חדר ניתוח

חדר ניתוח

האחרון בעשירון התחתון מילים ולחן: קובי אוז הוא כל כך מסכן שמסתכל על הראי מרחמים זורק הוא לעצמו פרוטה... חמש שנים אני זרוקבבית הגב כואב והגגון דולף, יש אנשים שחייבים לי כסף. הרבה שנים שמדרגות שוטף. אישתי חולה, הילדים בפנסיה והקטן נושם בקבוק חמצן. אבי אומלל, בתי מוכת דיפרסיה והאזור שלנו מסוכן. אני אומלל. אני מסכן. אני האחרון בעשירון התחתון. וחוץ מזה אני גם מגמגם גם כי בבר מיצווה צעקו לי בוז, וברית מילה עשו לי פעמיים וכתינוק זרקו עלי תפוז וההורים שלי רימו בדמקה וככה הם דפקו לי את העתיד, ומעולם הם לא קנו לי מסטיק כן, בגללם אני כזה מפסיד. אני אומלל. אני מסכן. אני האחרון בעשירון התחתון. שנים עבדתי כשמש בית כנסת, פיטרו אותי היו שם קיצוצים. ואין לי כסף למנת פלאפל, אני גונב קבוע חמוצים. אני אדם מסכן ומקופח פח דפקו אותי גם כן במילואים, אני אוסף שם תרמילים של עוזי ואין ביטוח על הסיכונים. אני אומלל. אני מסכן. אני האחרון בעשירון התחתון. הוא כל כך מסכן שמסתכל על הראי מרחמים זורק הוא לעצמו פרוטה. הוא כל כך מאומלל שקבצנים ועניים היו זורקים לו איזו עצם או פרוסה... רק אני או שזה שיר ענק? יאללה לנתח!

Funky Giraffe

New member
זה לא רק אתה

כשהייתי אומר לעצמי 'יאללה סולו זמבורות' כל הסובבים לידי חשבו שברחתי מאברבנל

היום ניתוח מיחוד במינו....../images/Emo98.gif

"הוא כול כך מסכן שמסתכל על הראי מרחמים זורק הוא לעצמו פרוטה..." התחלה גדולה, הוא כול כך מסכן ככה הוא מרגיש. (ואין צורך להסביר כמה הוא מסכן, פשוט רואים בשיר, ותראו מה הוא עושה בשיר.) והוא בא ומוציא את התסכולים שלו על כול עבר ועבר, מנסה לשחק אותה, אבל לי נמאס לשחק אותה, הרי ידוע למה שמו את השיר הזה נמאס לי מכול המסכות האלה, שגם ככה כולם מבינים על מה מדובר. אז מה דעתכם להיות אמיתים ולומר את מה שאתם רוצים להגיד בלי לשחק אותה, ולבוא בהקיפין, במקום לשחק אותה טובים, לעקוץ ללא הרף, ולנסות להוריד אותי, זה כבר לא מצחיק הוא כותב כול כך יפה, והתנהגות שלו הפוכה ממה שהוא רושם (שזה לא עניין, אבל סתם הרגשתי את הצורך לומר את זה) דיי בוא נעזור לו כולנו שלא ירגיש שהוא מסכן, ואז יבוא להוציא את התסכולים שלו כאן. הוא כול כך מסכן שאני אפילו מרחמת עליו, נקווה שהוא יבין שהכול במוח שלו, וגם שהוא מסכן זה במוח זה מה שהוא יצר לעצמו, וכניראה הוא אוהב את הרגשה, ולחן הוא ממשיך לחשוב שהוא מסכן, וממשיך להוריד את התסכולים שלו פה. אבל בא לןי להסביר לו יש חיים יפים, יותר יפים מלנסות לעשות את כול הדברים האלה, כאן כולנו נמצאים אז לפחות ניהיה פה בכייף, אין צורך במלחמות, ולנסות להיות שולטים, זה סתם חרטה תבינו כבר
בכול אופן משפט לסיום מה הוא חושב על עצמו "אני אומלל אני מסכן אני אחרון בעשירון התחתון" זה הוא כותב על עצמו, וממש לסיום נקווה שהיוצר ירגיש יותר טוב עם עצמו כי ככה אין צורך להריגש. אתם יודעים השיר הזה גרם לי לרחם עליו יותר מאי פעם, נו טוב תראו איזה שיר. טוב שיהיה לכולם יום דבש, ואחרי שיר כזה אני מקווה שאף אחד לא ירגיש שהוא כול כך מסכן וארז ינסה להוריד את התסכולים שלו....נו מה אני וההודעות שלי
יאללה ביי

הוד11

New member
שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שים לב שכבר הרבה שירים אנחנו מביאים מהאלבום שנושא את שם השיר הזה וניגש לניתוח בעצם זה שיר קומי על מעין סיפור איוב, ההפך הגמור מגבר אחי שמדבר על איש מושלם כזה פה הדיבר הוא האיש עם הקארמה הכי רעה בעולם. אולי יש בשיר הזה גם המסר של קובי על אנשי שדרות (ראו אלוף המונופול) שהם רק כל היום מתלוננים (אני אומלל אני מסכן אני מקופח) אבל בסך הכל אחד מהשירים היותר טובים של טיפקס ואולי המצחיק שבהם

למעלה