חדר לשמיעת מוזיקה

מצב
הנושא נעול.

שריד

New member
חדר לשמיעת מוזיקה

חדר לשמיעת מוזיקה
שלום, קנינו דירת גג ואני מתכנן את חדר החלומות שלי על הגג. אני מתכנו לשמוע מוזיקה חזקה ו\או סרטי DVD עם קול גבוה. יש מישהו רעיון כיצד עושים בידוד אקוסטי ? תודה

בידוד אקוסטי

חדר לשמיעת מוזיקה
שלום, קנינו דירת גג ואני מתכנן את חדר החלומות שלי על הגג. אני מתכנו לשמוע מוזיקה חזקה ו\או סרטי DVD עם קול גבוה. יש מישהו רעיון כיצד עושים בידוד אקוסטי ? תודה
בידוד אקוסטי
תלוי באיזו רמה... כל דבר שהוא רך...הוא סופג גלי קול. לצורך העניין, שטיח הוא מבודד אקוסטי, ספה היא מבודד אקוסטי וגם גופו של אדם... ענינית, יש בשוק פנלים אקוסטיים מוכנים, אלו לוחות פורמאייקה מחוררים ובגבם מודבק קלקר דחוס. במקור משמש למועדונים ובתי קולנוע. [פ.מ.ד. זה שם של חנות בת"א, חפש בדפי זהב] לתקציב צנוע יותר אפשר לצפות ביריעות צמר סלעים "2 מכוסים בפלטות גבס. נראה כמו קיר רגיל... לתפרנים...תבניות ביצים [30 יח'] מודבקות כמו פנלים.[יוצא לא רע!] לתקרה...יש מבחר גדול מאד החל מאותן תבניות ביצים ועד תקרות מקצועיות. ולרצפה...שטיח מקיר לקיר [ככל שעבה יותר...יותר טוב. אפשר גם להדביק שטיחים על קירות [רצוי על בסיס ספוג - רצפה וקירות]]. חלונות...זיגוג כפול. [רצוי עם וואקום בין הזגוגיות] דלת...מבפנים ספוג מצופה בבד, סקאי או שטיח. בבניה שני קירות דקים עם חלל ביניהם...עדיפים על קיר אחיד. כמו שאתה מבין, אפשר לאלתר. אם אתה מהמדקדקים...יש יועצי אקוסטיקה מקצוענים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה