חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

עדן גפן

New member
המחשב מת וחזר לתחיה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

=] חובה על כל אחד לחוות חצי שנה בלי מחשב. זה מדהים
.

עדן גפן

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif|פיס|

האמת שזה לא היה סבל.. באמת שנהנהתי לשמוע מוזיקה בדיסקמן ישן וטוב, להיות עם חברות בחוץ רוב היום.. אוח.. מחשב זה התמכרות מזעזעת

Simple Sam

New member
גם חצי שנה בלי פלאפון!:)

הייתי בלי פלאפון שבועיים,וזה אחד הדברים הטובים. אני שוקלת להעיף אותו ברצינות

במבי 14

New member
כולנו חיים במובן מסוים

תלוי למה אתם קוראים חיים... שם: עדי גיל: 15 גר/ה ב-: חיפה אלבום אהוב של אביב גפן: חלולים אלבום אהוב לא של אביב גפן: כרגע - מנועים קדימה של אלג'יר סרט אהוב: פורסט גאמפ מעשן/לא מעשן: ממ אוכל אהוב: אוריאו
שתיה: שוקו מה עושה בחיים?: חיים אם הייתי חיה הייתי: חתול תמונה:

../images/Emo152.gif

שם: ארינה גיל: 18 גרה ב: אילת אלבום אהוב של אביב גפן: שומקום אלבום אהוב לא של אביב גפן: זה נושא נרחב מדי
סרט אהוב: שיער, רקוויאם לחלום לא מעשנת! אוכל אהוב: פיצה, פסטות, מוקרמים למיניהם
שתייה: תפוזים סחוט בחיים: תלמידת י"ב [רק עוד 5 חודשים שיגמר כבררררר]... מקפלת בקסטרו [איכ] ו.. נהנית מדברים הרבה יותר חשובים תמונה בקישור כי היא גדולה מדי...

shmuelr

New member
אוי ואבוי בנאדם. אני בחיים לא אומר

"אמאלה איזו יפיופה". דפקת לי את התדמית.

היייייי

שם: עליסה גיל: 18 גר/ה ב-: נס ציונה אלבום אהוב של אביב גפן: שלוש, שומקום, חלולים אלבום אהוב לא של אביב גפן: IN THE COURT OF CRIMSON KING, THE WALL, KID A, IN ABSENTIA סרט אהוב: אחי איפה האוטו שלי, יורו טריפ, קולד מאונטן, לרכב על הקליע, הפסנתרן ודיסנייייי ויש עוד כמה. מעשן/לא מעשן: וי אוכל אהוב: פשטידת ברוקולי שתיה: בשבילי וודקה רדבול. בעיקרון אני שותה רק מים ופטל ובפאבים וודקה רדבול או בירה או שוטים שדוחפים לי מה עושה בחיים?: י"ב... ואני כותבת שירים ואוהבת לצלם ואני גם מציירת.http://stage.co.il/Authors/ShaharSade אם הייתי חיה הייתי: בת ים תמונה:

InfectedM

New member
ברוכה הבאה.

מעניין אותי לדעת למה יש בחורות שבוחרות להציג את עצמן בפעם הראשונה בפני אנשים בצורה כזו. גם אני הייתי מתגאה בחזה כזה לו היה לי(ואם היה לי חזה בכלל. זה קצת קשה למין השני), אבל כשאת שמה את החזה שלך בתפקיד של כרטיס ביקור, אל תתפלאי אם זה כל מה שאנשים יזכרו עלייך בעתיד(לטוב ולרע). אני בטוח שיש לך גם דברים אחרים להציע, כמו אישיות. נשמח להכיר אותך :)

למעלה