חדשהה :]

חדשהה :]

לא בטוחה אם כבר כתבתי פה הודעה.. אבל אי קוראת פה מספיק זמן אז החלטתי להצטרף D: הותקפתי נוסטלגיה כשראיתי קליפ של קטנטנות אז החלטתי לחזור למקורות. נועה, בת 15 מאיזור המרכז. ממ התחלתי לראות קטנטנות מאמצע העונה ה-3. אני שמחה לראות שיש אנשים בפורום ושהפורום פעיל למרות שכבר מזמן נגמרה הסדרה. מממ רק שתדעו, אני אוהבת קטנטנות [משמע לא קטנטנות 2006 אלא רק הישן, לא פינת אור, לא פלורסיינטה וכל השאר.. לפי דעתי הכל העתקה על בסיס קטנטנות]. עוד דברים לא קשורים: *אם למישו יש דיסקים או חומר על קטנטנות, והוא מעוניין, אשמח לקנות. *ראיתי שכתבתם להחזיר את פינת אור לשידור, אז מה דעתכם להחזיר את קטנטנות לשידור מהעונה ה-1? *ואם לא, מישו יודע איך אפשר [אם אפשר] לקנות פרקים של העונות של קטנטנות [לא מהאינטרנט]? קצת חפרתי אבל לא נורא;]
נועה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

משום מה הכינוי שלך מוכר לי..... בקשר להחזרת קטנטנות.... נעשו כבר המוןןןןןןןןןןןןן נסיונות לעשות את זה וכולם נכשלו. לערוץ הילדים כבר אין קלטות. אם את רוצה לקנות קלטות באופן פרטי (אני מתארת לעצמי שזה לא יהיה זול) את יכולה לפנות למשרדים של יאיר דורי (אני חושבת שיש לו משרדים בארץ) ואם הוא לא יכול למכור אז תנסי ליצור קשר עם המשרדים של כריס מורנה בארגנטינה... אבל בדרך כלל לא קונים את זה פרטי אלא רק לטלויזיה אז אני לא יודעת אם בכלל תוכלי לקנות... בכל מקרה תנסי אין לך מה להפסיד.. בהצלחה

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם לי הכינוי שלך מוכר
טוב אממ שחר ענתה לך כבר על הכל..חח..אז שתהיה השתלבות נעימה

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifלא יודעת למה יצא לי שחרXD

כי אני יודעת שקוראים לך שחף
משהו אצלי לא בסדר..סורי

ברוכה הבאה:]

בקשר לזה: *אם למישו יש דיסקים או חומר על קטנטנות, והוא מעוניין, אשמח לקנות. כמעט כל שבוע יש פה מישהו שכותב שהוא מעוניין למכור חפצים וכאלה ואף אחד לא רוצה לקנות. את יכולה לנסות לחפש פה בעמודים אולי תמצאי. ואם לא אני בטוחה שבקרוב יכתבו עוד אנשים

לולו XD

New member
ברוכית הבאית !! ../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

היי.. אני הילה בת 13 מהמרכז.. בת כמה את ? וכולם כבר ענו לך על כל השאלות.. \= רציתי גם לענות לך.. טוב לא משנה .. יו איזה חופרת אני.. חחח... אם תצתרכי עזרה אני פה.. [[=
3>> הילה.. [[=

היייי ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לפורוםםםםםםםםם בקשר לקנות דברים - דברי איתי... שלחתי לך מסר. ברוכה הבאה

למעלה