חדשדושים

Shexy Peanut

New member
חדישה ../images/Emo9.gif

הייי [= קוראים לי בותול. .(בת-אל..) בת 13 מרחובות ואני חולה על האוס[= וכך גם כמה חברות שלי. .שאני אולי אביא לכאן סקרוב מאוד.. אחת הפנטזיות שלי זה שיתפתח רומן בין צ'ייס להאוס.. מה שלא יקרה אף פעם
שלום לכולם

y a ® d e n

New member
חדשה כאן../images/Emo13.gif

שמעו, התמכרתי
תוכנית מעולההה לא מפסיקה לצחוק מהאוס הזה.. שחקן ענקקק אני ירדן בת 16 וחצי +, ואני חדשה כאן מקווה להשתלב [חחח זה כזה משפט שכתבתי כשהייתי בת 13]

Hieros Gamos

New member
ברוכה הבאה

אבל
צ'ייס והאוס?!
אני שונאת את צ'ייס. אני יכולה להבין בערך כל שיפ בסידרה הזאת חוץ מהאוס עם פורמן או צ'ייס.....ואת צודקת. זה לא יקרה. יש לזה סבירות יותר נמוכה מהאוס/ווילסון. כי להאוס/ווילסון יש ביסוס!! ו...והמון המון המון אנשים שבעד. ואפילו יו לא מתנגד
אבל זה נטוורק טיוי. אל תבני על שומדבר בכיוון בכל אופן, ברוכה הבאה

ירדןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo2.gif

יו, כמה שנים לא שמעתי ממך! [ליתר דיוק, מאז דעיכת פורום כוכב נולד בעונה ה3
] הצמאוהב או מה שזה לא יהיה היה איתך, לא?
ברוכה הבאה

y a ® d e n

New member
תוודה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

כן כן כתה יא' [מי היה מאמין ששנה הבאה מסיימים
] ונעמממההה
אכן זאת אני |מרובס|
חחח דעיכת הפורום מטרידה אותי... פעם הוא היה עשיר בהודעות וכל הזמן הודעות חדשות, כל ריפרש גילה עולם אחר לגמרי והיום יבש שם.. נו מילא
תודה

y a ® d e n

New member
מהה זאת השנה הכי כיפיית שהיתה לי

הייתה שנה מעוללהה וכל הזמן רק אמרו לי יהיה לחץ תתכונני זאת הכיתה הכי קשה לא יהיה לך זמן כמעט. שומדבר.. הייתה שנה מעולה, לא היה ממש לחץ והיה לי מספיק זמן חופשי
באיזה כיתה את?

Hieros Gamos

New member
יא'.

זה לא שהיא הייתה כל כך קשה או משהו. אבל שמעי, 9 שעות מחשבים בשבוע, כשהנושא כל כך משעמם לא עוברות מהר. אותו הדבר לגבי 6 שעות כימיה, 3 תנ"ך וכל שאר השעות בערך חוץ מאנגלית וספרות מורחב. זאת הייתה בין השנים המתישות אבל טסתי בה פעמיים מהבצפר (פולין וגרמניה) והיא טסה בסופו של דבר. פשוט טסה. ואפילו החלק המפחיד של 10 שאלונים ב11 יום לא היה כל כך נורא אז, את יודעת

../images/Emo12.gif גם את שונאת את צ'ייס?

חשבתי שאני היחידה ופתאום שונאי צ'ייס מתחילים להתרבות.

Hieros Gamos

New member
מה, אני ממש ממש שונאת אותו!

מאז העסק עם ווגלר בעיקר. יש לי גם בעיות עם פורמן אבל זה בא והולך (את יודעת. כואב כשאני, כואב לי כשאת זה כואב כשאת נוגעתתתתתת
)

../images/Emo6.gif

רן לא יאהב את זה. לדעתי אם האוס היה מציע לצ'ייס קידום בתמורה הוא היה קופץ על ההצעה. ברוכה הבאה!
אה, ואני ניצן.

Hieros Gamos

New member
המשפט הזה מקולקל. כתבתי משהו ושינית

י ולא עד הסוף- למה האוס צריך טובות מצ'ייס כשיש לו את ווילסון?! יותר טוב

randomguy

New member
אם כבר רומן בין שתי דמויות גבריות

אז עדיף האוס וווילסון על האוס וצ'ייס. אם האוס וווילסון יקחו סמים כמו קמרון יש מצב שהם עושים את זה. אם אתם רוצים משהו קינקי בשביל צ'ייס אז לכו על צ'ייס עם קאדי

randomguy

New member
ניצן את צודקת ../images/Emo8.gif

אני ממש לא אוהב את זה. האוס עם צ'ייס זה איכסה

השפיצי

New member
אני מניחה שאני חדשה.

לא מסוג אנשים שעושה מסיבה על דברים כאלה אבל למען הסדר והאירגון. =] אממ... פתאום גיליתי את נפלאות התפוז ושאלתי את העצמי האם יש פורום להאוס, אני מכורה - אני מניחה שכמו כל אחת מכן ומכם. אני שיר, בת 16 מראשון לציון ו... שלום =]

למעלה