חדר ריק

• פותח הנושא keff
  • פורסם בתאריך

keff

New member
חדר ריק

בדירתי ישנו אחד אחד פנוי לגמרי מלבד ארון קיר לבן (צרות של עשירים מה??) והוא קצת ריק וקדור..אני זקוק לרעיון להפוך את החדר לשימושי משהו.. יש לי בדירה חדר נוסף למערכת קולנוע ביתי,חדר אורחים,יש חדר עבודה,ואני לא זקוק במיוחד לחדר ארונות,החדר צבוע נקי ובעל ריצפת פרקט חדישה האם למישהו יש רעיון לשימוש החדר ??? (דרא"ג אני רווק )

../images/Emo4.gif

אם כבר צרות של עשירים....תקנה שולחן בילייארד או תקים באר... חדר ריק הוא מוגבל רק בדמיון של הבעלים שלו...

yupy9

New member
השאלה אם אתה מוגבל

בכסף!
אם אתה יכול להשקיע כמה שמתחשמק, אז כמו שכתבו פה מעלי... אם זה לא המצב, אתה יכול לארגן את זה כחדר סוטול כזה, עם שטיח לא יקר על הריצפה (שיהיה נעים לשבת), עם איזה פוף ענק, כריות, בקיצור חדר סטלבט... חוץ מזה שזה תמיד יכול להפוך לחדר כביסה/גיהוץ או משהו כזה... או ללכת עם החדר ארונות "עד הסוף",- לקנות מראה על בסיס כזו שניתן להעמיד בחלל (ולא לתלות על הקיר), ספה (למי שישב שם ויסתכל עליך ויעביר ביקורת בזמן שאתה מודד...) אולי איזה פרגוד -סטייל- "שלא יראו לי" בזמן שאתה מודד?

keff

New member
מגניב

רעיון מגניב. אבל מה אם הקירות שקצת ריקים כרגע מה לתלות? איזה סגנון של תמונות יתאימו לחדר הארונות (פינת סטלבט יש לי במרפסת כבר...)

yupy9

New member
תמונות

אולי תמונות שחור לבן (או גוון ספיה) ישנות מאוד של דוגמניות/דוגמנים מפעם? (או פרסומות אופנה ישנות נושנות), זה יכול לתרום ל'שיק' של החדר...

melodynoa

New member
אני במקומך...../images/Emo122.gif

רק הייתי נהנית מזה שיש לי אקסטרה חדש בלי כלום בפנים - והוא עוד צבוע ועם רצפת פרקט. לי יש בית (זה בעצם של החבר שלי) בשכונה סוג ז', חדר שינה, מטבח קטנטן ועוד חדר קטן, שם יש לנו את המחשב, ארוןם בגדים, סל כביה, 2 רמקולים למחשב, 8 גיטרות בתוך הקייסים שלהם, שידה גדולה, ו400 דיסקים, אפילו לנייר טואלט אין מקום, אז החבילה סתם נודדת לה ממקום לקום בבית. יש לנו מליון דברים, ואין לנו מקום, כל דבר קטן, אפילו כוסות או צלחות, אנחנו עושים חשבון אם לקנות או לא, בגלל חוסר המקום בבית. חברה שלי שנה שעברה הביאה לי ליומולדת, מין נעלי בית כאלה מחוברות שרוטטות ועושת מסאג' (עלק), נתתי את זה להורים שלי כי אין לי מקום בבית בשביל זה. הייתי מתה להעיף את שני המגברים הענקיים מהחדר שינה. בנוסף לכל, שנינו בלגניסטים חבל על הזמן. אז תשמח במה שיש לך.
הכל בהומור, אני לא דואגת, בטח יש לך צרות אחרות

למעלה