חדשה אבל מדליקה היי מה המצב?
° °•°»Baroo§h°•°» New member 24/10/04 #6 סיוון../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קודם כל חח איך כותבים את השם שלך סיוון או סיון?? אני פשוט רגילה ל-סיוון חח אבל תכתבי איך את כותבת ודבר שני..נראה לי שיש את התמונה הזו ששמת בלי כתובות לחפש לך , ובאמת לא היה היום התמונה היומית, נכון
סיוון../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קודם כל חח איך כותבים את השם שלך סיוון או סיון?? אני פשוט רגילה ל-סיוון חח אבל תכתבי איך את כותבת ודבר שני..נראה לי שיש את התמונה הזו ששמת בלי כתובות לחפש לך , ובאמת לא היה היום התמונה היומית, נכון
ח חולת בנחה New member 24/10/04 #8 סיון- ו' אחת...טנקסס על השאלה../images/Emo70.gif כי כולם כותבים עם שתי ו' ואני רגילה רק עם אחת. לא, לא שמתי את התמונה הזאת בלי כתובת...לצערי יש לי רק עם כתובת.. ולא היה היום התמונה היומית כי אני לא מרגישה טוב ולא היה לי כוח ממש..סורי... מחר יהיה התמונה היומית מבטיחהה
סיון- ו' אחת...טנקסס על השאלה../images/Emo70.gif כי כולם כותבים עם שתי ו' ואני רגילה רק עם אחת. לא, לא שמתי את התמונה הזאת בלי כתובת...לצערי יש לי רק עם כתובת.. ולא היה היום התמונה היומית כי אני לא מרגישה טוב ולא היה לי כוח ממש..סורי... מחר יהיה התמונה היומית מבטיחהה
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 24/10/04 #10 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חחח סיון שכותבים רק עם ו' אחת אנחנו אומרים את זה סאיון חחחחחחח זה מזה מצחיק אותי בכולופן
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חחח סיון שכותבים רק עם ו' אחת אנחנו אומרים את זה סאיון חחחחחחח זה מזה מצחיק אותי בכולופן
ח חולת בנחה New member 24/10/04 #11 אז תמשיכי לצחוק. זה טוב לבריאות.. מה את רוצה שאני אגיד לך אותי זה לא מצחיק..מצחיק אותך יופי תצחקקייי כאילוו למה שזה יעניין אותי שאותך זה מצחיק טוב...זה היה מוזרר...
אז תמשיכי לצחוק. זה טוב לבריאות.. מה את רוצה שאני אגיד לך אותי זה לא מצחיק..מצחיק אותך יופי תצחקקייי כאילוו למה שזה יעניין אותי שאותך זה מצחיק טוב...זה היה מוזרר...
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 24/10/04 #12 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif פאק מה לקחת? רילקס
ג גלושש New member 24/10/04 #13 ../images/Emo23.gifמה זה סאיון ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif
../images/Emo23.gifמה זה סאיון ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 24/10/04 #14 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif זה יענו הס' בקמץ ואז הי' וה-ו' זה כמו O יוצא סאיון. קיצור כשמתקשים זה לא מצחיק
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif זה יענו הס' בקמץ ואז הי' וה-ו' זה כמו O יוצא סאיון. קיצור כשמתקשים זה לא מצחיק
מ מחורפנת על קמי New member 24/10/04 #15 כמו ציון.... סבתא שלי אומרת סאיון.. מה לעשות שהיא לא יכולה לבטא צ
מ מאוהבת בפליפה המושלם New member 24/10/04 #16 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אוי נו מה קשה ככה: Sayon יותר ברור?
° °•°»Baroo§h°•°» New member 25/10/04 #21 אוקיי אבל סיוון ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif חח את מסכימה לי לקרוא לך סיוון נכון ובקשר לתמונה שהעלת אז התכוונתי שנראה לי שראיתי אותה בלי כתובות, אם לחפש לך..חח ובקשר לתמונה היומית-סבבה
אוקיי אבל סיוון ../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif חח את מסכימה לי לקרוא לך סיוון נכון ובקשר לתמונה שהעלת אז התכוונתי שנראה לי שראיתי אותה בלי כתובות, אם לחפש לך..חח ובקשר לתמונה היומית-סבבה
ח חולת בנחה New member 25/10/04 #22 כולם קוראים לי סיון עם שני ו' ואני רגילה. אין לי בעיה שתקראי לי ככה, אני כותבת בשני הדרכים...אבל יותר עם ו' אחת...
כולם קוראים לי סיון עם שני ו' ואני רגילה. אין לי בעיה שתקראי לי ככה, אני כותבת בשני הדרכים...אבל יותר עם ו' אחת...
ס סוודר בסדר New member 24/10/04 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה,מאמי קוראים לי שיר תהני בפורום