חדשדושה[[=

lovenickcarter

New member
חדשדושה[[=

מה קורה אנשים? קורים לי ירדן 13 רחובות ואני מתה מתה על גרין דיי [במיוחד על בילי
] מקווה להשתלב מוואה [[=

נכון.../images/Emo4.gif

מותק,סליחה על הגסות רוח אבל... אפ'חד לא אוהב פקאצות, אני בדרך כלל יות נחמדה אבל בחילתי מהבקסטריט בויז גוברת על הכל... (מוזמנים לכתוב תגובות נאצה)

lovenickcarter

New member
מה הקשר פאקצה?

זה שאני אוהבת אותם זה עושה אותי פאקצה? אין דבר שאני שונאת יותר מדעות קדומות? את לא מכירה אותה ואת כבר קובעת שאני פאקצה

אני המחליפה של הגלאי פקאצות של

הפורום זהו תפקידי. ו... כן,זה שאת אוהבת את הבקסטריט בויז עושה אותך פקאצה, ואני אוהבת להיות מניאקית. יש בפורום הזה הרבה יותר מניאקים ממני... אז מומלץ להירגע. בכל מקרה יש לך טעם גרוע... (גם לי...
)

על טעם ועל ריח אין להתווכח.

אלא אם כן הטעם לא טוב.:) להירגע פה, ככה אתן מקבלות חדשות??? צק צק צק. תחזרו להיות נחמדות ותגידו לה שלום נורמאלי! מה זה צריך להביע? הזכות להיות מניאקית שמורה לי כרגע... צק צק צק.

sapirush1

New member
אוקיי זה באמת דבילי

למה אם היא אוהבת אותם זה הופך אותה לפאקצה? אני אישית אף פעם לא התלהבתי מכל הלהקות בנים האלה אבל אני לא חושבת שרק פקאצות חייבות לאהוב אותם וירדן ברוכה הבאה אני ספיר

עדידי15

New member
מה זה???.../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

זה שהיא אוהבת את הבקסטריט בויז עושה אותה פקצה? יאללה תנוחי מותק יוצאים לך יותר מידי שטויות מהפה

עדידי15

New member
ועוד משהו../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

היא לא חייבת להיות פריקית ולשמוע גרין דיי,נירוונה וכל השאר למינהם

זה לא נקרא להיות פריקית,

זה נקרא להיות בעלת טעם טוב במוזיקה. ואני לא מבינה את כל אלה שיורדים פה על הפקצות, גם אתם הייתם כאלה עד לפני שנה-שנתיים, אז מה אתם מתלהבים?? כולה יש פה כאלה שצריכות חינוך מוזיקלי מחדש.. אפשר לדאוג גם לזה..

אני אוהבת את גרין דיי וכאלו להקות

חולה על רוק,רוק כבד אבל מי קבע שזאת המוזיקה הכי טובה? ומי קבע ששומע מוזיקה אחרת הוא לא מבין במוזיקה??? את????? בולשיט!

למעלה