חדר..מבט שונה

MedArt

New member
חדר..מבט שונה

תוכנה: 3D Max 7 רינדור ב- Scanline זמן רינדור: 13 דקות.

TomerEp

New member
יצא נחמד.

אבל 13 דקות בלי VRAY בלי כלום? אולי כדאי לחשוב על לעבור מSCANLINE לתיאורה מתקדמת כי גם ככה זה ייקח אותו זמן, ושוב השעון המלבב שלך :)

יש לסקאן ליין תאורה מתקדמת וכל עוד

לא יודעים איך לצמצם זמני רינדור עם מה שיש לך, אני לא רואה סיבה לעבור הלאה. לגבי החדר, אני מסכים שהוא נחמד, אבל יש כמה בעיות. הראשונה היא הצללה חדה מדי. אם השתמשת ב ray traced shadow זה יכול גם להסביר את זמן הרינדור. תשתמש בshadow map ברזולוציה גבוהה. בעיה שניה, הוא די אנמי מבחינת הטקסטורות, נותן הרגשה של נקי מדי. תוסיף לכלוך. אפילו לקיר עם טיח חדש יש פה ושם פגמונים וחוסר אחידות. וזה לא רק בקיר זה בכל הטקסטורות בחדר. מכאן נראה לי ההרגשה של אלדרין שחד מדי. בעייני גם הזווית קצת משעממת, מרובעת מדי. אבל זה רק אני.

MedArt

New member
והפסנתר

תוכנה: 3D Max 7 רינדור ב- Scanline זמן רינדור: 9 דקות

eldarinn

New member
הפסנתר נראה מעולה וריאליסטי

לחלוטין. בתמונה הראשונה יש לך קונטרסט חזק מדי והצבעים קצת דהויים, יכול להיות שזה בגלל פוטושופ אחר כך (?) נראה גם שאתה מחדד את התמונות בפוטושופ וזה קצת מוגזם.

MedArt

New member
יכול מאוד להיות

שישנה הגזמה בפרמטרים של התאורה. אבל לא בגלל פוטושופ אני לא מחדד עם שום תוכנה אחרת אני עובד על מקס נטו. הבעיה היא spc+gradiant (חומר שהוסף ל-spot) שגורם ל-קונטרסט החזק. וכנראה יותר מדי : ) זה היה ניסוי בכל אופן בתאורה...וחומרים. תודה על התגובה

gbrish

New member
הערה בונה ( אני מקווה)

זמן רב שאני צוםה בעבודות שלך , הן מאד מיוחדות , אם נגיעה אישית וברורה. יכול להיות שאני אומר משהו שהרבה היו רוצים לומר לך ( ואולי לא): לי נראה שאת החדרים והרחוב מיצית . הם ברמה טובה ואתה קצת חוזר על עצמך. אולי הגיע הזמן שתיקח את הניסיון שצברת לכיוונים אחרים? תנסה מנועי רנדור חדשים ( מנטל ריי , VRAY , ברזיל ...) תפתח יכולות בגופים אמורפיים קצת , אולי תחבורה .. תחפש תחומים שמעניינים אותך ליישום תלת מימדי... ותתנסה בעוד דברים. בכל אופן , בהצלחה.

MedArt

New member
לאט לאט גם זה יבוא...

יש משהו בדברים.. ובכל אופן תודה רבה על התגובה. תמיד טוב לשמוע דעה : )

למעלה