כן לדעתי גם דיברתי איתך..!
ס ס ט י י ק New member 12/8/05 #14 ../images/Emo12.gif מי את? ואיך את יודעת שזו אני? ישלך תמונה או משו?
T T a M a R a 2 New member 12/8/05 #15 אני תמרה... ואת אמרת לי שהכינוי שלך הוא סטייק... או משהו כזה..
T T a M a R a 2 New member 12/8/05 #22 כן אבל אני עדיין בשלביי הכחשה אחריי שהם ישנו שם אז אני אפסיק להתכחש.
T T a M a R a 2 New member 12/8/05 #23 לספר על עצמי? מממ... קוראים לי תמרה, בת 14, מת"א... כמובן, אני אוהבת שייגעצ, חוץ מזה אני אוהבת גם את היהודים, maroon 5 , dreen day והרשימה עוד ארוכההה... זהו ניראה לי...
לספר על עצמי? מממ... קוראים לי תמרה, בת 14, מת"א... כמובן, אני אוהבת שייגעצ, חוץ מזה אני אוהבת גם את היהודים, maroon 5 , dreen day והרשימה עוד ארוכההה... זהו ניראה לי...
T T a M a R a 2 New member 13/8/05 #29 מממ.. תודה... אבל אני עדין כועסת עליך... ואתה ביכלל לא בלונדיני!
H Hezi The One New member 13/8/05 #31 כולכם נגדי, אני בלונדיני,באמת,אני לא חושב שמישהו פה רעאאה אותי בלי ג'ל. אולי דניאל
ב בצה17 New member 12/8/05 #20 שלום שלום../images/Emo140.gif אני בר נעים מאוד כנסי לדבר איתנו פעם בצ'אט....
E Extraordinary Girl 8 New member 13/8/05 #46 חחחח תמרה הצקתי לך טיפה אבל ממש טיפה XD לא נורא, את מהמושלמים
O O a s i s 3 New member 14/8/05 #49 ואני אדוה ../images/Emo9.gif (גם חדשה..) בכינוי הקודם שלי (ואני לא פקאצה ): א ד 1 1 נ ת.. זאת הייתה מחאה!!! וכן, גם אני אוהבת שייגעצ, ומקווה מאוד להשתלב וגם אני ראיתי את חלקכם שלשום ( ) בעזריאלי.
ואני אדוה ../images/Emo9.gif (גם חדשה..) בכינוי הקודם שלי (ואני לא פקאצה ): א ד 1 1 נ ת.. זאת הייתה מחאה!!! וכן, גם אני אוהבת שייגעצ, ומקווה מאוד להשתלב וגם אני ראיתי את חלקכם שלשום ( ) בעזריאלי.
נ נמש לנצח New member 14/8/05 #51 |חיבוק'| ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני נמש, בת 19, חיילת שבוזה ושמחה בו זמנית (אני לא סגורה על עצמי כ"כ..).. כחולה פה, אוהבת את שייגעצ כמו כולם.. תהני ותרגישי ב . וכל דבר שאת צריכה אני פה
|חיבוק'| ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני נמש, בת 19, חיילת שבוזה ושמחה בו זמנית (אני לא סגורה על עצמי כ"כ..).. כחולה פה, אוהבת את שייגעצ כמו כולם.. תהני ותרגישי ב . וכל דבר שאת צריכה אני פה