שם: יפית גיל: זקיינה גר/ה ב-: בת ים אלבום אהוב של אביב גפן: אור הירח, עכשיו מעונן, והשלישי אלבום אהוב לא של אביב גפן: זמנים מוזרים-המכשפות, פחת מוות-היהודים סרט אהוב:גרין מייל, אבודות והוזות, בילי מדיסון מעשן/לא מעשן: מעשנת אוכל אהוב: אגאדיר|סדגש שתיה: קולה מה עושה בחיים? י"ב : אם הייתי חיה הייתי: חתול תמונה:
אביב, אני מתחיל לאהוב את הפורום הזה!! עכשיו אני מבין על מה התבכיין המשורר בשיר "לאן את הולכת", בפסקה : "שוב לא אגע לך בשדיים." העלית לי את הלחץ דם, מטורפת.
שם: טל גיל: 20 גר/ה ב-: ראשון לציון אלבום אהוב של אביב גפן: אביב גפן 3, חלולים אלבום אהוב לא של אביב גפן: פורקיופיין טרי, אלג'יר, כנסייה... יש לי יותר מידי
סרט אהוב: נוטינג היל, שודדי הקאריביים מעשן/לא מעשן: הפסקתי
אוכל אהוב: פסטה וסלט שתיה: שוקו מה עושה בחיים?: משתחררת עוד 55 יום? אם הייתי חיה הייתי: נמר אולי.. תמונה: שם בצד...
שם: אבי גיל:19 גר/ה ב-: ראשון לציון אלבום אהוב של אביב גפן: לילות לבנים האלבום הכי טוב אי פעם אלבום אהוב לא של אביב גפן: גאולה האלבום השני הכי טוב אי פעם סרט אהוב: משחקי פיתוי מעשן/לא מעשן: לא אוכל אהוב: לאפה של טוני
שתיה: ג'וני אדום אבל זה יקר מה עושה בחיים?: סטודנט ביד' אם הייתי חיה הייתי: כולנו חיות באיזשהו מקום תמונה : כל התמונות החדשות שלי גדולות לצערי , תאלצו להסתפק בתמונה ממש ישנה עם שיער קצר
אבל אני קוראת פה בסתר כבר כמה חודשים טובים... אז ככה שאני מכירה את מהלך העניינים שם: הגר גיל: 16 גר/ה ב-: תל אביב אלבום אהוב של אביב גפן: לא יודעת להחליט אלבום אהוב לא של אביב גפן: לא יודעת להחליט סרט אהוב: שיער, מולין רוז', פורסט גאמפ... אוף נו לא יודעת להחליט מעשן/לא מעשן: לא מעשנת אוכל אהוב: אין ספיציפי שתיה: מים\ מיץ תפוזים מה עושה בחיים?: תלמידה אם הייתי חיה הייתי: ציפור\ דולפין תמונה: טוב נו...