חדר מלחמה-פרק 4

vitamin P

New member
חדר מלחמה-פרק 4../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

איך שהזמן טססס הגענו כבר לפרק רביעי של הסדרה חדר מלחמה... צפייה מהנה

מילי17

New member
עוד שעה

מקווה שיתחילו להתחמם העיניניים בין פינטו לברבי...

The Peanut

New member
כי זה כל כך רלוונטי

שיהיו רומנים בעבודה כל כך מסווגת בטחונית נו ב'מת
בעיני זה קצת מטופש, כאילו שהתסריטאי מנסה להכניס אקשן בכוח לסדרה ולהציג אותם כבני אדם לדעתי הוא נסחף לגמרי, ועשה אותם יותר מדי אנושיים, זה די דביק ומעצבן. אני לא אוהבת.

מילי17

New member
אבל אבל

מה רע באנשים אנושיים? דווקא זה מה שאני אוהבת... שהיא כמה שיותר רלוונטית לחיינו.. לא?

The Peanut

New member
לא ../images/Emo13.gif

לא יודעת, היא משדרת יותר מדי ייאוש מהחיים. לכל אחד שם יש בעיה שהוא צריך להתמודד איתה, אבל הקטע הוא שזה פשוט יותר מדי בעיות! הם מנסים לדחוף בכוח את המקרים הכי קיצוניים, כאילו שאין בעיות קטנות- יש רק גדולות. זה מעצבן.

מילי17

New member
למה ייאוש?

לדעתי היא מנסה להביא למסך חוץ מאשר דרמה טובה גם משהו אנושי... אחרי הכול פה זה לא הוליווד. זה ישראל. והכול קורה מהר. יחד. בלי סדר. מטורף. לא?!

The Peanut

New member
לא! ../images/Emo6.gif

בדיוק, פה זה ישראל ולא הוליווד. אז אני לא מבינה מה הטעם בכלל לנסות לחקות אותם (ראית לאחרונה סדרות דומות? כמו למשל ג'אג.) ולדחוף את ה"אנושיות" הזאת שלו לכל מקום. מרוב אנושיות אני מתקשה לעקוב אחרי העלילות הרבות. דרך אגב שתי עלילות לפרק לא מספיק? למה צריך 5?! למרות שזה לא כזה קשה להבנה, אני הצלחתי- אני פשוט חושבת לפי הרייטינג שהמייצג שיש כמה אנשים פחות מתוחכמים שיושבים להם בסלון כל יום שבת עם הבעה של "מה לעזאזל קרה פה עכשיו?" אחרי כל פרק

מילי17

New member
כן!!!

חמש עלילות מעניינות.. זה לא שהם שמים וארץ ואינם קשורות בשום אופן... במיוחד המשפט של פינטו שמקשר בינו לבין הברבי.. היום הולדת של ענת שפתח וסגר את הפרק וכו.. אחרי הכול בסוף הכול מסתדר פחות או יותר. לא תמיד. וזה נחמד ככה. מה הטעם בלנסות לחקות אותם? אני לא חושבת שיש פה ובכלל בעולם משהו שממש "הומצא מחדש" פטנט גאוני, הכול זה תוצאה של חיקוי או השפעה כזאת או אחרת. מבחן התוצאה והזמן הוא זה שיקבע. אני לפחות התאהבתי. אוהבת את 24.. אבל חדר מלחמה זה יותר. זה שלנו. זה עלינו. זה בשפה שלי ... יש פה את הבעיות שלנו... את הערות הקטנות שרק אנחנו נבין. זה טוב וזה עובד. לפחות אצלי... :)

vitamin P

New member
עכשיו קלטתי.....

תמיד ציפינו ל24 סטייל מבחינת מתח אקשן וכו זה פשוט הבית הלבן בסגנון השלטון הישראלי עם חדר מלחמה מפואר כמו של 24
דווקא הפתיח השתלב ממש יפה אחרי ההקדמה לפרק עם מפקד חיל האוויר נראה לי הולך להיות פרק יפה

vitamin P

New member
חדר מלחמה או ענן../images/Emo35.gif

אולי בפרק הזה קצת פחות אבל בשלושת הקודמים קצת יותר?? האם חדר המלחמה הזה כולל רק עניינים בטחוניים או שמדובר בענן שממנו מנהל "אלוהים" את ארץ ישראל בעזרת כל מיני אנשים כל העניינים הקשורים!! כמה קמח לשים בעוגה וכמה זמן להשאיר את הדוד דולק כדי שיהיו מים חמים, זה החסרון בסדרה לדעתי אי הבהירות בנוגע לעניינים המטופלים בחמ"ל

vitamin P

New member
דבר נוסףףף

חדר המלחמה הראשי של המדינה שמרכז בתוכו את כל המידע הדרוש שומע ממקור שני על פיגע ירי נגד כוחות צה"ל?? רק לי זה נראה מוזר אם מדברים על חמל מסוג זה ואני ממש אוהב את היחסים או ה"יחסים" בין פינטו ליעל....

silverhawk

New member
שמתם לב לזה ש...

לאף אחד מהחיילים שמסתובבים שם אין דרגות
הם מקבלים לחמ"ל רק טוראים
ומה קורה להם כשהם אמרוים לקבל דרגה - מעבירים אותם

vitamin P

New member
לדעתי ראיתי כמה רב"טים וסמלים

כנ"ל בנות יכול להיות שלא לא חיפשתי את זה בעיניים

vitamin P

New member
בעצם כבר לא יודע

אחרי ההודעה שלך הסתכלתי על החיילים וכולם באמת בלי דרגות מוזררר

silverhawk

New member
עליתי על זה בפרק השני ומאז אני עוקב

אין שם לאף חייל\ת דרגה. אבל מה שכן, זה יפה איך הביאו לשם מחיילים מכל החילות... מאוד צבעוני שם עכשיו בגלל הכומתות הללו...

vitamin P

New member
כנראה שלא היה להם כח לתפור../images/Emo6.gif

לתפור את הדרגות השונות לקנות או לקחת מדים וכומתות זאת לא בעיה אבל לתפור פששש קשה

vitamin P

New member
יאיר, לא יפה....

לא אמרתי שאני באותו ראש כמו של מח"א וגם לא אגיד אבל לא יפה להציג מפקד חיל אוויר שעתיד להיות סגן הרמטכ"ל ולהכניס לו מילים לפה שלא בטוח נאמרו נכון אין שמות וייחוס אבל הכוונה ברורה למרות שעוד לא נגמר היה פרק ממש ממש יפה , הסדרה ממש משתפרת בעיקר לאחר שהבנו מה היא ואיך היא אמורה להראות

batman

New member
המוסד----- לביטוח לאומי

אחרי הפרק הרביעי (מבחינתי האחרון), ניתן לסכם : ברמת התסריט : לא מדובר בחבורה מיוחדת, מצויינת או טיפ טיפה מבריקה. יש לנו עסק עם חבורת פקידים, לא הכי מוכשרים, באיזה משרד ממשלתי זנוח (משרד התשתיות גג), שלא יודעים אחוז וחצי מהחומר המקצועי החיוני לעבודה שלהם. הם עסוקים בלהסביר אחד לשני כל מיני דברים טריוויאלים ומצד שני איך להכנס לחצאית של זו שבמקרה באותו חדר איתם. קוריוז : מתוך חמש דמויות גבריות, כמה מתוכם מתעסקים יותר בזיונים (ומה שמסביב) במקום בעבודה? התשובה = ארבעה. שמונים אחוז מהגוף המייעץ לרוה"מ עסוקים במספר הבא. יאיר, זה אולי טוב בטרה נוסטרה, או אפילו באהבה מעבר לפינה, אבל בסדרה שמתיימרת להיות..... את ההמשך כבר כתבו והיללו מעל ומעבר, נו באמת. אאאהה כן עוד משהו "נחמד". למה בכל פרק, חייב לקרות משהו לאחד הגיבורים? אי אפשר איזה סיפור כללי, בטחוני, לאומי,אמיתי או לפחות דומה לאמיתי? שווה לבדוק שם מזוזות? יש כאלה שיגידו אפילו לשנות שם לסדרה/יחידה, מי יודע אולי ישתנה המזל, והריטינג. ברמת ההפקה: טוב נו, כבר אין מה לצפות מתפאורת ה"אופיס דיפו" האומללה, אבל חשוב לציין ששוב ראש היחידה עושה שיחות וידאו (דור שלישי אעלק) עם הפאלם שלו וזה מתאים בערך כמו ה"ניוטרון" של הילדים מהפרק הקודם. אהבתי את הפרסומת הלא כל כך סמויה למכשירי סלקום ש.... רק רגע ... שימו לב למבזק... אפשר לשמוע בהם רדיו. כן בנים ובנית, ששון גבאי לא מדליק מכשיר רדיו פשוט, הוא לא יעלה אתר אינטרנט עדכני או ידליק טלוויזיה, הוא גם יוותר על דיווחים ישירים של הצבא (חמ"ל או לא חמ"ל), הוא יתקע את האוזניה המגוחכת הזו וישמע חדשות מהטלפון. מצטער, שוב אכזבה מרה. הכל כל כך צולע וחצי עשוי. ואני חוזר לאמירה הראשונה שלי - איפה לעזאזל התחקיר כאן. האם לנצח בסדרות דוקו-דרמות ישראליות נצטרך לסבול לנצח את גיבוב השטויות הרגשני של תסריט חובבני ? אפשר היה לקרוא לסדרה "בנק הזרע" ולהשאיר את אותו התסריט.

Felix 5

New member
../images/Emo140.gif אנא ממך

אל תפסיק לראות כל פרק,להתמרר ואז לגנות את יאיר לפיד ואת הצוות. אני נכנס לפורום (וכנראה גם צופה בסדרה) רק בשביל ביקורות סרקסטיות, ושלך הכי טובות כאן בפורום. למרות שבמידה מסויימת מתקיים אצלי איזה תענוגון בצפייה. בברכה פליקס.

אל תלך בטמן, התמכרנו לביקורת שלך

לדעתי, הסדרה כבר לא מתיימרת להיות אוטנטית. אז למה לצפות ממנה למשהו מעבר לזה? שימו לב.... אתמול הכניסו את הבת של ענת. מישהו התייחס לזה??? כבר מובן מאליו שכל העולם ואחותו נכנסים לחמ"ל? שוב, בטמן, אל תלך...

למעלה