חדשהפה...רוצה להכיר אותכם

היי, גם אני חדשה כאן. ונחשו מה?

אפילו לא רואים לי את הציצים. :] שם: סיגל גיל: 17+ גר/ה ב-: אתם לא באמת רוצים לדעת. אלבום אהוב של אביב גפן: עכשיו מעונן אלבום אהוב לא של אביב גפן: (Metallica (the black album סרט אהוב: האלמנט החמישי, טרויה, אפקט הפרפר, ועוד בערך מיליון שלא עולים לי כרגע לראש. מעשן/לא מעשן: לא מעשנת. אוכל אהוב: שאלה מורכבת מדי. אני אוכלת-כל. שתיה: נס קפה. מה עושה בחיים?: כיף. אם הייתי חיה הייתי: חתולה. תמונה: בקישור פה למטה.

שלילילי כי לא קיבלתי יחס קודם :(

שם: הדר גיל: 15 גר/ה ב-: בירושלים והסביבה אלבום אהוב של אביב גפן: עם הזמן אלבום אהוב לא של אביב גפן: \: מממ להקה אהובה: סנרגיה סרט אהוב: השמועה אומרת ש.. מעשן/לא מעשן: חס וחלילה אוכל אהוב: סלט יווני שתיה: חריפה - רדבול וודקה ?פעם אחת, לא טעים . מה עושה בחיים?: לומדת, בתנועת נוער :D . אם הייתי חיה הייתי: אריה תמונה: בצד :]

yellow cheese

New member
אני

שם: שירלי גיל: 21 גר/ה ב-: בארשבע אלבום אהוב של אביב גפן: ח ל ו ל ים אלבום אהוב לא של אביב גפן: יחפה של נינה סרט אהוב: "החופשה" , "שלוש אמהות", "מישהו לרוץ איתו" מעשן/לא מעשן:
אוכל אהוב:
שתיה: קולה/ מים מה עושה בחיים?: חיילת, משתחררת עוד חודשיים אם הייתי חיה הייתי: פרפר תמונה:

שחוררר

New member
חופשי

שם: איתן גיל: 16 גר/ה ב-: קרית אונו אלבום אהוב של אביב גפן: זה רק אור הירח, השלישי. אלבום אהוב לא של אביב גפן: אודיאוסלייב-הראשון, אלטר ברידג'-הראשון, קולד פליי- פרשוטס והיהודים-פחד מוות. סרט אהוב: החיים של דייויד גייל. מעשן/לא מעשן: מעשן. אוכל אהוב: הכל. שתיה: חריפה. מה עושה בחיים?: תלמיד. אם הייתי חיה הייתי: תמונה: אני זה זה עם הצעיף. :p

למעלה