חדשה אני

BloodyRose

New member
חדשה אני ../images/Emo13.gif

ומאוד שמחה להיתקל בפורום שעוסק בספרות.. תחום שמאז ומתמיד עניין אותי מאוד.. רציתי לשאול האם מישהו מכיר חנויות ספרים משומשים, יד שנייה, באיזור נתניה (עדיפות לספרים באנגלית, אבל גם ספרים בעברית יתקבלו בברכה)? לצערי התקציב שלי לאחרונה הצטמצם (מתחילים לחסוך לקראת גיוס), ולקנות ספר חדש כל שבוע בערך זה קצת שוחק (למרות שלאחרונה מצאתי שתי מציאות - מקבץ סיפורים באנגלית של אדגר אלן פו ב 30 ש"ח והספר המקורי על פו הדב של א.א מילן ב 20 ש"ח, שניהם בסטימצקי). מישהו אולי מכיר ויודע?

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif וטוב שבאת!

באיזור נתניה אני לא מכירה - אבל אני אברר לך. ויש לי עוד עצה - הוצאת פינגווין מוציאה באנגלית את כל הקלסיקות הגדולות וגם ספרי ילדים ב 15 ש"ח לספר. האיכות לא מדהימה כמובן, אבל סבירה בהחלט. לי עוד לא התפרק אף ספר
. יש עוד כמה הוצאות דומות. בכל סניף של סטימצקי תוכלי למצוא. ועוד תהייה - למה לקנות הכל? למה את לא שואלת בספריה?

sagiberg

New member
../images/Emo24.gifאין לידך ספריה מוצלחת ?

אני שואלת כמעט ספר ביום וקונה את הטובים. ככה אני גם נהנית וגם מסוגלת לעמוד בגבול התקציב

b00

New member
אנממ

קניתי ארבעה ספרים בהוצאת פינגווין... את כולם קראתי בהוצאות אחרות ואהבתי.. בפינגווין זה היה כזה באסה, קצת משעמם, וכתוב בשפה שונה מהמקור.... אבל זה עדיף מכלום...

Rivendell

New member
סביר להניח שקנית גרסאות מקוצרות

ופשוט לא שמת לב. פינגווין לא נוגעים בטקסטים בהוצאות המלאות, רק במקוצרות. את צריכה לוודא מאחור שכתוב שזו הגרסה המלאה, ואז תקבלי את הספר כמו שהוא.

Athaclena

New member
יש חנות בנתניה

אבל אני לא נתנייתית אז לא זוכרת בדיוק. נראה לי שהיא ברח' שמואל הנציב, וקוראים לה the book corner או משהו כזה. בהצלחה!

Rivendell

New member
שלום שלום, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רוצה לספר קצת על עצמך?

עלי? ../images/Emo2.gif

אני בת 31, (מותר לי להסתובב בפורום ספרות לילדים ולנוער?) אני מאיירת, הספריה שלי מלאה ספרי ילדים, אני קונה אותם בעיקר בגלל האיורים (דהה) כילדה לא קראתי כל כך, (למרות שזכורים לי ספרים) אז בבגרותי השלמתי חלק גדול מהקלאסיקות. עדיין, בחנויות ספרים אני משוטטת קצת בין הספרים של הגדולים רק כדי לעשות רושם שהגיל הכרונולוגי שלי תואם את גילי האמיתי, אבל מהר מאוד אני נכנעת למצוירים.

sagiberg

New member
ברוכה הבאה -לא רק שמותר אלא רצוי

מוכנה לספר על ספר שאיירת ועל התהליך- איך עולה הרעיון וכו' ?

ברוכים הנמצאים!

בימים אלו ממש אני עובדת על הספר הראשון שלי בהוצאה גדולה, עד עכשיו עשיתי כל מני דברים אחרים (אני מאיית לעיתונים, למגזינים, עשיתי כל מני קטלוגים, ואני מציירת על קירות) בעצם אני עובדת על שני ספרים במקביל, עם שתי הוצאות שונות. אני יכולה לערב אותך עד אמצע התהליך בינתיים (השארו עימנו לחלק הבא!) קיבלתי לידי את כתב היד. זה סיפור ילדים בחרוזים, שמתרחש בין חבורה של חיות (הרשה לי לא לפרט עד שהספר יצא לאור, טוב?) יש שם כל מני דמויות, שאני לא יודעת עליהם הרבה. נניח - עטלף מעט עייף. (אין עטלף, לשמחתי, אבל זאת דוגמא) וזה כל מה שאני יודעת על העטלף הזה. אז אני מנסה לשאול את עצמי: מי זה העטלף הזה? מה הוא עושה? מה מצחיק אותו? איך הוא נראה? אני מתחילה מאיורים של הדמויות. "מחפשת" אותן בין הסקיצות. נעצרת על דמות שנראית לי, ומציירת אותה מכמה כיוונים ובכמה פוזות. אחר כך אני מעמדת את הספר כולו. העבודה כאן היא בסקיצות מאוד ראשוניות, והכוונה היא להעמיד את כל הרעיונות, לראות איך הם יושבים על דף, לראות שהם לא חוזרים על עצמם (אה, ציירתי כבר את כולם הולכים בשביל. הממ. רעיון חדש.) אחר כך אני מציירת את כל האיורים על דפים "אמיתיים", וצובעת. מובן שכל התהליך מלווה בלהראות את האיורים להוצאה. איתם יש דיאלוג, עם הכותב בינתיים לא דיברתי.

b00

New member
וואי שווה לך../images/Emo99.gif

אגב, כתבת בתחילת ההודעה שאת מציירת על קירות. חברות שלי ואני התחלנו להריץ בבית הספר פרוייק של לצייר על הקירות ציורים של ילדים מהתיכון, אבל אני לא יודעת באיזה צבעים משתמשים ועלויות וכאלה... את יודעת לעזור לי? תודה בכל מקרה...

מכירה בחדרה

עוזר לך? פעם יצאתי משם עם מלא ספרים יפים וחדשים כמעט בתרגום יפה וקליט, כמו מרי פופינס פינוקיו ומשפחת רובינזון השוויצרית, והכול בשמונים ש"ח. מאז אני לקוחה קבועה

למעלה