יעלית החמודית
New member
חדר קטן שזקוק לעיצוב מחדש../images/Emo70.gif
היי! יש לי חדר קטן ולא מזמן הוצאתי את כל האביזרים [אם ניתן לקרוא להם ככה בכלל] ואני מתכננת לעצב אותו מחדש מחדש מחדש! בלי שטיחים שתופסים מקום, בלי ספרים עומדים על הריצפה, בלי דיסקים מפוזרים בכל החדר, בלי חלון מכוער של ממד ובלי בלאגן. אני צריכה עזרה במציאת ה"טאץ'" שנותן אשלייה של מרווח, של חדר גדול, של מקום לזוז בו ושל אירגון הבלאגן. אני בכל זאת רוצה שהחדר ישאר בסגנון "זוּלה" כי אני בכל זאת צעירה בת 17..
אז מראות - נותן אשלייה של רווח. וצבע בהיר לקירות [כי אני לא רוצה לבן] - גם נותן הרגשה של חדר גדול. מה עוד? האם בכך שאשים את הטלוויזיה על זרוע יתן לי מרווח? ואם אני בכל זאת ארצה לשים שטיח קטן [לא מקיר לקיר, כמו שהיה לי] - אז שטיח עגול או שטיח מרובע/מלבן? מיטה [וחצי] גבוהה או נמוכה? איזה עוד טיפים אפשר לבצע על חדר מאוד קטן [לא ידוע לי בדיוק כמה מ"ר אבל בוא נגיד שזה חדר פיצפון, כמו מרתף או ממד או משהו כזה] ?
מראש
היי! יש לי חדר קטן ולא מזמן הוצאתי את כל האביזרים [אם ניתן לקרוא להם ככה בכלל] ואני מתכננת לעצב אותו מחדש מחדש מחדש! בלי שטיחים שתופסים מקום, בלי ספרים עומדים על הריצפה, בלי דיסקים מפוזרים בכל החדר, בלי חלון מכוער של ממד ובלי בלאגן. אני צריכה עזרה במציאת ה"טאץ'" שנותן אשלייה של מרווח, של חדר גדול, של מקום לזוז בו ושל אירגון הבלאגן. אני בכל זאת רוצה שהחדר ישאר בסגנון "זוּלה" כי אני בכל זאת צעירה בת 17..