חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

התעוט

New member
אני

יוסי 20 וחצי, טבריה. לילות לבנים, שומקום.אוהב את האוסף של אתניx, ואת הדיסקים של דניאל סלומון סרט אהוב, אביב חח.

טוב נו נזרום..

שם: יפית גיל: זקיינה גר/ה ב-: בת ים אלבום אהוב של אביב גפן: אור הירח, עכשיו מעונן, והשלישי אלבום אהוב לא של אביב גפן: זמנים מוזרים-המכשפות, פחת מוות-היהודים סרט אהוב:גרין מייל, אבודות והוזות, בילי מדיסון מעשן/לא מעשן: מעשנת אוכל אהוב: אגאדיר|סדגש שתיה: קולה מה עושה בחיים? י"ב : אם הייתי חיה הייתי: חתול תמונה:

Inbarush91

New member
אבודות והוזות

כ"כ

tiger fist

New member
או מאי גוד

אביב, אני מתחיל לאהוב את הפורום הזה!! עכשיו אני מבין על מה התבכיין המשורר בשיר "לאן את הולכת", בפסקה : "שוב לא אגע לך בשדיים." העלית לי את הלחץ דם, מטורפת.

סוגשל חדשה ../images/Emo26.gif

שם: נופר גיל: 17 גר/ה ב-: אריאל אלבום אהוב של אביב גפן: השלישי אלבום אהוב לא של אביב גפן: אריק ברמן - הראשון סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו מעשן/לא מעשן:
אוכל אהוב:איטלקי בעיקר שתיה: מים/ענבים
מה עושה בחיים?: תלמידה. אם הייתי חיה הייתי: משהו שחי בים תמונה: הימנית. [והפחות יפה..
]

Forever NemeSh

New member
סופ העולם... ../images/Emo222.gif

שם: טל גיל: 20 גר/ה ב-: ראשון לציון אלבום אהוב של אביב גפן: אביב גפן 3, חלולים אלבום אהוב לא של אביב גפן: פורקיופיין טרי, אלג'יר, כנסייה... יש לי יותר מידי
סרט אהוב: נוטינג היל, שודדי הקאריביים מעשן/לא מעשן: הפסקתי
אוכל אהוב: פסטה וסלט שתיה: שוקו מה עושה בחיים?: משתחררת עוד 55 יום? אם הייתי חיה הייתי: נמר אולי.. תמונה: שם בצד...

AVS1987

New member
נו מילא

שם: אבי גיל:19 גר/ה ב-: ראשון לציון אלבום אהוב של אביב גפן: לילות לבנים האלבום הכי טוב אי פעם אלבום אהוב לא של אביב גפן: גאולה האלבום השני הכי טוב אי פעם סרט אהוב: משחקי פיתוי מעשן/לא מעשן: לא אוכל אהוב: לאפה של טוני
שתיה: ג'וני אדום אבל זה יקר מה עושה בחיים?: סטודנט ביד' אם הייתי חיה הייתי: כולנו חיות באיזשהו מקום תמונה : כל התמונות החדשות שלי גדולות לצערי , תאלצו להסתפק בתמונה ממש ישנה עם שיער קצר

hagzi

New member
למי שפיספס גם אני חדשה../images/Emo29.gif

אבל אני קוראת פה בסתר כבר כמה חודשים טובים... אז ככה שאני מכירה את מהלך העניינים שם: הגר גיל: 16 גר/ה ב-: תל אביב אלבום אהוב של אביב גפן: לא יודעת להחליט אלבום אהוב לא של אביב גפן: לא יודעת להחליט סרט אהוב: שיער, מולין רוז', פורסט גאמפ... אוף נו לא יודעת להחליט מעשן/לא מעשן: לא מעשנת אוכל אהוב: אין ספיציפי שתיה: מים\ מיץ תפוזים מה עושה בחיים?: תלמידה אם הייתי חיה הייתי: ציפור\ דולפין תמונה: טוב נו...

למעלה