון בשביל שהשרירים יגדלו? 3. כל מידע נוסף אפשר לנדב לי!

אלי ו.

New member
עוד קצת מידע

ראשית זה קצת מייגע לעשות חישובים של קלוריות וחלבונים בתפריט של אחרים. אתה יכול להעריך בעזרת מחשבוני תזונה כמו www.nutritiondata.com או www.dietnet.co.il על צריכת להיפרטרופיה ועל המלצות לתזונאי מתאים קרא בהודעה בקישור

למעלה