שם: אריאלה גיל: 16.3 גר/ה ב-: חור בצפון אלבום אהוב של אביב גפן: עכשיו מעונן/ממנטו מורי אלבום אהוב לא של אביב גפן: orphaned land - mabool סרט אהוב: תחת שמש טוסקנה מעשן/לא מעשן: לא סגורה על זה? חח אוכל אהוב: קציצות של אמא שתיה: מים/ארסי קולה מה עושה בחיים?: תלמידה אם הייתי חיה הייתי: צ'ינצ'ילה תמונה: איין, אחרי פירמוט. בקרוב
שם:הדר גיל:15.7 גר/ה ב-:קרית חיים אלבום אהוב של אביב גפן:קשה אמ 3,שומקום,עכשיו מעונן.. אלבום אהוב לא של אביב גפן:על המשמרת-פורטיסחרוף [סתם עלה לי בראש עכשיו] סרט אהוב:לא חובבת סרטים במיוחד. מעשן/לא מעשן:הפסקתי.
אוכל אהוב:כל דבר שיש בו בצק או תפו"א. שתיה:מים. מה עושה בחיים?:תלמידה אם הייתי חיה הייתי:פרה או משו. תמונה:
שם:חן גיל:21 גר/ה ב-:בית אלבום אהוב של אביב גפן:שומקום אלבום אהוב לא של אביב גפן:יש הרבה, כרגע מועדף, חלומות למבוגרים-ארכדי דוכין. סרט אהוב: הכל אודות אמא. מעשן/לא מעשן: מעשנת אוכל אהוב: שוקולד שתיה: מיץ ענבים מה עושה בחיים?: חיילת ועורכת וידאו .אם הייתי חיה הייתי: צפרדע או אילנית. תמונה: חעחעחע
שם: ישראל גיל:27 מאוד וחצי גר/ה ב-: בונקר תת קרקעי, חדרה אלבום אהוב של אביב גפן: שומקום אלבום אהוב לא של אביב גפן:דנה ברגר- עד הקצה סרט אהוב: שליחות קטלנית 2- ניצחי מעשן/לא מעשן:לא, אוכל אהוב: סלט עוף של ארומה, או ארוחת בוקר שלהם שתיה:דיאט קולה מי עדן מה עושה בחיים?: מוכר בדוכן מתנות אם הייתי חיה הייתי: תמונה:לא שלי,,
עשית לי טוב על הלב שם: חופ גיל: 17 וחצי גר/ה ב-: פתח תקווה אלבום אהוב של אביב גפן: המכתב/אור הירח אלבום אהוב לא של אביב גפן: אלג'יר - מנועים קדימה סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו מעשן/לא מעשן: חס וחלילה אוכל אהוב: אוכל שתיה: חריפה - סמירנוף , בריזר, וודקה&רדבול, וודקה&אקס אל. לא חריפה - מים!
מה עושה בחיים?: לומדת אם הייתי חיה הייתי: סוס ים תמונה: השמאלית =/
אני לא יודעת אם את עושה את זה בצחוק אבל התמונה הנוכחית והחתימה של ה"סקס סקס סקס סקס" ממש לא מחמיא לך ואת נראית כמו זונה. ובאמת שלא בקטע של להעליב. חבל.
שם:שירן גיל:18 גר/ה ב-:קרית אתא אלבום אהוב של אביב גפן:חלולים אביב 3 אלבום אהוב לא של אביב גפן: סרט אהוב:נערה בהפרעה מעשן/לא מעשן:כן אוכל אהוב:פסטה שתיה:קולה מה עושה בחיים?:שירות לאומי(מורה) אם הייתי חיה הייתי:אנערף תמונה
שם: גילי. גיל: 19 ו... בלע. גר/ה ב-: צפון. אלבום אהוב של אביב גפן: חלולים, לילות לבנים, יומן מסע. אלבום אהוב לא של אביב גפן: הראשון של אביתר בנאי. מתוק-שחור של שילה. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. מעשן/לא מעשן: כ. אוכל אהוב: אנערף. שתיה: דיאט קולה. מה עושה בחיים?: חיילת. אם הייתי חיה הייתי: כבשה. תמונה: נה..
שם: מתן גיל:17 גר/ה ב-:אור יהודה אלבום אהוב של אביב גפן:מומנטו מורי אלבום אהוב לא של אביב גפן:רבות הדרכים/ דניאל סלומון סרט אהוב: שר הטבעות שיבת המלך מעשן/לא מעשן: לא מעשן אוכל אהוב: איטלקי שתיה: ספרייט מה עושה בחיים?: תלמיד אם הייתי חיה הייתי: נמר
שם:גבי גיל:בקרוב 18 גר/ה ב-:אשקלון אלבום אהוב של אביב גפן:ממנטו מורי אלבום אהוב לא של אביב גפן:"יחפה" של נינט סרט אהוב:לא רק בלונדינית מעשן/לא מעשן:מעשן אוכל אהוב:פיצה שתיה:מנגו
מה עושה בחיים?:לומד אם הייתי חיה הייתי:צב תמונה:לא צריך
שם: דרור גיל: 19 וחצי גר/ה ב-: אשקלון אלבום אהוב של אביב גפן: חלולים אלבום אהוב לא של אביב גפן: גג - הג'ירפות סרט אהוב: אפקט הפרפר? מעשן/לא מעשן: מעשן אוכל אהוב: בורקס שתיה: נקטר אפרסק מה עושה בחיים?: צבא אם הייתי חיה הייתי: שועל..? תמונה: .........