חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

Broken Apart

New member
חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

שם: גיל: גר/ה ב-: אלבום אהוב של אביב גפן: אלבום אהוב לא של אביב גפן: סרט אהוב: מעשן/לא מעשן: אוכל אהוב: שתיה: מה עושה בחיים?: אם הייתי חיה הייתי: תמונה: אני מתחילה שם: מיטל גיל:18 גר/ה ב-:אילת אלבום אהוב של אביב גפן: עם הזמן אלבום אהוב לא של אביב גפן: החדש של גוון סתפני סרט אהוב: 50 דייטים ראשנים מעשן/לא מעשן: מעשנת אוכל אהוב: שניצל של אמא שתיה: אייס קפה בארומה מה עושה בחיים?: לימודים ומועדונים. אם הייתי חיה הייתי: חתולה תמונה:בצד

CryForTheMoon

New member
יאלללה הכרות.

שם: אביב. גיל: 17 וחצי. גר/ה ב-: גבעת ברנר.. אלבום אהוב של אביב גפן: - אלבום אהוב לא של אביב גפן: - סרט אהוב: הבועה אולי? מעשן/לא מעשן: מעשנת. אוכל אהוב: פסטות\שרימפס. שתיה: קפה. מה עושה בחיים?: לומדת בעיקר. אם הייתי חיה הייתי: הייתי רוצה להיות ציפור. תמונה:

נתוש ז

New member
לא רוצה לשמוע על גבעת ברנר לעולם

למה? למה? למה
ואני חשבתי שלא אשמע את השם הזה יותר =\ ושכחת להגיד מי את מבין השתים שבתמונה.

נתוש ז

New member
חתימה מגניבה.

אממ...זה סיפור ארוך, מייגע, ומשעמם. ולי אין זמן לספר אותו ואת בטח לא רוצה לשמוע אותו =)

יש לך מדוזה יא כלבה../images/Emo99.gif

וזה עוד מתאים לך! נדירים האנשים שזה מתאים להם...אה וגם נראה לי ראיתי אותך באיזה 7000 הופעות...

alwayschen

New member
ברוכה הבאה :)

שם: חן. גרה ב: תל מונד. אלבום אהוב של אביב גפן: כולם. אלבום אהוב לא של אביב גפן: האלבומים של עברי לידר. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. מעשן/לא מעשן: לא. אוכל אהוב: השניצל של אמא :) שתיה: אייס קפה, בהחלט. אם הייתי חיה הייתי: אין לי מושג ולא מאמינה בגלגולים.

shmuelr

New member
פאקק פתאום לא חשוך פה...../images/Emo13.gifאיזה

פנסים.. הכל בהומור. אהבתי.

למעלה