חדר להשכיר

חדר להשכיר ../images/Emo178.gif

הייתם מסוגלים לגור באותו חדר עם האחים/ות או אח/ות שלכם
איך החדר שלכם נראה לעומת של האחים/ות
מה הכי הייתם רוצים שיהיה לכם בחדר שיש בחדר של האחים/ות

blck angel1

New member
ממש לא!

אבא בנה שלכל אחד יש קומה שירותים ומקלחת לכל אחד מהילדים לחוד...אז אני רגילה לפרטיות ^^

mישמישית

New member
אולי תקבלו שוק אבל ...........

אני גרה אם אח שלי כבר איזה חמש שנים והוא קטן מימני ב4 שנים אבל זה בסדר החדר שלנו דיי גדול ויש בו שתי דלתות בעיניין ההיתלבשות -אני נערה מיתבגרת והוא ילד בן 8- בבוקר כשהוא מיתלבש אני ישנה ושאני מיתלבשת הוא לא בבית (אני מתחילה את הלימודים חצי שעה אחריו אני אני בחטיבה והוא ביסודי ) ובערב הגנו להסקם שכשמשהו מיתלבש יוצאים מהחדר החדר שלי רוב הזמן מסודר לי יש שולחן מיתה ארון בגדים ארונית קטנה אם שבירים מיניטורים וארונית גדולה אם ספרים בובות ומדף גבוה פנוי שלו :ארון בגדים ענק שהיה פעם של אחותי הגדולה טלויזיה וארונית אנקית מלאה בצעצועים שבדרך כלל על הריצפה אז זה מאוד משונה כי החדרים שלנו (חצאים)מנוגדים

עונה!

מניסיון שלי לישון אצל דודים. (בני דודים שלי הם כמו האחים שלי.) 1.לא עם אף אחד מהם אני לא רוצה לישון באותו חדר! הם רואים טלוויזיה עד מאוחר! 2.הם מסודרים נורא ואני די בלגניסטית... 3.שטיח הודי מקיר לקיר... (יש לבת דודה שלי...) שבוע נפלא!!!

עונה..

גרתי עם אחי באותו החדר מגיל 0 ועד לפני כשנה בערך...
אחי עבר לחדר של אחי הבכור,בזמן שאני מעריצה והקיר שלי מלא בתמונות..החדר שלו צבוע בצבע "תכלת-שמיים" ויש בו המון דברים מאגניבים,רומנטיים,'בוגרים' כאלו... כל אחד והטעם שלו,כל אחד והגיל שלו.. לפעמים אני מקנאה באחי שיש לו את החדר הזה [כי אחי הבכור עבר לח"ול] ותמיד כשמגיעים אורחים אני משוויצה דבר ראשון בחדר של אחי הבכור,אבל האמת שאני אוהבת את החדר שלי והרבה פעמים אנשים לא רוצים לצאת ממנו מרוב שהוא מעניין..
את המיטה הזוגית.
מה,הכי שווה....|בחלום.באשליות.|

eris1515

New member
אני עונה ....

הייתם מסוגלים לגור באותו חדר עם האחים/ות או אח/ות שלכם?כן איך החדר שלכם נראה לעומת של האחים/ות?אני ישנה עם 2 אחיות שלי-מאז שאנחנו קטנות אנחנו ישנות יחד-ואני כבר רגילה-כיף לי...
מה הכי הייתם רוצים שיהיה לכם בחדר שיש בחדר של האחים/ות?-בחדר של אח שלי-יש לו מקרר בחדר שירותים ומקלחת לבד בחדר... נורא רציתי חדר כזה

ובכן..

הייתם מסוגלים לגור באותו חדר עם האחים/ות או אח/ות שלכם? אני בעבר גרתי עם אחותי הקטנה באותו החדר, כמובן שאני יכולה לסבול את זה שוב, אבל השאלה אם היא יכולה לסבול אותי, עם הנדודי שינה ומלא אורחים באים וכו'.. לא נראה לי שנסתדר.. איך החדר שלכם נראה לעומת של האחים/ות? אצלי החדר מייצג את גן עדן אצל אחותי הוא מייצג את הגהנום שתי עולמות שונים רק הרואה יבין שזה באמת כך. מה הכי הייתם רוצים שיהיה לכם בחדר שיש בחדר של האחים/ות? ממ.. המחשב היפה שלה לא יזיק
.. הדר

blue skies

New member
עונה

* עד לפני כמה שנים הייתי בחדר עם אחותי הקטנה אחכ עברנו דירה אז אני ואחי קיבלנו חדר ואחיות שלי ביחד באותו חדר החדר שלי נראה כמו אחרי שלוש מלחמות (במקרה הטוב) ושל אחי מסודר ונקי וזה לא שאני אוהבת את הבלאגן אני פשוט שונאת לסדר ואני עצלנית!!! והכי הייתי רוצה שיש אצל אחי זה טיפה סדר

חדר משותף

לא רק הייתי מסוגלת, אני גרה באותו חדר עם אחותי הקטנה.
יש לנו שני חדרי שינה לילדים: החדר שלי ושל אחותי הקטנה (חדר "הבנות") והחדר של שני האחים הגדולים שלי (חדר "הבנים). החדר שלנו מסודר יחסית לעומת החדר של האחים שלי, אבל החלק של אחי הגדול ביותר מסודר יחסית לחלק של אחי הצעיר יותר, כך שזה תלוי.
אמ, החדרים שלנו די דומים מהבחינה הזו, אז קשה לי לחשוב על משהו כזה...

למעלה