חדשה.. אולי.

paperdoll16

New member
חדשה.. אולי.../images/Emo54.gif

קצת קשה לי לכתוב פה.. תמיד הייתה בי ההרגשה הזאת שאולי אני א-מינית אבל תמיד התכחשתי לזה. בטעות נתקלתי בפורום הזה והייתי רוצה להתייעץ. (אני יודעת שלא תוכלו להגיד לי בוודאות מה אני כי בכל זאת- זה עניין של חוויה אישית, אבל אני מבולבלת ורוצה לשמוע דעה של אנשים אחרים. כאלה שאולי יכולים להבין אותי). אז זה הסיפור שלי.. אני בת 18 (בעוד חודשיים). עד היום היו לי הרבה קשרים עם בני המין השני וגם עם בנות המין שלי.. ברוב הקשרים האלו היה גם חלק מיני. אין ספק שאני נמשכת לבנות יותר מאשר לבנים אבל בכל זאת.. גם המשיכה שלי לבנות לא מרגישה לי כמו משיכה אמיתית. אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה, לא יודעת איך לבטא את זה במילים. אני כן מרגישה משיכה כלשהי אבל כשזה מגיע ללממש את זה- בדרך כלל אני לא ממש רוצה. וכמעט אף פעם לא מגיעה לאורגזמה. היחידה שהגעתי איתה לאורגזמה ובאמת נמשכתי אלייה הייתה האקסית שלי (ואני כמעט בטוחה שזה היה בגלל האהבה שלי אלייה ולא בגלל משיכה מינית אמיתית). מה אתם חושבים? (ושוב אני מזכירה שאני יודעת שזה עניין של חוויה אישית אבל בכל זאת.. לפי מה שסיפרתי, מה נראה לכם?)

סקאלה של מיניות

אם הגעת לאורגזמה עם האקסית שלך ונהנת לשכב איתה מתוך אהבה אולי יש לך פשוט דחף מיני נמוך או רתיעה מהנושא אבל את עדיין מינית. או, שתחליטי שמין לא מעניין אותך למרות המשיכה שאת מרגישה לנשים ותגדירי את עצמך כאמינית. זה גם עניין של בחירה לדעתי. בכל מקרה בהצלחה!

p019

New member
ברוכה הבאה.

כמו שאמרת, הדברים לא מוחלטים. אם הייתי צריכה להגדיר אותך - כנראה הייתי אומרת שאת א-מינית אם דרגה גבוהה בסכלה של "משיכה" (יחסית לא-מיניים אחרים). כנראה. מבחינת הסכלה של "דחף מיני" - אני לא יודעת. לא כתבת על זה מספיק. בכל מקרה - ממליצה לך לקרוא גם נושאים ישנים. בחלקם כבר הועלו נושאים שיכולים לעזור לך לברר.

ברוכה הבאה../images/Emo135.gif

אם את לא רוצה, את לא חייבת להחליט עכשיו. יכול להיות שאת אסקס מהתיאור שלך, אבל רק את תדעי להגיד בודאות. מה את רוצה? איך את רוצה שחייך יראו, מהבחינה הזו?

למעלה