חדר לילדים עם מיקלחת ....

חדר לילדים עם מיקלחת ....

רציתי להתייעץ אתכם ..אנחנו בשלב של תכנון הבית , בית של 220 מר על 500מר בקומה של הילדים יש לי כרגע 3 חדרי שינה + מיקלחת אחת . יש לי אפשרות לפצל את המיקלחת הזו לשתי מיקלחות ,כך שמיקלחת אחת נכנסים אליה מחדר אחד. ולמיקלחת השנייה ייכנסו מבחוץ שני ילדים מיקלחת אחת = אמבטיה , כיור , שירותים , מייבש כביסה ומכונת כביסה - גודל 3.11 אורך על 2 מ' רוחב מיקלחת שנייה - כיור , שירותים , דוש = 1 מ' רוחב על 3.11 אורך מה אתם אומרים לעשות מיקלחת אחת או שתיים מיקלחת אחת זה רוחב של 3 מ' על אורך 3.11 . תודה , טלי

איריסג

New member
שכחת משהו...

כשאת מחלקת לשתיים - את צריכה גם להוריד את עובי הקיר שיחבר ביניהן - שזה עוד 10 ס"מ - ואז נשאר לך נניח 95 על 3.11 ו 1.95 , לטעמי, זה יהיה בבחינת תפסת מרובה לא תפסת.. נניח תשימי במקלחת הקטנה - מקלחון 90*90 בצד אחד, בצד השני אסלה - ובאמצע כיור קטנצ'יק - ודלת הזזה, עדיין במקלחת ה"גדולה" לא ממש יהיה לך מקום גם לאמבטיה, כיור, מייבש ומכונה, ומקום לזוז ואיזו ארונית למגבות וכו'.

איריסג

New member
אפשרי אבל צפוף לטעמי

את המקלחת הצרה תצטרכי לעשות עם דלת הזזה (לא אידאלי, אבל זה מה יש....) המקלחת הארוכה - ואני לא יודעת איפה ממוקם, אם בכלל , חלון - יהיה ארון למכונה ולמייבש (אני מנחשת שהם שניהם עם פתח קדמי ויכולים לעמוד אחד על גבי השני) - מול הארון הזה אפשר למקם אסלה. קרוב לכניסה לחדר יכולה להיות אמבטיה (אני הייתי שוקלת אולי לעשות אמבטיית ישיבה ולא אמבטיה מלאה) וכיור לא גדול. כאמור - לא אידאלי (לטעמי לפחות) אבל אפשרי.

השאלה היא

כמה ילדים צריכים להשתמש במקלחת/מקלחות. אם יש לך עד ארבעה ילדים, הייתי מסתפקת במקלחת מרווחת אחת. אבל אם יש לך יותר ילדים, הייתי מחלקת לשתי מקלחות

לאמסכים

New member
3 * 3 זה גדול מידי למקלחת

את לא מביאה סקיצה אז זה לא יעיל לענות בלי סקיצה . בכל אופן רצוי שיהיו 2 מקלחות היות וזו קומה נפרדת לילדים ואין אפשרות להשתמש בשרותים של ההורים . לפחות שיהיו 2 אסלות , חדר מקלחת + חדר שרותים .

למעלה