חדר עבודה

חדר עבודה

האם יש לכם חדר עבודה מסודר או שאתם עובדים בסלון/פינת אוכל/מטבח

מה חשוב לכם שיהיה בחדר עבודה

מה מאפיין את חדר העבודה שלכם

שאלה לדיון

שואלים כאלה לפעמים בפורומים, אתה יודע

אני בכובע של גננת למשל - יש לי חדר עבודה אבל מן הסתם כשאהיה בכובע של קאוצ'רית- חדר העבודה שלי יהיה שונה במיוחד אם אעבוד מהבית ומתאמנים יגיעו אליי הבייתה-זה צריך יהיה להיראות שונה מאוד.

כאשר שואלים שאלה . מתי סוגרים את הבנק ביום ג

זה שאלה עם מידע . איזה חדר יש לך זה שאלה סתמית . כול אחד יש לו מה שיש לו ולא ישנה את מה שיש לו . אז מה תתן התשובה מה שיש לו ?

einatgross1

New member
חדר משלי

הי,
אני חושבת שאחד הדברים החשובים בעבודה מהבית הוא מקום משלך.
זה יכול להיות פינה קטנה או חדר, או לפחות שעות מסוימות שטריטוריה בבית שייכת לך.
בלי זה, הרבה יותר קשה לעבוד מהבית.
לי יש משרד בבית ופינה נוספת לקבלת לקוחות.
בכל בחירת בית ובכל שיפוץ בית, התעקשתי שזה יהיה קריטריון לבחירה ולתכנון.
אני חושבת שבלי זה, מאוד קשה לעבוד מהבית....
תודה על השאלה,

seelinewoman

New member
יש לי חדר עבודה

ואפילו שניים, אבל אני עובדת כעת מפינת האוכל הפתוחה לסלון.
אני בדירה חדשה וככה נראה לי יותר כיף.
אולי כשאתאקלם יותר אשנה את דעתי,
בינתיים לא בא לי להתפזר :)

לי יש חדר עבודה

אבל עכשיו כשאני קוראת את המשך השרשור ומבינה שאת חושבת על מתאמנים שאולי יגיעו אלייך, אני חושבת שאת צריכה לעשות סוויץ' בין חדר עבודה לבין חדר טיפולים / יעוץ.
לי יש חדר עבודה עם שתי עמדות מחשב (לי ולבן זוגי, בעבר הוא עבד יותר מהבית), ספרייה גדולה, ארון (שחלקו משמש כארון מצעים / בגדים שלא בשימוש וחלקו השני לצרכי משרד), שידת מגירות שבה אני מאכסנת חומרי יצירה (שלא קשורים לעבודתי, זה פשוט נראה המקום ההגיוני לאכסן אותם) ופינה שנועדה עבור ספרי הלימוד/מחברות /ציוד של הבן שלי.
בהמשך אנחנו מתכננים שיפוץ כך שבחדר תהיה פלטה ארוכה לאורך כל הקיר עם שלוש עמדות עבודה לפחות, ספריה גדולה וספה נוחה, כך שחדר העבודה ישמש כמעין חדר מנוחה/קריאה משפחתי משותף לכולנו.
לו הייתי צריכה לקבל כאן לקוחות, כמובן שהמבנה צריך היה להיות שונה. השולחן שלי צריך היה לפנות למרכז החדר ולא אל הקיר, צריך היה לארגן כאן כסאות / כורסאות. את אולי צריכה לוח או פליפ בורד כזה עם דפים גדולים שאפשר לכתוב עליו. צריך לדאוג לתאורה שונה, אולי תמונות על הקירות, עציץ. להקפיד יותר על אסתטיקה כללית, כי חדר עבודה שמשמש לקבלת לקוחות חייב להיות הרבה יותר נקי ומסודר מחדר עבודה "רגיל". אסור גם שתתלי לך פתקיות עם הקוד לחשבון הבנק וכדומה במקום גלוי. וגם צריך לשמור על איזשהו דיסטנס, כך שאת צריכה להרחיק פריטים אישיים מאוד (קופסת הגלולות שנמצאת על השולחן כדי להזכיר לך לחדש מרשם למשל).
בקיצור, זה מסובך יותר. את צריכה להתאים את חדר העבודה לצרכים שלך.

למעלה