חדר קטן שזקוק לעיצוב מחדש

חדר קטן שזקוק לעיצוב מחדש../images/Emo70.gif

היי! יש לי חדר קטן ולא מזמן הוצאתי את כל האביזרים [אם ניתן לקרוא להם ככה בכלל] ואני מתכננת לעצב אותו מחדש מחדש מחדש! בלי שטיחים שתופסים מקום, בלי ספרים עומדים על הריצפה, בלי דיסקים מפוזרים בכל החדר, בלי חלון מכוער של ממד ובלי בלאגן. אני צריכה עזרה במציאת ה"טאץ'" שנותן אשלייה של מרווח, של חדר גדול, של מקום לזוז בו ושל אירגון הבלאגן. אני בכל זאת רוצה שהחדר ישאר בסגנון "זוּלה" כי אני בכל זאת צעירה בת 17..
אז מראות - נותן אשלייה של רווח. וצבע בהיר לקירות [כי אני לא רוצה לבן] - גם נותן הרגשה של חדר גדול. מה עוד? האם בכך שאשים את הטלוויזיה על זרוע יתן לי מרווח? ואם אני בכל זאת ארצה לשים שטיח קטן [לא מקיר לקיר, כמו שהיה לי] - אז שטיח עגול או שטיח מרובע/מלבן? מיטה [וחצי] גבוהה או נמוכה? איזה עוד טיפים אפשר לבצע על חדר מאוד קטן [לא ידוע לי בדיוק כמה מ"ר אבל בוא נגיד שזה חדר פיצפון, כמו מרתף או ממד או משהו כזה] ?
מראש

ifat57

New member
עזרה

דבר ראשון את צודקת שאת בוחרת צבע בהיר לקירות (ובאמת לא חייב לבן יש מספיק צבעים בהירים שמתאימים).אני ממליצה שכל מה שאפשר לשים על הקירות אז עדיף יש היום את המדפים "המרחפים" שאפשר לשים עליהם ספרים וכו', אבל תמיד לבדוק איזה עומס ניתן לשים על המדף.בקשר לשטיח את לא חייבת ללכת על השטיח הסטנדרטי אפשר ללכת על מחצלות למיניהן.בקשר למיטה אני מבינה שיש לך מיטה וחצי, מיקום המיטה תלוי בצורה של החדר לפעמים אפשר לשים את המיטה צמודה לקיר ולפעמים אפשר להרחיק אותה (כמובן שזה מצב אידיאלי). מקווה שעזרתי

לצבוע את התיקרה + 30 סמ'

מהקירות באותו צבע, ושזה יהיה צבע אחר מהקירות. זה נותן אשליה של חדר גדול יותר. נניח קירות בשמנת ותיקרה + השוליים בלבן. שמנת / קרם /פנינה או כל וארסיה אחרת זה צבע מצוין, כי הוא מתאים להכל, הוא בהיר והוא רך. אם את מוכנה לוותר על שטיח, זה עדיף, כי ריצפה מחזירה אור, בניגוד לשטיח, שבולע אותו. ויותר בהיר נתפס כיותר גדול. באופן כללי, לבחור רק צבעים בהירים. בכדי לתת לחדר מראה מעוצב, כדאי ללכת על משפחה של צבעים. אם מדובר בצבעים מאד חזקים, אז רק שלושה. נניח שחור, אדום ולבן. או שחור-לבן-פוקסיה. אם הולכים על צבעים יותר עדינים, אז אפשר משפחות שלמות: חמים שזה הכל מחום בורדו דרך אדום-כתום-צהוב. או דווקא כחולים או סגולים. אפשר ללכת הכל פסטלים. כל הצבעים, העיקר שזה בגוון פסטל עדין. את החלון אפשר להסתיר עם וילון. וילון מהריצפה עד התיקרה (יש זולים ומאד יפים באיקאה) יתן אשליה של גובה לחדר. בכדי לנצל חלל לצרכי איכסון כדאי קודם כל להעיף מהחדר מה שאת לא באמת רוצה. כבר צימצמת שליש
. אני שוב שולחת אותך לאיקאה, למדפים התלויים שלהם (לאק קוראים להם), שמחברים יש לקיר. בגלל שזה מדפים פתוחים, ולא סיפריה, יש תחושה יותר של מרחב ופחות סגור.

ToryMaster

New member
המ

את [אתה? אתם?] מדברת הרבה על איקאה ועל הרהיטים שלהם. מבדיקה קצרה שערכתי בקטלוג שלהם [אני מחפשת שולחן מחשב וארון חדש שיחליף ארון ישן ושידה] ראיתי שהמחירים לא זולים במיוחד, יחסית למקומות אחרים שבדקתי בהם. האיכות באמת כזו טובה?

NADAVT26

New member
מראה זולה-

לא מבין בעיצוב שיתן מרחב אבל מבין קצת בזולות(רק שתדעי שבדרך כלל זולה זה חצי מזבלה, כל מה שישן/לא צריך/מצאו בזבל נכנס לשם)שטיחיםלונגיםנרגילהשטיח ערביבר קטן (מדף..) - קולה,משקאות חריפיםמקום לשבת עם החברהזולות מתקדמות:מחשבטלויזיהסנוקרPS2אני בערך בגיל שלך והלכתי על עיצוב שיותר מתאים לי מאשר זולה אפילו שאני בגיל..זולה צריכה להיות במחסן או משהו דומה (לדעתי)נ.בבקשר למיטה עדיף נמוכה (לא הבדל רציני, לכי על מה שנוח לך)אבל אם אתה רוצה לחסוך המקום עדיף לך מיטה נפתחת (ספפה..)

למעלה