חחחחחחחח עידן (פרקש) נדפקת חחחחח
פ פרקשון New member 20/6/05 #50 כן אני זוכר אותו אבל הוא נעלם ויש חוק כזה (הרגע המצאתי) שאם הוא נעלם ואז חוזר הופך להיות העידון האחרון אז הוא עידן 3
כן אני זוכר אותו אבל הוא נעלם ויש חוק כזה (הרגע המצאתי) שאם הוא נעלם ואז חוזר הופך להיות העידון האחרון אז הוא עידן 3
R rock4ever המקורית New member 19/6/05 #23 ברוך הבאאאאאא אני רוצה לבוא לניצנים רוב הסיכויים שאני אבוא נירא כבר תהנה
פ פרקשון New member 19/6/05 #27 קובייייייייייייייייייייייי בשעה טובה באת לפורום כשאתה אומר כמה הופעות...תדייק! 5 לא? ברשותך אני מעלה תמונה שלי שלך ושל שיקו
קובייייייייייייייייייייייי בשעה טובה באת לפורום כשאתה אומר כמה הופעות...תדייק! 5 לא? ברשותך אני מעלה תמונה שלי שלך ושל שיקו
נ ניו יורק רפיח New member 20/6/05 #41 ברוכה הבא עדין../images/Emo70.gif אנחנו אוהבים אותך! חחחחחחחחח אני בן הכחלחל פה תהנה ואני בא לניצנים! ספר עליך ועל עברך עם שייגעצ...תודה
ברוכה הבא עדין../images/Emo70.gif אנחנו אוהבים אותך! חחחחחחחחח אני בן הכחלחל פה תהנה ואני בא לניצנים! ספר עליך ועל עברך עם שייגעצ...תודה
ק קוויקסילבר New member 20/6/05 #52 אוקיי :] שאאלום בן (= אממ אין לי כ"כ מה לספר =/ עברי עם שייגעצ? אז הייתי אצל ידידה שלי לפני המון זמן אולי שנה ומשהו והיא שמעה אותם ואני נדלקתי ומאז .. זה סיפור אהבה
אוקיי :] שאאלום בן (= אממ אין לי כ"כ מה לספר =/ עברי עם שייגעצ? אז הייתי אצל ידידה שלי לפני המון זמן אולי שנה ומשהו והיא שמעה אותם ואני נדלקתי ומאז .. זה סיפור אהבה