חדר IN חדר OUT...

אור P

New member
חדר IN חדר OUT...

בשבוע הקרוב אני הולך לשפץ את החדר שלי, אבל חזק, ורציתי להתייעץ איתכם איזה צבע אתם חושבים כדאי לצבוע אותו (הציעו לי בננה/אפרסק), איזה פריטים שווים להכניס וכו' וכו' וכו'...

Tapuhi

New member
לאאאא

זה אומנם נראה יפה על הנייר (תרתי משמע) אבל במציאות- סתם משעמם ודוהה. אם אתה סולידי- אז אחלה אבל לא נראה לי שאתה כזה... אז תנסה משו אחר. הצעות?

apl

New member
קודם כל מזל"ט לפתיחת הפורום

מקווה לתרום ולהוסיפ לפורום בתחומים רבים
אז בעיקרון גם לי יש את אותה הדילמה,אני מעוניינת לצבוע,אך זה יצא רק קיר אחד בחדר כי השאר לא מסתדר. החדר הוא יחסית גדול,אבל אם צובעים (רצוי לצבעים פסטלים)זה נותן אשלייה של הקטנה ואני לא רוצה בזה,ושגם יהיה לו יותר אור... מה שכן,ראיתי בחוברת של טמ**ר צבעים מדליקים לצביעת החדר.תציצ שם... בייביי יום נעים

סמוראית

New member
אפרסק ללא ספק!../images/Emo19.gif

יצא לי חרוז... השנה קניתי חדר חדש והוא אמור להגיע מחר!!! אז אני צובעת שלושה קירות בצבע אפרסק וקיר אחד בצבע אדום רך... לדעתי אפרסק זה צבע מאוד יפה... איזה כיף שמגיע פסח!
|פירמידה|

American Girl

New member
|פירמידה|לפי דעתי...

כדאי לך לצבוע בצבע אפרסק כי צבע צהוב /בננה כבר ממש אאוט....

apl

New member
אבל למה יש לי הרגשה שזה עושה כאב רא

ראש? יש צבעים שכשמתכלים בהם יותר מדי אז יש סחרחורת או משו. אני דווקא חשבתי לכיוון סגול לילך צבע בהיר... או ירוק מנטה בהיר מאוד.

THE2MONKS

New member
סטופ איט!

אפרסק יפה והכל אבל פעם ישנתי אצל חבר שלי והיה לו חדר אפרסק וכשחזרתי ממנו זה עשה לי בחילה נוראית וכמעט הקאתי (לא בגלל שזה מכוער, בגלל...בגלל שזה פשוט עושה בחילה) אל תעשו בצע אפרסק! אתם תיהיו חולים!

למעלה