חדר מלחמה ממש חוצפה!!!!!

חדר מלחמה ממש חוצפה!!!!!

יש מצב שיאיר לפיד קורא כאן את מה שכותבים?!?!?! כי יש לי הרבה תלונות על התוכנית האחרונה ואני ממש מעוניינת לפנות על כך לרשות השנייה!!!! כן אני אוהבת את התוכנית אבל היום ממש עברו שם את הגבול בקשר לנושא מסויים! הוא נכנס לפורום הזה לפעמים? משהוא יודע?

hashy

New member
אם כבר, אז...

אני לא הייתי כותבת כאן אלמלא חדר מלחמה הייתה נכתבת על ידי יאיר לפיד. ובהחלט אני מקווה שהוא רואה זאת או מי מטעמו. אני צופה בתכנית בדבקות מתחילתה. היום הופתעתי לטובה ולרעה. במשך חודשים אנו מדברים בפורום אפילפסיה תמיכה על כך שאין אף תכנית ישראלית שבה יש דמות חולת אפילפסיה. מהיום יש אחת ועל זה אני רוצה להביע פה תודה. עם זאת נעשה לנו גם עוול גדול אולי אפילו יותר. בעודו מספר שהוא חולה אפילפסיה, אמר היועץ המשפטי שהוא נוטל תרופות כחולות ולבנות ולא יוכל להביא ילדים. ברגע זה ממש עולות שאלות מיותרות של צעירים חולי אפילפסיה ומשפחותיהם [הסובלים בחייהם גם כך מדעות קדומות, פחדים ולחצים הנובעים מדעות אלה] על נכונות הפרט שחולי אפילפסיה לא יכולים להביא ילדים ומיותר להגיד שמרמור וכעס רב. אני בת 30. אני אפילפסטית מגיל 12 ומתכננת ילדים. איתי בפורום אפילפסיה - תמיכה בתפוז וכן בארגון הישראלי לאפילפסיה חברים אבות ואמהות חולי אפילפסיה שהינם הוכחה חותכת לכך שאין בעיה עם ילודה !!!. אני אפילו לא מכירה תרופה שמשפיעה על איכות הזרע ואני מכירה די הרבה. חבל שדבר טוב שנעשה בתכנית - שסופסוף עולה בטלויזיה מקור ישראלית דמות אפילפטית ואפילו משכילה ובעלת השפעה רבה בעיסוקה [למעשה הדמות במעמד הכי בכיר בתכניות טלויזיה [מבחינת עיסוק] שאנו מכירים] מתקלקל באיכותו בגלל תחקיר לקוי או סתם חוסר תשומת לב להשפעת הדברים הכתובים והנאמרים. אפילפסיה לא פוגעת ביכולת להביא ילדים. זו גם לא מחלה תורשתית. לכל חברי הפורום - נא הבנתכם על השימוש בבימה זו על מנת להגיע אל המערכת. ותודה

כל הכבוד

כשאני יחזור שבוע הבא מהבסיס אני מתכוונת לשלוח מכתב חריף ביותר ליאיר לפיד!

טומי*

New member
הוא אוהב חריף ...../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

הונגרי או לא ? כולה סרט

hashy

New member
בוא כנס אלינו לפורום טומי ותראה את

השפעת ה"כולה סרט"... לצערנו, העולם שואב אינפורמציה מטלויזיה וסרטים. תחקירים לקויים גורמים לאינפורמציה לקויה. 1.5 אחוז מהאוכלוסיה חולה באפילפסיה תחשוב רגע מה הם מרגישים. הוסיפו עוד שאלה לענות עליה, עוד בעיה לדאוג. ואם זה לא מסביר את אז כך את עצמך כדוגמא ותענה לעצמך בכנות - אם [חלילה וחס] היו מגלים למישהו מהקרובים שלך אפילפסיה והיית מחפש לשאוב ככמה שיותר פרטים מכל מה שרק תמצא - וגילית בתכנית הנצפית ביותר בטלויזיה, דרך אותו "כולה סרט" שלא יהיו לך או לקרוביך [ואפילו לא הוזכר כאן "אולי"] נכדים, ילדים [ובגלל זה אפילו לא בת זוג] איך תרגיש - חוץ מהאובדן האישי לא תרחם ותתעצם אצךף התפיסה שאנו מאד מסכנים? ומה אם היית כמו חלק גדול מהאוכלוסיה שחושב עד היום שאפילפסיה זו מחלה שאי אפשר לקיים איתה חיים רגילים, שהיא באה כי החולה בה רדוף רוחות ושדים? ואתה בכלל לא מוכן להיות בקרבת אדם כזה? זה כבר לא נראה "כולה סרט", מה? חוצמזה, זו הסידרה הנצפית ביותר היום בטלויזיה

טומי*

New member
hashy יקרה ....

אני הבן אדם האחרון עלי אדמות שממנו את יכולה להפגע. אספר לך כמה עובדות. הראשונה שלא ראיתי אף סרט מהסדרה המדוברת חדר מלחמה, פשוט בזמן הזה אני צופה בכדורגל. תגובתי המבודחת מה בא, לאחר שה"שריונרית" כתבה שהיא תחזור בשבוע מהבסיס ותכתוב מכתב חריף ליאיר לפיד. כאילו מה? הרי מדובר רק בסדרת טלוויזיה ...לא? הרי כל הסדרות האלו זה כולה סדרות ולא החיים ממש. ועוד דבר....עד לפני כמה שנים עבדתי כנהג אמבולנס במ.ד.א. מעל לעשרים שנה. ראיתי עשרות או אולי מאות חולי אפילפסיה בזמן התקף ולאחרייה. אני יודע טוב מאוד במה מדובר...ולי אישית אין שום חשש מפני חולות/י אפילפסיה. לפני שנים רבות בכלל אנשים פחדו להתקרב לחולה בהתקף, כי חשבו שאולי זה מדבק. לסיכום. באם נפגעת ממני אזי אני מתנצל, כי לא הייתה לי שום כוונה לפגוע. הערב צילמתי את השקיעה בחוף ירושלים בתל אביב, ואני מקדיש לך את התמונה.

hashy

New member
../images/Emo99.gif תודה רבה טומי. הייתי רוצה

לחשוב שכל האנשים הצופים בסדרות או סרטים יחשבו שזה בסך הכל סדרת טלוויזיה ולא מדבור בחיים עצמם [וזה בקצרה מה שניסיתי לאמר]. אך התוצאה של הפרק הנ"ל מראה שזה ששנינו נשכיל להסכים שזה לא כך. הלוואי שרבים אחרים יאמצו את גישתך לגבי החולים ואפילו לא מניסיון... |4u| הילה

למעלה