חדשדשה גם:) *שאלה*

0Magical Fairy0

New member
חדשדשה גם:) *שאלה*

את האמת שהקלקלתי בגוגל 'אשלי&מרי קייט' והגעתי לפה,אז..סבבה:) אפשר לומר שממש גדלתי על התאומות המקסימות האלה(בעיקר דרך צער גידול בנות האגדית). אני חושבת שהן יפהפיות ומוכשרות בצורה לא נורמלית. בגלל שאני מתה על הסטייל הכ"כ ייחודי ויפה שלהן,אני כל הזמן מחפשת דרכים להעתיק אותו טיפה..הבנתי שיש להן חנויות משלהן עם בגדים,אקססוריז וכ"ו. יש אותן בארץ? יש מצב בכלל להשיג אותם פה? *בבקשה תגידו שכן* תודה<:

mk and ap

New member
סורי...אבל

לא. הלוואי שהיה, למרות שהבגדים של החברה שלהן זה לא ממש הסגנון שלהן, זה יותר לילדות קטנות... מקווה שעזרתי!

0Magical Fairy0

New member
:( אבל...

ראיתי באתר מכירות שלהן כל מיני פריטים שהם דווקא הכי סגנון שלהם(בעיקר אקססוריז). 100% שאין בארץ? >:

mk and ap

New member
חח..אין בעיה!

אממ...יש כל מיני דברים או שלפחות היו ... -תיקים -כלמרים -ספרים -ברביות -פעם היו כל מיני דברים לבצפר.. -קלטות + DVD -משחקים לגייימ בו -כל המתנות של התאומות שהיו במקדונלדס.. ובטח יש עוד כמה דברים ששכחתי, אבל זהו פחות או יותר... אה ו..כמובן שיש לי פוסטרים וכאלה..אבל לא מוכרים אותם בארץ מקווה שעזרתי :) ועם יש לך עוד שאלות אז אין בעיה!

tamar112

New member
היי

אני תמר

0rin

New member
../images/Emo210.gifשלום ../images/Emo13.gif

לשאלתך, אני לא חושבת שיש להם משהו פה בארץ \= אני נתקלתי רק בלקים שלהם בארץ אבל זהו... אממ..ובקר לביגוד, מה שהן מייצרות בקו הביגוד שלהן הוא לא מה שהן לובשות! הן בסטייל של וינטג'..שאת יכולה לקנות מגזיני וינטג' וזה יעזור לך מאוד.. ואת השאר פשוט לקנות בגדים שדומים לסגנון הלבוש..משקפי שמש...קפה [חחח] וזהו

0rin

New member
../images/Emo210.gifראיתי דיי מזמן בקניון חיפה.

אבל כבר לא נתקלתי בלקים הללו הרבה זמן...

Efrat K

New member
באמת?בקניון חיפה?

טוב אני לא נכנסת לרוב לחנויות קוסמטיקה אז סביר להניח שאני לא אשים לב,זה לא שגם הייתי קונה את זה.

0Magical Fairy0

New member
אני יודעת,אבל..

הם ממש דומים למה שהן לובשות:) טחח אני מרגישה כמו ילדה בת 10 שנואשת להיראות כמו סלב:|

למעלה