חדשההההההה

חדשההההההה

אני פשוט בהלם..אני רק עכשיו שמתי לב שיש למל פורום ועוד עדכני אני אשמח להצטרף מקווה שנחמד פה אני רואה פה עדכונים ש...עזבו אני מתרגשת חחח איזה כיף חשבתי שכולם שכחו ...איזה כיף...

actimel

New member
איזה כייף לנו, חברת פורום חדשה

אנחנו מקבלים אותך בברכה
ועכשיו שיצא הדיסק החדש, כולנו מאוד מתרגשים ונשמח לראות את מלאני צומחת ועטה לכבוש את מצעדי הפזמונים בחו"ל. בארץ אני ממש לא חושבת שזה יצליח. ואין לי מושג למה...

לצערי הרב אני מרגישה כמוך בקשר לארץ

יש לי הרגשה שמה שקרה עם הדיסק הקודם של מלאני (Beautiful Intentions) יקרה גם עם הדיסק החדש (This Time). אני מאוד מקווה שאני טועה.

חג שמח...

זה רק אני או שגם אתם מרגישים שאכלתם פרה שלמה?. אני בקושי הזדהתי אז שלום אני אתי זה שאני חדשה ציינתי כבר אני מהצפון ואני אוהבת את מל (c) כמובן מאז שאני זוכרת את עצמי ממש כשהספייס הפציצו עם וואנבי..זה היה ב95 אם אני לא טועה הייתי אולי בת 13 עכשיו אני בת 20 למי ששואל.. בקשר למחלוקות פה על דיסקים להוריד או לקנות אז ברור לקנות יש לי את כולם הכל מקורי מהראשון של ספייס עד האחרון של מל אמממ... בעיקרון אני דיי חדשה בכל הקטע האינטרנטי שנים לא הייתי מחוברת והרבה דברים חדשים לי אני כבר חצי שנה בפורום עברי לידר (שמאוד כיף שם אני מקווה שיהיה גם פה..ואני חושבת שכבר קיבלו אותי יפה) אם שמתם לב אז אני גרופית של עברי לא שעבר לי ממל פשוט היא די נעלמה ולא היה לי אינטרנט להתעדכן.. אבל עכשיו יש ואני פה להתעדכן מזמינה אותכם לברק בפורום של עברי ..ואני הולכת להביא מלא משחקים נחמדים משם ...אז שיהיה לכולנו חג שמח ותודה למי שקרא את הכל..כן אני יודעת ...חפרתי..

עברי לידר... ../images/Emo99.gif איזה כישרון../images/Emo70.gif

את לא חפרת, זה בסדר. היה לי מאוד כיף לקרוא את מה שכתבת. גם אני מרגישה שאכלתי פרה שלמה. זה החג שאני הכי שונאת מכל החגים ואני לא נחשבת לחובבת חגים. יש פה אחלה אנשים. הפורום הזה זה כמו משפחה. אני לא אומרת לך את זה סתם... את מוזמנת להתעדכן בפורום בכל מה שקורא עם מלאני.

אני דווקא אוהבת

שמתי לב שמאוד משפחתי פה .. ואין כמו פסח...הרי בסוף כל פסח יש לי יומולדת...איזה פחד השנה מחליפה קידומת

אני זוכרת את זה.

אני בת 23 ואני זוכרת כשהייתי בת 20, אז כולם דיברו איתי על החלפת קידומת וכל זה, אבל מהר מאוד שמתי לב שלהיות בת 20 זה לא שונה מגיל 19... מה התאריך של היום הולדת שלך
את מזל שור אם אני לא טועה, נכון

אני מזל תאומים.

אגב עברי לידר, שמעת שעברי לידר מפיק לנינט את האלבום החדש שלה

לריטה יש קול אגדי.

אני הייתי 'מתה' שיום אחד ריטה תשיר שירים של מלאני. אני יודעת שזה נשמע קצת משוגע. אבל יש לי חלומות מוזרים זה בסדר...

למעלה