חדר שינה ושל תינוקת

חדר שינה ושל תינוקת

אנחנו עוברים לדירה (שכורה) חדשה/ישנה. החדרים שם ענקיים (15 מ"ר) ויש 2 חלונות ו 2 דלתות לכל חדר שאחד מהם יוצא למרפסת פנימית. צבעתי את החדר של התינוקת שלי בגוון שמנת אפרסק ושבלונה לכל האורך כמו בורדר של כבשים סגול-לילך, דשא ירוק, גדר חומה וכוכבים וירח צהובים. איזה וילונות יתאימו לשם? לחדר שינה שלנו (הורים) יש קירות לבנים, מיטה אפור כסוף מטאלי ושאר הרהיטים בגוון שמנת עם ידיות כסופות מט מטאלי. כרגע יש לי וילונות לבנים שקופים. אני רוצה אולי להחליף או להוסיף איזשהו מוטיב ורוצה מאוד כיסוי מיטה יפה תואם. יש לכם אולי הצעות?

h a d a r h

New member
קשה בלי לראות, אבל...

לחדר של התינוקת, נראה לי שווילונות ירוקים או סגול לילך - כמו הדשא או הכבשים. לחדר שלכם אפשר להוסיף אלמנט באדום - אולי תמונה גדולה מעל המיטה?

ציירתי שלוש תמונות ארוכות יפניות

שהיו עד כה בדירה הישנה. הם עם רקע קרם בהיר, כיתוב בשחור ואפור כסוף. לא יודעת אם בא לי לתלות אותן שוב. הרעיון של תמונה אדומה או בורדו אפילו נשמע לי מיוחד. רק יש כמה בעיות: 1. יש חלון קטן מעל ראש המיטה, יותר לכיוון ימין. 2. אני אוהבת רוגע ואדום או צבעים זועקים לא נשמע לי שילך לי טוב עם הרוגע ותחושת הניקיון שאני אוהבת. 3. אני מאמינה/דוגלת קצת בפנג-שואי ולדעתי לא מומלץ כזה צבע בחדר שינה. וילון לילך נשמע לי אחלה. מה את אומרת על גוון דומה לקיר, אפרסקי או שמנת ועל זה ציורים או הדבקות של נגיד פרפרים או כבשים מלבד?

ק מ י

New member
לדעתי ווילונות

אוף וויט הכי יתאימו כי כבר שמת הימון סוגי צבעים, אמנם עדינים, אך חשוב לשמור על "סטריליות", בכל זאת זו תינוקות, את גם לא רוצה שהמקום יראה כמו גן ילדים.

ונראה לך שכדאי להוסיף לוילונות

איזשהו מוטיב או להשאיר אותם חלקים? רק הציור בבורדר הוא עם המון צבעים אבל כל הציור הוא דיי קטן. מתוך שבלונה. אני גם חשבתי על וילונות אוף וויט או לבנים אבל בכל זאת עם איזשהי דוגמא קטנה או ציור או ריבוע בד במרכז עם איור נגיד של כיבשה אחת כמו בבורדר וגם אהיל עם אותו האיור. מה את אומרת?

ק מ י

New member
אני לא הייתי ממליצה

לחזור על רעיון ה"דוגמא" פעמיים.. זה פשוט לא רצוי... עושים דוגמא אחת עם כמה בעים ואז עושים את כל החדר בהתאם.. זו הדעה שלי

דווקא מבחינת הפנג שואי אמנם לא

מומלץ אדום כצבע קירות בחדר שינה, אבל כן מומלץ להכניס פריטים בצבע הזה, אחרי הכל בחדר השינה לא צריך אך ורק רוגע, אלא גם קצת חיים
מומלץ לא לצבוע בצבע אדום מאחר וזהו צבע מעורר. לכן כדאי לצבוע בצבע רגוע-צבע עיקרי, שישפיע על השינה ולתת גם פריטים "מעוררים", בפריטים ולא ככלל.

למעלה