חדר מלח - ניסיון ראשון

sporTV

New member
חדר מלח - ניסיון ראשון

מחר בבוקר קבעתי תור לחדר מלח במודיעין. אעדכן אתכם מחר אם זה שיפר לי את הרגשת הריאות. איך עברה עליכם השבת? והסופ"ש כולו?

miril4

New member
סופ"ש מלחיץ...

אצלנו היה בכלל לא רגוע היינו בלחץ תמידי גם מרעש של האזעקות וגם מהפיצוצים של טילים על ידי כיפת הברזל אני כבר לא יודעת מה מפחיד יותר??..

../images/Emo24.gif

חשבתי עליכם (ועל כל ה"דרומיים") כל הסופ"ש... מקווה שהכותרת שב- Ynet תתממש והמצב יירגע בקרוב.

chakiv

New member
נו ספורטי.....איך היה בחדר המלח?

אשמח לשמוע (ואני בטוחה שעוד אחרים) איך הרגשת. מתגובות של מטופלים נשמע שחדר מלח הוא כמו אפקט פלאסבו (50% עוזר, 50% לא עוזר, ואתה לא יכול לדעת לאיזה צד אתה שייך...). ורדית

sporTV

New member
היה מעט קלסטרופובי

אולי בגלל שהיה קצת מחניק... או בגלל שלא ממש הרגשתי טוב אתמול או.......... אבל בדקתי סיטורציה במהלך השהייה והייתה עלייה של נקודה וחצי. שכנראה תיתכן בגלל העובדה שפשוט נחתי שם... אעדכן אתכם בהתקדמות לאחר כל טיפול!

חדר מלח

בעבר לקחתי את ביתי לחדר מלח. גם היא חוותה חוויה מעט קלסטרופובית. לא בדקנו כל מני מדדים לפני ואחרי הרעיון להמשיך נפל על עניין העלות. האם זה יקר עדיין (אנחנו היינו מזמן) . האם קופ"ח משתתפת? אני זוכרת שבעבר לא היתה השתתפות של קופ"ח הצגתי בקופ"ח מאמרים שמראים שזה טפול שעוזר לחוי סי-אף אבל זה לא ממש הרשים אותם. תהיתי אז למה חולי פסריאזיס נשלחים במימון קופ"ח לים המלח ואילו חולי סי-אף לא מקבלים עזרה במימוןן רציתי לסדר לילדים שלי "חדר מלח " בבית אז קניתי מנורות מלח - אחת לייד כל מיטה (יש לי בת חולת סי-אף ובן ובעל אסטמטיים) קשה להגיד שמלבד ה"חור בכיס" קרה משהו עם המנורות הללו. צריך כנראה להיות מוקפים במלח כדי שתהיה השפעה אשמח לשמוע אם זה עוזר.

orii

New member
יש רשת של חדרי מלח שנותנת כניסה חינם לחולי CF

עוז, איפה השירשור עם המידע הזה? בכל אופן את יכולה להתקשר לאיגוד והם יתנו לך את הפרטים ומכתב אל הרשת שבזכותו תכנסי חינם.

sporTV

New member
../images/Emo45.gif "דרך המלח"

רשת "דרך המלח" מעניקה טיפולים חינם לחולי סי.אף. עד כה הטיפול הראשון שביצעתי היה בחינם והיה מלווה ביחס אישי חם ונעים.

sporTV

New member
קישור לאתר החברה של חדרי המלח

כפי שאורי ציין, הצטיידי במכתב מהאיגוד. כמובן שיש לתאם מראש וגם כדאי ליידע אותם מראש על הסי.אף ועל הבקשה לטיפול בחינם. ותודה רבה (ענקית!) לרשת שמאפשרת לנו לנשום מלח בחינם

למעלה