חדר מלחמה ? הצחקתם אותי...

חדר מלחמה ? הצחקתם אותי...

בלי לפגוע באף אחד...גם אני נהנה כל שבת בערב לראות את הסידרה הבידיונית "חדר מלחמה". יופי של שחקנים, ליאור, גבאי, איילת ועוד ממש כיף לראות אותם אולם זה ההתחלה וזה הסוף. האירועים הזויים דמיוניים ובלתי אפשריים,הנסיון לשזור אירועי אמת נלעג ומיותר. מה לעשות זה מה שקורה שכתב צבאי בעיתון "במחנה" (יאיר לפיד) מדמיין לו אייך מקבלים החלטות בארץ, זה לא היה יכול לקרות אם ה"יועץ הצבאי" שלו (יעקב ארז) לא היה גם הוא מאותה ברנז'ה (עיתונאי חצר של מישהו). הזמנת חבריו של לפיד לככב בסידרה היא נלעגת (גיא מרוז אל"מ ? נו באמת...). כל סמל מבצעים במילואים מבין שמה שמוצג שם הוא ברמה של מערכון בבי"ס...ממתי נותנים לשגריר יפני לשבת להמתין בחדר של "סגן מפקד ביחידה" ללא כל השגחה עם מחשבים פתוחים? ממתי נותנים לשני ילדים עם איזו תוכנה להעלות אותה על מחשבי בחמ"ל? מה פתאום שני הצוערים שהתנשקו מגיעים לשם? אני מקווה שאויבינו רואים סידרה זו...אם מישהו בעל מקצוע אכן יחשוב שככה זה עובד אצלנו יש לנו סיכוי לנצח "בדבר האמיתי"..

duduamar

New member
צאו מזה.

הסדרה לא שואפת לדמות ב100 אחוז למציאות. בשביל להעצים את הדרמה, ברור שחלקים לא קטנים ממנה הם בדיוניים לגמרי.

בוא נתפשר על 99.99 בידיוני...

מדאיג אותי שהחבר'ה הצעירים כאן עוד יקבלו רושם שככה מתנהלים ענינים בארץ..נסיון עלוב וים תיכוני לחקות את הזרימה והקצב של "הבית הלבן". חבל על ביזבוז שחקנים נהדרים כאלה על מחזה אבסורד נלעג מעין זה.

למעלה