שלום דליה...
את בטח יוצאת מבולבלת מכל התגובות פה בעניין התזונה.
אני עובד עם שיטה של שש ארוחות קטנות ביום, שלפני ואחרי כל ארוחה אני מקפיד לשתות כוס מים. ככה שיוצא שאני שותה 12 כוסות מים קבועות ביום.
אני מחלק את הארוחות ככה שכל שלוש שעות אני אוכל משהו. לפעמים כשעה וחצי אחרי הארוחה אני מרשה לעצמי משהו קטן אם אני מרגיש רעב.
בשעה 07:00 אני שותה תה חם עם קורנפלקס בלי חלב. ואוכל משהו קטן לפני היציאה מהבית כמו פרי או ירק כלשהוא.
בשעה 10:00 אני אוכל סנדוויץ עם חביתה, או ביצה קשה, או פסטרמה, או טונה, או גבינה צהובה, וכמובן שיש גם ירק בפנים. או שאני שם ירק כמו : גזר, גמבה, מלפפון חתוכים בתוך קופסא ואוכל לצד הסנדוויץ.
בשעה 13:00 אני אוכל צהריים הכוללת מנת פחמימה ומנת חלבון, יש כאלה שגם מוסיפים מנת שומן אבל השומן גם ככה נמצא במאכלים בכמות משתנה, שזה טוב, אז אני לא מוסיף משהו שומני מיוחד . וכן, זו ארוחה יותר גדולה משאר הארוחות.
הארוחה כוללת : פחמימה - אורז, פסטה, תפו"א, פתיתים, שעועית, עדשים... - עירוב של אלו או אחד מהם.
חלבון - ירקות, עוף, שניצל, דג, קיטניות, אבוקדו, טונה, תירס....
16:00 אני אוכל מעדן חלב עם פרי, או שותה תה או קפה עם קורנפלקס ליד, או קצת פופקורן ללא חמאה. (יש כאלה להכנה במיקרו).
19:00 ארוחת ערב - הכוללת סוג של ביצה, לחם, ירקות, טונה, אבוקדו, גבינה צהובה או לבנה, קוטג', טחינה או חומוס, מרק אם זה חורף, ועוד.... אני משנה כל פעם איך שבא לי .
10:00 ארוחת לילה - הכוללת משקה חם, איזה נישנוש בריא קטן ליד, זה יכול להיות קורנפלקס או שקדי מרק, או קרקרים....ועוד..
אני אישית לא יכול להרדם בלי איזו קוביית שוקולד, אחרת אני לא יכול להרדם, אבל זה רק אני
פעם בשבוע אני מפנק את עצמי במשהו מתוק כמו גלידה, או פסק זמן או כיף כף גדול, או פרוסת עוגה טובה, הדברים האלו גם חשובים, בעיקר בשביל הנפש אבל גם לגוף.
מקווה שעזרתי