חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

Inbarush91

New member
ממממ

שם:ענבר גיל:16 עוד מעט גר/ה ב-:ת"א אלבום אהוב של אביב גפן:עכשיו מעונן אלבום אהוב לא של אביב גפן:The Wall סרט אהוב:וואו..יש מלא מעשן/לא מעשן:נופ... אוכל אהוב:שוקולד שתיה:קפה אם הייתי חיה הייתי:אממ..נשר(?!) תמונה:לא שלי...אבל אני חולה על התמונה הזאת

את גם פה?

חחחח מסכנה...גם בפורום אילת היא ניסתה לעשות סקר הכרות וכל ה80 תגובות היו רק על החזה שלה. שם: ניקו גיל: 21 גר/ה ב-: אילת =/ אלבום אהוב של אביב גפן: שומקום אלבום אהוב לא של אביב גפן: הממ...אי אפשר לבחור אחד. אני מרשה לעצמי לשנות את השאלה ללהקה אהובה. להקה אהובה: Porcupine Tree סרט אהוב: Se7en מעשן/לא מעשן: הפסקתי אוכל אהוב: אוכל מקסיקני שתיה: חריפה - ג'ק דניאלס. לא חריפה-דיאט קולה מה עושה בחיים?: כרגע? עובד, חוסך ללימודים בקמרה אובסקורה. אם הייתי חיה הייתי: תנין תמונה:

yellow cheese

New member
היא לא כזו מסכנה.

אם היא לא הייתה רוצה שיתמקדו לה בחזה היא לא הייתה מצטלמת ככה ובטח שבטח שלא מעלה את זה לפורומים. סמוך עליי, אני מכירה בנות

כן, יש בזה משהו

בפורום אילת היא גם הוסיפה תמונת קלוז אפ רק של המחשוף שלה, אפילו בלי פנים.

היי תראו גם לי יש ציצים...

שם: ליאור גיל:18 גר/ה ב-:ירושלים אלבום אהוב של אביב גפן:המכתב,ממנטו מורי אלבום אהוב לא של אביב גפן: אין להקה אהובה: פינק פלויד,נרוונה סרט אהוב: שליחות קטלנית 1 מעשן/לא מעשן: הפסקתי אוכל אהוב: ארגנטינאי ואיטלקי שתיה: חריפה - וודקה:פינלנדיה בירה:טובורג אדום לא חריפה-סודה מה עושה בחיים?: כרגע? רוקדת אם הייתי חיה הייתי: חתולה לבנה פרוותית תמונה: סתם אין לי ציצים

ליאורנר

New member
שליחות קטלנית 2 הרבה יותר יפה...

שלא לדבר ששוורצנגר הרבה יותר חתיך ושרירי שם

כשאני חושבת על זה

בפעם הראשונה שראיתי את שליחות קטלנית 2 בכיתי בסוף. ואני אפעם לא בוכה בסרטים אפילו לא ברשימת שינדלר

ליאורנר

New member
כי היה קטע עצוב בסוף....

ששוורצנגר אמר לילד 'עכשיו אני מבין למה בני האדם בוכים' ואז הלך לעולמו... סרט חזק ביותר וסרט האקשן הכי טוב שיצא עד היום בקולנוע הרישמי והלא רישמי

shmuelr

New member
מסכים. גם אני כמעט בכיתי בקטע

הזה.. תמיד הייתי חותך בצפייה לפני הקטע הזה בשביל לא להתבאס.

עדן גפן

New member
אוקיי..=]../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:15.5 גר/ה ב-:ישוב ליד נתיבות אלבום אהוב של אביב גפן:כולם! אבל אממ.. ממש כרגע?.. אממ.. נגיד ש.. אממ.. "שומקום". אלבום אהוב לא של אביב גפן:אממ.. של נינט-יחפה.. דיסק מקסים.. אבל יותר מזה- ג'ון לנון-אימג'ין.. דיסק מדהים. וגם וורנינג של גרין דיי.. סרט אהוב:"פרל הארבור", "הר ברוקבק".. מעשן/לא מעשן:לא אוכל אהוב:אורז, שניצל ופריקסה שתיה: קולה דיאט לימון
|סגידה
| מה עושה בחיים?: נושמת אם הייתי חיה הייתי: כנרית
[נו הציפור הזאת ששרה..] או עוף החול [?!] מהארי פוטר.. תמונה:

עדן גפן

New member
סתם רציתי להראות ../images/Emo190.gif|פיס|

לחברה שלי את זה... היא חשבה שפיס זה הסמל הזה של אחד מהחברות של המכוניות מה שזה לא יהיה.. אז הצטלמתי איתו!. אוף, מה הבעיה?. זה מזכיר לי את הפעמים הקודומות שלי פה. [חוויה לא נעימה, אבל חשוב לתת צ'אנסים]. אוחחח מה אני מסבירה בכלל=\

למעלה