חדשהההההההה :)

kaRBDen

New member
חדשהההההההה :) ../images/Emo192.gif

קארן , בת חפר , 14 עוד מעטט ! אוהבת בעיקר את דול פונצ'ו ואנהיייי D: מקווה להשתלב! מסן: [email protected]

bar44446

New member
ברוך הבא תיכנסי..

גם אני הגעתי לפניי שבוע ככה.. עדיין חדשהה.. נעים להכיר קוראים לי בר בת 15 מחולון תראי.. את סתם פתחת הודעה חדשה.. היית צריכה לעשות הודעת שרשור.. זה פשוט מאוד וקל... במקום לרשום שליחת הודעה תפתחי את ההודעה האחרונה בשרשור ותלחצי שם הוספת תגובה.. מקווה שהבנתת ושתישתלבי מהר מאורר.. בריי
:]

bar44446

New member
האא כנסס

פשוט לי אמרו את זה ששלחתיפה הודעה ראשונה...

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני גבי
שתהיה לך השתלבות נעימה בפורום שלנו

bar44446

New member
אוף אני כל כך מבואסת אלוהים איזה באסה!!!!!!!!

לפני חודש ככה היה לי מבחן באלגברה+גיאומטריה.. הקיצור קיבלתי 38....לא יודעת מה קרה..באמת ידעתי את החומר.. ופשוט היה לי בלאק אאוט! לפני שבוע עשיתי מועד ב' למבחן הזה.. שהוא ממש ישפיע לי על התעודת בגרות.. ועכשיו קיבלתי את התשובה למשחן באימייל..שבו רשום שקיבלתי 62 אוף אני כל כך מאוכזבת מעצמי.. אחרי שסיימתי את מועד ב' הייתי בטוחה שאני הולכת לקבל מעל 90 והנה עכשיו אני 64 אני כל כך מאוכזת מעצמי.. אני כל כך טיפשה.. אני מאכזבת את עצמי ואת ההורים שלי מעל הכל שמוציאים עלי הרבה כסף על מורים פרטיים והכל.. והכל הולך לחראאא לעזאזל עם עצמי.. בי

crazy girl2007

New member
אמ כנסי../images/Emo13.gif

דבר ראשון ברוכה הבאה
,אני דנה. עכשיו,בקשר למה שאמרת,דבר ראשון אלגברה וגיאו' אלו מקצועות די קשים אבל זה ידוע שהם חשובים בעתיד.אם יש לך בלאק אאוט במבחן,תעזבי שנייה את העט,תחשבי על דברים שמרגיעים אותך(ים,אגם..מישהו מפורסם
או לא'דעת מה)אחרי שתירגעי תנסי לנסות להיזכר במה שלמדת,אני חושבת שנלחצת ובגלל זה לא זכרת. את לא צריכה להילחץ,אם את לא מצליחה תרגיל אחד,תעברי הלאה ובסוף תחזירי אל התרגיל שלא הצלחת בו,כי אם תיתקעי על אותו תרגיל חצי שעה,לא יהיה לך זמן לעשות את שאר התרגילים. בנוסף,לפני שאת הולכת לעשות מבחן,כדאי לך לאכול שוקולד(אני רצינית
)אומרים שזה טוב לריכוז.אני תמיד לוקחת מסטיק למבחנים
. קיצר-כשנלחצים לא זוכרים כ-ל-ו-ם!!. ואת לא טיפשה!!!נראה לך שכולם מעולים במקצועות האלה?.וחוצמזה הלימודים זה לא הכול בחיים,למרות שזה חלק חשוב כמובן
. סורי על החפירה,מקווה שהבנת משו ושעזרתי לך איכשהו....

LOLO RBD

New member
ברוכה הבאה

אני לורן עוד מעט 15 מרמלה תהניי מואההההההההההההה RBD

למעלה