חדר 235 (סיפור)

tairon

New member
חדר 235 (סיפור)../images/Emo63.gif

הם ישבו זו מול זו.. ערב נשים..פעם בחודשים היו נפגשות במקום טוב באמצע.. ליאת התגוררה בעיר הגדולה ותמי חברתה עוד מימי הצבא התגוררה במושב בצפון.. ליאת תמיד היתה מלאה סיפורים על מעללי העיר הגדולה סיפורי הכרות.. ותמי תמיד הקשיבה במין חיוך נבוך וכי מה היתה מספרת לה? חייה התנהלו בשלווה פסטורלית מדהימה.. היא היתה נשואה באושר לרועי אותו הכירה בילדותה..אבל המפגשים הללו תמיד עשו לה טוב.. איכשהוא לשמוע את ליאת בסיפורים המטורפים של החיים.. עשו את החיים של תמי מתובלים באמצעות ליאת היא לא פיספה כלום.. וככה שתיהן היו ישובות באיזה בית קפה של איזו תחנת דלק מקום קבוע.. על פי הלבוש שלהן אפשר היה בקלות לזהות מאיפה כל אחת.. ליאת היתה לבושה במיטב האופנה התל אביבית ואילו לתמי לבושה היה צנוע ופשוט..ללא שום איפור...דבר שלא גרע מיופיה... "אני חייבת לשתף אותך בקטע היסטרי שקרה לי לפני כשבועים .. אני עדין בשוק אטומי..." תמי החלה לחייך היא כבר ידעה שהיא פשוט הולכת להתפוצץ מצחוק..."תתחילי לספר לפני שהקפה יגיע הספיקה לי הפעם שעברה ששפכתי עלעצמי את כל הקפה רועי הביט בי שחזרתי בדאגה... שאל אותי האם התחלתי להזדקן מוקדם מדי או אולי אני מפתחת רעידות גוף לא רצוניות".. שתיהן צחקקו להן יחדיו..."לפני שבועים קיבלתי טלפון מאיזו חברה על רווק אידאלי שווה... המלצה חמה... אז כמובן שיום למחרת התקשרתי אליו..ואיכשהוא השיחה התגלגלה עד לשעות הקטנות של הלילה.. התקשינו להפרד..ואז שחר זה שמו הציע לי הצעה מטורפת לגמרי.. פגישה באיזה בית מלון בחדר שישכור... להגשמת פנטזיות.." תמי תפסה זווית נוחה בכיסא ללא ספק הסיפור הזה הולך להיות אחד מה "high light"..כל כולה התרכזה בליאת שהיתה כולה נלהבת ונרגשת והיא ידעה לתאר מצבים תמי תמיד הרגישה כאילו היא היתה שםבכל אחד מהסיטואציות.. כמעט במקום ליאת..."התפתתי לרעיון... את יודעת היה בזה משהו מרענן לא עוד פגישה בנאלית על כוס קפה ועוגה... לא עוד שיחה של גישוש ודאווין.. הסכמתי... סיכמנו ששחר יתקשר אליי לקראת שישי יאמר לי את מספר החדר... ואני אגיע אחריו לשם.." מה שהדהים את תמי היה הפתיחות והקלילות של ליאת היא לא היתה מסוגלת לעשות כאלו דברים לטעמה היא היתה יותר מדי מרובעת...ובכל זאת כולה היתה מרותקת לסיפור כל גופה נטה קדימה במין הקשבה מלאה.. "נו אל תעצרי בשיא המתח ספריייייי".. ליאת לגמה מהקפה... "ערב שישי הגיע אני שלוש שעות לפני בהכנות .. את יודעת הדילמה מה ללבוש..? העמידה מול הארון ואחר כך העמידה מול המראה.. לבדוק שהכל עובר תקן.. והבגדים שנזרקו על המיטה כיוון שלא עמדו במבחן... ואז הטלפון של שחר .. מין היי זריז.. קצת נרגש.. אבל מוכן.. 235... קצר ומהיר... אספתי את התיק שלי.. עוד בדיקה אחרונה.. חיוך שלי..של סיפוק עצמי מהתוצאה הסופית.. עליה לרכב.. נסיעה קצרה.. לכיוון הטילת.." תמי פשוט בלעה את המילים של ליאת.. לפעמים חשה שהיתה רוצה להחליף מקומות איתה לחיות קצת בטעם ליאת לחוות חוויות מסעירות...זה נשמע לה מרתק ומצד שני הרבה מפחיד... "הגעתי למלון החנתי את הרכב.. פוסעת ללובי...מבררת היכן המעליות... עולה למעלה.. שוב הבדיקה במראה שם במעלית.. הדלת נפתחת.. ואני בחיפוש אחר החדר 235... מתייצבת לפני הדלת.. נקישה קצרה.. וקול מדהים שקורא לי להכנס פנימה.." המלצר של הבית קפה התייצב אל שולחנן לברר האם הן רוצות להזמיןעוד משהו... ותמי כמעט זינקה עליו בלאאא היסטרי למדי.. דבר שעורר את צחוקה של ליאת..."תמשיכיייייייייי" גערה בה תמי.."נכנסתי פנימה..וואוו הוא היה מדהים מעבר לצפיות פשוט אליל קולנוע..המבט בעיניים החודרני שלו פשוט המיס אותי.. נעמדתי ממולו קרוב .. ממש קרוב.. והריח שלו פשוט הטריף את כל החושים הפלאפון שלי צלצל וצלצל מי שמע אותו בכלל... והיד שלי נשלחה אל פניו לליטוף... הוא ללא מילים אסף אותי אליו...לחיבוק... הוא לחש לאוזני שלקח לי הרבה זמן.. ואני אמנם איחרתי.. את יודעת איחור אופנתי כזה שלא להראות נלהבת...אבל לא איחור היסטרי מדי.." היא נעצרה בסיפור.. הבעת פניה של תמי היו כמעט כעוסות... לא התאימה לה עצירה בטח לא עכשיו.. ליאת עצמה את עינייה למעין שיחזור.. וחיוך נפרש על פניה שקרנו אור "הבגדים עפו לחלל החדר במהירות שיא... והידיים לא הפסיקו לגעת.. שנינו היינו משולהבים..והלהט פשוט התפרץ החוצה כמו איזה וולקנו.. כמה לבה שהיה שם.. לא זוכרת מתי הרגשתי ככה.. ונסחפתי כול כולי.. את מכירה את חדרי המלון.. יש חדר שינה.. מרפסת.. חדר אמבטיה עם גקוזי.. לא היתה פינה שלא היינו בה להכרות הדדית ללא גבולות... וההתאמה היתה מושלמת הכימיה פשוט חיבור לא יאומן....והפלאפון צלצל וצלצל..ואני בשלב מסויים פשוט לא שמעתי כלום...ראיתי אותו את שחר.. והוא היה מרוכז בי.. והעונג בא בשרשרת.. ללא הפסקה.." המשך יבואאאא...

sunset*

New member
עודדדדד עודדדדדד

זה סוחף מאוד ומסקרן .......לא יפה לעצור באמצע טאי ... עודדדד עודדדד פרונטו.... אני סקרנל

tairon

New member
המשךךךךךךךך.....וסוף דבר

"את לא יכולה לעצור ככה באמצע... את הורגת אותי...זה בלתי אפשרי ספרי אוטוסטראדה אנחנו בבית קפה באמצע כביש מהיר תתאימי את עצמך בבקשה ".. ליאת פשוט התפוצצה מצחוק.. כמה שאהבה לספר לתמי את הסיפורים שלה היא היתה משתתפת פעילה.. "תתארי לעצמך סיטואציה שכזו... שבת בבוקר שעה מוקדמת קצת אחרי זריחה מדהימה מעל הים.. קומה 9.. אני ושחר על השטיח מחובקים.. ומחוייכים מדושני עונג...".. תמי נעה במין סיפוק מלא בכיסא שלה.. "חושבת הגעתי לשיא רק לשמוע אותך... הלאהההה לא לעצור לי שוב" ליאת הדליקה לעצמה סיגריה..."שחר הזכיר לי את הצלצולים ההיסטרים של הפלא שלי.. וכמובן שלחתי את ידי להאזין למשיבון שבטח קרס לא הבנתי מה היה הקטע איזה היסטריה ושחר בכלל הגדיל לעשות שאל אותי האם הפלא שלי הפך להיות המרכזיה של המדינה... ?.. נו מה את אומרת על הסיפור הזה שלי???..." תמי כמעט נחנקה.. היא פתחה זוג עיניים ענקיות.."התחרפנת מה זאת אומרת מה אני אומרת על הסיפור שלך? תמשיכי מה נגמר ?? מה קרה הלאה??? מה הפכת אותי למבקרת ספרותית זה סיפור מהחיים תני לי את הסוףףףףףף"... ליאת חייכה חיוך מסתורי..." שחר התחתן לפני שלושה ימים..חתונת בזק" כעת תמי נעמדה על רגליה במין כעס אטומי ..."התחתן????? לא מבינה כלום בחיי ליאת אני תיכף חונקת אותך...".. ליאת סימנה לתמי להתיישב... "זהו שאני לא מבינה גם.. אבל מה שקרה.. זה שבדרך לטיילת.. קיבלתי טלפון בהול.. משהו שלא סבל דחוי.. אז התקשרתי...לשירלי.. זוכרת אותה?.. וסיפרתי לה על השיחה עם שחר וכל מה שתוכנן.. והיא התנדבה ללכת לשם... והפלא שצלצל ללא הפסקה... זו הייתי אני לדעת שהכל בסדר שם..... "... תמי פערה את פייה בהלם מוחלט..."אאוץץץץ זה כאב ....פיספוס לא?" ליאת חייכה..."תמי גברים באים.. גברים הולכים... שירלי התחתנה עשיתי את המכסה של הטוב שלי... יגיע אחר ככל הנראה זה לא היה בשבילי.."

sunset*

New member
יאאאא

יאאאאאא אוף איתך, סיפור כל כך יפה ואני כבר ציפיתי..... יאאאא ככה אתה עובד עלינו? ררררר

נשים נשים אח......./images/Emo6.gif

אני לא הייתי שולחת שום חברה שלי במקומי. חחחח חמוד הסיפור טאי אהבתי

CRAZYIT

New member
טאי...

כמו תמיד מרגש... מותתתתחחחחחחחח ומפתיע!!!
קרייZית!!!

Mוניk

New member
ואוו טאי איזו מתיחהההה אהבתי../images/Emo140.gif

איזה יופי סיפרת ואיך מתחת אותי אוףףףףףףףףף מהבוקר חכיתי לסוף הסיפור ורק עכשיו התפנתי לקצת
ואהבתי טאי זה דוז פואהה על הסיפור
וסובי אני אשלח חברה במקומי אופססססססס מוניק

למעלה