חדשההההה.. תקבלו אותי יפה?

Snoozy10

New member
חדשההההה.. תקבלו אותי יפה?

איך אני מבסוטה שיש פורום לסדרה הזאת.. ללא ספק 1 הסדרות הטובות. אני כמעט ולא רואה טלוויזיה אבל יודעת לזהות סדרה טובה חח והיתמכרתי .. ת'אמת? בעיקר בגלל דין.. מה הייתי עושה לו גרר.... ראיתי את כול העונה ה-1 בינתיים וכמעט את כול העונה ה-2 ( בדרכים לא כ"כ חוקיות..) ועכשיו אני מחכה לראות את השלישית.. מה אתם אומרים שווה לחכות? כי לדעתי למשל תחילת העונה ה-2 לא הייתה כ"כ טובה.. ואז זה השתפר.. מאוד! בכל מקרה אני ארבוץ פה הרבה, קבלו אותי יפה!

לוידעת

New member
באררוורר!!!../images/Emo3.gif

גם בארור שנקבל אותך יפה(
),וגם בארור ששוה לך לחכות למה העונה השלישית היא עונה מ-ע-ו-ל-ה!!!:) אני טל,ד"א.... נייס טו מיט!!!

Snoozy10

New member
אתם חמודייייים פה ../images/Emo9.gif

טוב לי קוראים אנה למען הרקוקד, לא, אני לא רוסיה חח סתם כי תמיד שואלים ומממ אני מתה על הסדרה. שמעו דין הזה פשוט מדהים אני ברננית בבחורים אבל דין הזה ררר ווי מה הייתי עושה לוווו טוב עכשיו אני חייבת לרוץ, יש פרק של על טבעי בהוט! וזה בידיוק פרק שפיספסתי

psycho girl297

New member
היי....

תגידי מאיפה את? כי הייתה לי פעם שכנה שהציגה את עצמה בדיוק ככה (קוראים לי אנה ואני לא רוסיה....)

darklighter

New member
ברוכה הבאה אנה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

שם יפה
עונה 3 שולטת

Snoozy10

New member
שאלה לי אליכן בנות!

אני אגב חיפאית ואני חייבת להגיד שהתחלתי לראות את העונה ה3 וצדקתם היא שווה ממש.. עכשיו יש לי איזה שאלה אליכם בנות ותגידו מה נראה לכן.. אתם חושבות שיותר בחורות אוהבות את הסדרה בגלל הגברברים הכה חתיכים שמשחקים שם או שגם בחורים חובבי על טבעי? לי למשל יש ידיד שמאוד אוהב את הסדרה אבל נראה לי זה יוצא דופן.. מה דעתכן?

redsnowhite

New member
תראי,../images/Emo23.gif

זה ברור שלרוב בנות יתחילו לצפות בסדרה בגלל הכוכבים החתיכים אבל לא מאמינה שנשארות רק בשבילם, הסדרה הזו באמת יפה ובשביל 2 בחורים חתיכים אף אחת לא תשב מול סדרה משעממת.. לגבי בנים, גם לפורום הזה יש כמה חברי פורום זכרים, יש אחד קבוע שאני יודעת עליו ויש כאלה שלעתים יוצא לראות אותם מבקרים פה נראה לי, או כאלה שבאים אפילו לפעם אחת.. וגם בכל מיני אתרי כתוביות(ששש
) יוצא לי לראות לרוב תגובות מבנים.. בכללי, זו סדרה שיותר מתאימה לאופי הגברי מאשר לנשי.. לדעתי הצופים הם יותר בנים מאשר בנות..
בסדרה הזו יש הרבה יותר מרק פרצופים יפים של ג'נסן וג'ארד
אין סיבה בעולם שלא יאהבו אותה לטעמי אם זה ז'אנר אהוב עליהם.

Batelg

New member
שאלה טובה...

דבר ראשון ברוכה הבאה! שני..האמת נראה לי שיש בנות התחילו לצפות בגלל הבנים אבל מצד שני ממשיכות לצפות בגלל הסידרה עצמה.. אני יודעת שלפחות לגבי עצמי אם הבנים היו אחים בני ארבעים עם כרס בירה הייתי רואה בכל זאת כי הסיפור הוא מעניין ואני אוהבת את סוג סידרה ובנוסף זו סידרה שאני רואה ביחד עם אחים שלי והם בטוח לא רואים אותה בגלל החיוך המדהים של ג'נסן...

לדעתי .....

יש יותר בנות מבנים, כמו שאמרת, שיש בנות שהתחילו לצפות בסדרה בגלל הבנים ואז התחילו לראות את הסדרה עצמה ....

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת מה איתך

אני אוהבת את הסדרה בגלל בלה *שורק בתמימות*

למעלה